BIKTIRDILAR..

"gerekirse gece uyumazdım" konusunu doğum yapınca tekrar konuşalım veba

"gerekirse gece uyumazdım" konusunu doğum yapınca tekrar konuşalım veba
Dogru soyluyorsun bebek daha 6 aylikmis ama kar zarar hesabini dusunmekte fayda var. Arti eksi tartinca kayinvalideye canini sikip uyuyamamasindansa 1 saat fedakarlik deger diye dusundum. Tamamen empati.
Bu arada bir degil iki tane geldigi icin (hayirlisiyla ins. amin) ben uykuyu simdiden unuttum ondan oyle rahat yazdim herhal

Madem oyle yagla balla kayinvalideni, cocugu ona gotur birak. Anne calismam lazim diye.
Hayir diyecegini zannetmiyorum. Otur kpsseye calisirsin sende.
Sana gelmeden sen ona hit bence. En azindan aksamlari kendi evine gecer kafani dinlersin.

Sizin puanlar düşük, biraz çalışmayla atanabilirsin. Hem bak eşin de destekçin.. Ona da söyle madem atanmamı istiyorsun bana yardımcı ol de. Çocukları falan oyalasın biraz, sen ders çalış.

Krediyi siz ödeyecektiniz madem evi niye kb almış oluyor. bide gitmiş kendi keyfine göre almış. Baya saçma sapan bi durum olmuş hiç bişey anlamadım

Kayınpederi daha fazla kredi ödüyor anladığım kadarıyla.
Konu sahibi sadece eski evlerine ödedikleri kira kadar ödüyor, üzerini kp tamamlıyor.

ev kayinpederin uzerine.baska bi yerde evleri vardi onu satip pesinat olarak onu verdiler.bizde onceki eve ne kadar oduyorsak ayni onu oduyoruz cogunu kayinpeder tamamliyor.3 kardesler.tek cocuk olsa zaten esimin uzerine yaparlardi ama ben bile kayinpederin uzerine olsun istedim cunku digerlerine haksizlik olurdu.sadece kv nin baskalarina cocuklari kiradan cikardik demesi sinirime dokunuyor.boyle olacagini bilseydim eski evimden cikarmiydim hic.insanin bi anda dili baglaniyor iste.hamileydim zaten yakin olsun calisirken cocuguna bakarim,hemde sifir ev falan dediler bir sey diyemedik.bastan esimde cok rahatti ama artik oda beni anliyor hak vermeye basliyor.sonucta ailesi ne o ne de ben bir sey diyebiliriz.yine gelsinler gorsunler ama bu kadari sıkıyor.sadece anlayisin onlarfa olmasi gerekiyor ama nerdeeeee.dediginiz gibi gece gundu calisip kpss yi kazanmak tek care.herkese tesekkur ederim.

O kismi bende anlamadim , ev kimin ustune krediyi kim cekmis ..
Ama konu sahibi cevaplamadigi icin ogrenemiyoruz iste ..

oo ikiz miiii?
ne güzel ya, benim 1 yaşında bi canavarım var 3 aylıkta hamileyim şimdiden düşünüyorum napıcam diye.
Allah kolaylık versin hepimize, evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.

oo ikiz miiii?
ne güzel ya, benim 1 yaşında bi canavarım var 3 aylıkta hamileyim şimdiden düşünüyorum napıcam diye.
Allah kolaylık versin hepimize, evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.
Ne guzel iste birbirlerine arkadas gibi buyurler. Ilk bebeklikte zorluk yasayabilirsin. Sen daha tecrubelisin ama nacizane tavsiyem sakin yalniz birakmayin.

İnsanlar ne kadar tuhaf. Kv ilgilense bir dert, ilgilenmese bir dert.
Eşinize derdinizi anlatın, bir çözüm yolu bulsun.

Ne guzel iste birbirlerine arkadas gibi buyurler. Ilk bebeklikte zorluk yasayabilirsin. Sen daha tecrubelisin ama nacizane tavsiyem sakin yalniz birakmayin.
Zaten duyan hep "ne güzel işte ikisi bi arada büyür gider" diyor da işte nasıl büyüyorlar gel bi de bana sor :)
İlk 1 yıl çok zor, bu senin içinde geçerli tabii.. sonra yürümeye başlayınca paytak paytak gülümseyerek izliyoorsun tüm yaramazlıklarını.Yalnız ilk bir yıl sosyal hayat, gezme tozma, uyku, keyif.. yok öyle bişey
Yalnız bırakma derken; ikisini bir arada yalnız bırakmamaktan mı bahsediyorsun?

Ben uzun sure tedavi vs bekledigim icin evlatlarimi gectim hepsinden 5 yildir evliyim 5 yildir gezdik tozduk. Onun oncesi universite hayatini soylemiyorum bile raziyim. Simdi yol gozluyoruz. Sen de hamileymissin dualrini beklerim saglikla gelir ins tum minikler. Bundan sonra miniklerimin gidebilecegi, miniklerimin rahat edecegi yerler bizim sosyal hayatimiz olacak.Tek sorunum uyku olur heralde o da yine onlari dusundugum icin iyi uyuyamazsam sut olmaz dusuncesiyle. Kendi uykularimi bile gectim inan.
evet canim ikisini yalniz birakmamaktan bahsediyorum. Ne kadar severse sevsin zarar verebiliyorlar. Aman aklinda olsun. Zarar vermeyi algilayabilecek bir yas farki olmayacak cunku aralarinda.

Evi kayınpederiniz üstüne almış sizi kiracı olarak oturtmuş onu ev sahibi yapıyosunuz, ilerde de o evden diğer kardeşlerin hak talep edeceklerini biliyosunuz, zaten alırkende size almamışki sormamış bile fikrinizi beğenirmisin beğenmezmisin,oturur musun diye bir an önce ordan kaçmaya bakın nasılsa sizin için farkeden bişey olmıcak ödeme yönünden.. kaynananıza bırakın çocuğunuzu siz sıkı bi şekilde çalışın,inş atanırsınız hemen

ben sandımki evionlar size aldı. meger sizin adınıza kredi çekmişler ev almışlar. valla evin büyükse biraz kücük ev istiyorum ev daha ucuz bi ev diyip evi satısa cıkarıp baska yere gidebilirsin. yada eşinin iş yerine yakın bi ev bulup buray ataşın. başka bi kaçış yolu yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…