- 15 Ocak 2013
- 760
- 873
"gerekirse gece uyumazdım" konusunu doğum yapınca tekrar konuşalım vebaNe guzel iste . Yap isini kapan her gun odaya iki saat kayinvalide varmis bakiyor iste gunde 2 saat calissaniz kazanirsiniz okul oncesi cok yuksek degil. Atama sayilari da yuksek. Isteseniz calisirsiniz. Esiniz de gayet mantikli adammis. Geremirse gece uyumazdim yerinizde olsam
Dogru soyluyorsun bebek daha 6 aylikmis ama kar zarar hesabini dusunmekte fayda var. Arti eksi tartinca kayinvalideye canini sikip uyuyamamasindansa 1 saat fedakarlik deger diye dusundum. Tamamen empati."gerekirse gece uyumazdım" konusunu doğum yapınca tekrar konuşalım veba
Madem oyle yagla balla kayinvalideni, cocugu ona gotur birak. Anne calismam lazim diye.merhabalar.biraz uzun olacak ama icimi dokmek size danismak istedim.ben 1.5 yillik evliyim 6 aylikta oglum var.ilk evlendigimizde kv nin istegiyle evlerinin civarindan ev tuttuk kiraya ciktik.cok uzak olmasada cok yakinda degildi.1 yil sonra kayinpeder ev almaya karar verdi.hep birlikte ev bakiyorduk.bizi kiradan kurtarmakti maksat.birgun kayinpeder pat diye evi aldim hadi bakalim dedi.gittik meger kvnin 2 sokak altindaymis ev.esime o kadar yakin istemiyorum ne oluyorsa yakindayken oluyor dedigim halde 7 aylik hamileyken oyle boyle tasinmak zorunda kaldik.ilk evimizde odedigimiz kirayi simdi kayinpedere oduyoruz.10 yillik kredi cektiler bizde guya yardim ediyoruz.tasindigimiz gunden beri kv nin gelmedigi gun sayilidir.o kadar bunaldimki ne onlarsiz misafir alabiliyorum ne de yalniz bir yere gidebiliyoruz.kv hemen damliyor.arkadaslarimiz gelse bile bende gelebilir miyim diyor.simdide cocugu ozledim bahanesiyle hergun bizde aksamustu gidiyor.bebegimle yalniz birgun geciremiyorum tamam iyiligine cok iyi esimin annesi ama bu kadardaa darlatilmazki.o kadar bunaldim.ne yapmaliyim sizce? bu arada okuloncesi ogretmenligi mezunuyum seneye calismayi dusunuyorum kv ben bakarim diyor tamam bakar guveniyorum ama bu sefer hayatimiz hepten karisacak.kv neredeyse kayinpeder ve bekar kaynimda orada hatta arada evli gorumcemin kizinada kv bakiyor hemen hemen oda hep kv de kaliyor .bunlari esimle az bucuk paylasiyorum kpss ye calis gidelim buralardan diyor.kendiside istanbulu istemiyor cunku.kpss ye hic bakamiyorum hem cocuk hemde hergun kv.burada yasadigimiz muddetce nasil davranmaliyim sizce.kimseyi kirmak istemiyorum,ben gelmesinlerde demiyorum ama biraz nefes almak istiyorum.bana yardimci olabilecek var mi?
simdiden tesekkurler...
Ben anlamadım. Amaç sizi kiradan kurtarmak diyorsun “kpeder ev almaya karar verdi” diyorsun. Sonra evi aldı diyorsun. Sonra size 10 yıllık kredi çektirdiğini söylüyorsun.. sonra ona kira ödediğinizi söylüyorsun…
Bu ne biçim iş. Ev kimin üstüne Allah aşkına?
Krediyi siz ödeyecektiniz madem evi niye kb almış oluyor. bide gitmiş kendi keyfine göre almış. Baya saçma sapan bi durum olmuş hiç bişey anlamadım
O kismi bende anlamadim , ev kimin ustune krediyi kim cekmis ..Benim anlamadığım ciddi bir durum var. Habersiz alınan eve nasıl 10 yıllık kredi çekiyorlar. 10 yıllık kredi demek baba bir kredi demek ve insanın canını okur banka verene kadar. Tuhaf bir şey var burada gör bak.
oo ikiz miiii?Dogru soyluyorsun bebek daha 6 aylikmis ama kar zarar hesabini dusunmekte fayda var. Arti eksi tartinca kayinvalideye canini sikip uyuyamamasindansa 1 saat fedakarlik deger diye dusundum. Tamamen empati.
Bu arada bir degil iki tane geldigi icin (hayirlisiyla ins. amin) ben uykuyu simdiden unuttum ondan oyle rahat yazdim herhal
Ne guzel iste birbirlerine arkadas gibi buyurler. Ilk bebeklikte zorluk yasayabilirsin. Sen daha tecrubelisin ama nacizane tavsiyem sakin yalniz birakmayin.oo ikiz miiii?
ne güzel ya, benim 1 yaşında bi canavarım var 3 aylıkta hamileyim şimdiden düşünüyorum napıcam diye.
Allah kolaylık versin hepimize, evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.
Zaten duyan hep "ne güzel işte ikisi bi arada büyür gider" diyor da işte nasıl büyüyorlar gel bi de bana sor :)Ne guzel iste birbirlerine arkadas gibi buyurler. Ilk bebeklikte zorluk yasayabilirsin. Sen daha tecrubelisin ama nacizane tavsiyem sakin yalniz birakmayin.
Zaten duyan hep "ne güzel işte ikisi bi arada büyür gider" diyor da işte nasıl büyüyorlar gel bi de bana sor :)
İlk 1 yıl çok zor, bu senin içinde geçerli tabii.. sonra yürümeye başlayınca paytak paytak gülümseyerek izliyoorsun tüm yaramazlıklarını.Yalnız ilk bir yıl sosyal hayat, gezme tozma, uyku, keyif.. yok öyle bişey
Yalnız bırakma derken; ikisini bir arada yalnız bırakmamaktan mı bahsediyorsun?