E ekinozz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2020 4 2 1 22 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ekinozz #1 Merhabalar bana bu hastalık teşhisi kondu. Acaba aranızda yaşayan ya da seyri hakkında bilgisi olan var mı? 35 yaşındayım ve tesadüfen öğrendim dünya başıma yıkılmış gibi duyduğumdan beri
Merhabalar bana bu hastalık teşhisi kondu. Acaba aranızda yaşayan ya da seyri hakkında bilgisi olan var mı? 35 yaşındayım ve tesadüfen öğrendim dünya başıma yıkılmış gibi duyduğumdan beri
N Nana Ana Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Haziran 2019 10.410 15.548 213 22 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ekinozz #2 aort kalınlasması mı? Bilmedigimden soruyorum tez sifalar
E ekinozz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2020 4 2 1 22 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ekinozz #3 Nana Ana .!.: aort kalınlasması mı? Bilmedigimden soruyorum tez sifalar Genişletmek için tıkla... Amin sağolun. Yok sadece aort kapağı iki yaprakçıkmış bende kapak sorunu yani
Nana Ana .!.: aort kalınlasması mı? Bilmedigimden soruyorum tez sifalar Genişletmek için tıkla... Amin sağolun. Yok sadece aort kapağı iki yaprakçıkmış bende kapak sorunu yani