• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilal Erdoğan: Babam diye söylemiyorum

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Bilal Erdoğan: Babam diye söylemiyorum
21.03.2017 16:38 GÜNCEL

TWEET PAYLAŞ +
bilal-erdogan-babam-diye-soylemiyorum-261871-5.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Manisa'da yaptığı referandum propaganda konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çattı. Bilal Erdoğan, "Ana muhalefet lideri sandıkta gizlice 'Evet' oyunu kullanacak olmasına rağmen bunu vatandaşı ile tabanı ile paylaşamıyor" dedi.

Tayyip Erdoğan'ın gücünü milletten alarak bu ülkeyi istikrarla yönettiğini iddia eden Bilal Erdoğan "Babam diye söylemiyorum. Benim zaten 15 yılım yurtdışında geçti. Biz baba görmeden büyüdük. Ama bir vatandaş olarak, bir siyaset bilimci olarak görüyorum" dedi. (DHA)
http://www.birgun.net/haber-detay/bilal-erdogan-babam-diye-soylemiyorum-151953.html

Kılıçdaroğlunu bilmem ama bünyenizdeki 100-150 fetullahçı milletvekilinin gizliden hayır oyu vereceğini düşünüyorum. Hatta Binali bey bile hayır diyecektir başbakanlık koltuğunu vermek istemeyecektir. Ama önce babası bilal oğlana neye mühür basması gerektiğini anlatmalı iyice.

Bilal Erdoğan, "Ana muhalefet lideri sandıkta gizlice 'Evet' oyunu kullanacak olmasına rağmen bunu vatandaşı ile tabanı ile paylaşamıyor" dedi.

En kısa fıkra. GÜLMEDİM
Su soylediginden sonra "Alo bibicim" gozume daha bir gercekci gelmeye basladi. Bundan ötesi neyse yazmayayim :KK53:

Ben en çok biz baba görmeden yaşadık, 15 yılım yurtdışında geçti kısmına tav oldum

Ya madem gel Türkiyeye? Neden Bolognalardasın? Ha, doğru, şu meseleeee. Kasetler, paralar, İtalyan bankalarında hesaplar...

Şu adamı AKP tabanında bile seven yok :KK53:

Back