• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktıran vajinal kaşıntı.önerilerinizi bekliyorum acil :((

bluegril

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
15
0
6
Antalya
merhaba arkadaşlar inşallah konuyu doğru yere açmışımdır..benim 1 ya da 1 buçuk haftadır kaşıntım var..akıntımda kötü ekşimiş bir koku var geçen gün de ilk kez kahve bir leke mi desem akıntımı desem bilmiyorum..ama kaşıntım akşamları çok çoğalıyor uyuyamaycak duruma geliyorum kaşınmaktan ama kızarıklık şişme gibi bir durumda yok..doktorada gidemiyorum iş nedniyle,mantardan şüpheleniyorum ve size sormak istiyorum başınıza böyle bişey geldiğinde sizinki de mantarmıydı ya da bunu nasıl geçirttiniz,nasıl gecirttirebilirim ve kaşıntıının 1 haftayı geçmesi normalmi sizce???lütfen beni aydınlatın

Gecmis olsun canım öncelikle keske bir doktora gorunebilseydin bendede bir ara kaşıntı olmustu pek akıntım olmadı doktor fitil verdi hemen gecti merhemde var ama o cok ise yaramıyor bol bol su iç birde ılık suyla yıka ve hemen kurula en önemlisi o canım ıslak kalmasın bu aralar beyaz pamuklu iç çamaşırlarından giy ve onlarida ütüle cok dar kıyafetler giyme bende çektiğim icin biliyorum bide kalabalıkta kaşındımı insan çıldırıyor :52: olmadı bir eczacıya danış derim

Gecmis olsun canım öncelikle keske bir doktora gorunebilseydin bendede bir ara kaşıntı olmustu pek akıntım olmadı doktor fitil verdi hemen gecti merhemde var ama o cok ise yaramıyor bol bol su iç birde ılık suyla yıka ve hemen kurula en önemlisi o canım ıslak kalmasın bu aralar beyaz pamuklu iç çamaşırlarından giy ve onlarida ütüle cok dar kıyafetler giyme bende çektiğim icin biliyorum bide kalabalıkta kaşındımı insan çıldırıyor :52: olmadı bir eczacıya danış derim

çok teşekkür ederim cnm..şimdi internette okudum pamuğu sirkeli suya batırıp biraz koydum yanıyorum şu an inşallah işe yarar

merhaba arkadaşlar inşallah konuyu doğru yere açmışımdır..benim 1 ya da 1 buçuk haftadır kaşıntım var..akıntımda kötü ekşimiş bir koku var geçen gün de ilk kez kahve bir leke mi desem akıntımı desem bilmiyorum..ama kaşıntım akşamları çok çoğalıyor uyuyamaycak duruma geliyorum kaşınmaktan ama kızarıklık şişme gibi bir durumda yok..doktorada gidemiyorum iş nedniyle,mantardan şüpheleniyorum ve size sormak istiyorum başınıza böyle bişey geldiğinde sizinki de mantarmıydı ya da bunu nasıl geçirttiniz,nasıl gecirttirebilirim ve kaşıntıının 1 haftayı geçmesi normalmi sizce???lütfen beni aydınlatın

çözüm bulursan banada söyle lütfen şu anda aynı derdi yaşıyorum :( yüksek ihtimal mantar olabilir ben internetten vajinaya buhar banyosunun iyi geldiğini okudum ama nasıl yapılır bi türlü anlayamadım. sirke gerçekten yakmıştır keşke yapmasaydın onu ama eğerki işe yararsa banada söyle bende yapıyım :(

*-Mantar infeksiyonunun en doğal tedavi şekli üzüm sirkesini vajinal duş olarak kullanmaktır. 2 bardak suya 1 bardak sirke karıştırıp bir kavanoza koyup bununla ara sıra vajeni yıkamak mantar infeksiyonunu tedavi eder. Medicallerde satılan puar dediğimiz ucunda çubuğu olan yuvarlak bir top şeklinde tibbi malzeme var. Bunun içine sirkeyi doldurup vajen ağzına çubuğu girdirilir ve iç kısma sıkıldığı zaman tümden vajenin pırıl pırıl olmasını sağlanır. Enjektöre çekilip te vajen içine sıkılabilir. Gebelerde rahatlıkla kullanabilir. Önce dış kısımlar yıkanmaz ise içeri basınçla enfeksiyon taşınabilir. Sirkeli su ile önce dış genitaller yıkanmalı.

canım ben bunu buldum demekki sirke gerçekten iyiymiş

ben geçen gün sirke yaptım bir fincanın yarısına sirke koydm birazda su ekledim pamuğa batırıp sildim ilk yaktı ama o günün akşamı rahat geçti..tam olarak kaşıntı geçmedi ama azaldı..dün yine yaptım ama dün çoğaldı yinede..bugünde eczaneye gittim bana bir krem ve savlon verdi onu uygulaycam akşama

Mantar enfeksiyonu ama doktora gitmeniz lazım.
Tek bir hapla çozüyorlar bir işi , yaşadığım için biliyorum
İlerlemesi başka sıkıntılara yol açabilir.
İhmal etmeyin.
Eğer eczanın verdikleri işe yaramazsa mutlaka doktora gidin sirkeli su dış uygulamadır, ama sorun içeri doğru gitmiş,
Akıntının rengi değişimi yüzeyselolmadığını gösterir
Sadece krem işinizi görmez.
İlaç kullanacaksnız, partneriniz varsa oda kullanacak , erkekler mantarı taşır.

Mantar enfeksiyonu ama doktora gitmeniz lazım.
Tek bir hapla çozüyorlar bir işi , yaşadığım için biliyorum
İlerlemesi başka sıkıntılara yol açabilir.
İhmal etmeyin.
Eğer eczanın verdikleri işe yaramazsa mutlaka doktora gidin sirkeli su dış uygulamadır, ama sorun içeri doğru gitmiş,
Akıntının rengi değişimi yüzeyselolmadığını gösterir
Sadece krem işinizi görmez.
İlaç kullanacaksnız, partneriniz varsa oda kullanacak , erkekler mantarı taşır.

haklısınız salı çarşambaya kadar geçmezse gidecem mutlaka

Canim gecenlerde bendede olmustu acile gittim calisiyorum doktora gdemiyorum dedim krem yazdilar gecti sonunda birde kasimaktan kaniyor bazen cok kasimakta iyi değil

Sirke ile yıkamayı deneyebilirsin. Çok feci yakıyo ama 2 gün falan yaparsan sonuç alıyosun yani. Sakın ıslak bırakma.

Temiz olacak ve kesinlikle nemli kalmayacak.eczaneden travacort adlı kremi alıp kullanabilirsin.birebir.banada doktor vermisti.arada ihtiyacim oldugunda kullanıyorum hala.umarim hemen gecer:)

Canim benim basima geldi gecen sene ve bekarim.. bu tip durumlar mikrop kapma veya mantar sebep oluyor. Evliysen basina gelme ihtimali yuksek ama bekarkende ordan burdan havuzdan denizden kapilabilir. Bendede deli gbi kasinti oluyordu hatta kanardi yanardi hassas bolge oldugu icin. Kasidiktan sonrada akinti olurdu aninda ama cok kokulu deildi birazdi kokusu.. temiz tuttukca sknti cekmiyordum surekli gunluk ped degisimi filan amaaa kasintima iyi gelecek bisey kullandim.. adi travazol krem. Eczanede bulabilirsin rahatlikla 2 3 gun kullan yada devam ederse bitene kdr ama ben 2 gun kullaniodum kasinti geciodu bi ay sonra tekrae baslamisti ve tekrar kullandim filan.. hemen etki gosteriyor harika bisey. Fakat soyle bisey oldu kasinti tamamen gecti ama akinti asiri olmasada devam etti ve ben bu rahatsizligimi unuttum ve sanki herkeste bole akinti oluomus gbi aklimda kaldi zaman gecince. Cnku ne kasinti ne bisey vardi bole arada akinti geliodu biraz fazla ama rahatsiz etmiodu sonra baska bise icn doktora gittim oraya bakti dediki cok akintin var! Sok oldum normal saniorum ben :D aa dedim olemi? Dediki kasinti varmi yok dedim ama gecen sene kasinti oldugunu da unuttum solemedim.. mantar var demedi mantar olsa zaten gorunurdede ciltte tuhaflik oluyor yani.. bana sebamedin vajina temizleme jelini yazdi.. haftada 2 3 kere dusta veya wc yaptiktan snra yikiosun onunla o kdr ve akintimda hafifledi gercekten. Smdi normale döndü. Bu ikisini al kullan etkisini gorursun insallah ama devam ederse demekki baska birsey var brlkide mantar içerden olablir o zaman doktora gorunmen gerekir.. smdilk bunlari yap olmazsa doktora gidersin artk cnm gecmis olsun insllah yardmci olmusumdur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni dert bende de var kizlar ama o kremi emzirme doneminde kullanamiuorum, kasinti yuzunden kaniyor sonra iliski sirasinda canim cok yaniyor.

***Reklam İçerikli Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back