Gebeliğe Hazırlık Bıktıran sorular.. hamilelik!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek oluncada başka sorular oluyor .
6 yıl çocuk yapmadık .
1-2 yuk bende senın gibi sinir oluyodum .
Ama sonra insanları terslemeye başladım.
Ondan sonra kimse bana çocuk diyemedi ..

Düşün hamile kaldım 4 aylığım ama hala kimse bilmiyor .

Doğanın kanunu bu evlenmezsin ne zmn evleneceksin evlendin çocuk var mı çocuk olur ikinci çocuk ne zaman:)vs vs vs diye gider:)millet beni zorla doktora gtrcek çocuk olmuyo diye:)

Benim bir tane var zaten . Artık ikinciyi düşünmüyormusun yap sende bitane daha diyorlar. Bende istiyorum ama olmuyor yorum direk susuyorlar.

Aynı sorun bende de var olmuyor ama napayım nasipnyani düşünmüyoruz de gitsin ben borcumuz çok diyorum

Valla bi tek sizin başınıza gelmiyo. Ben İstanbul'da doğup büyüdüm ama küçük bi mahalleydi kapıdan çıksam nereye diye sorardilar içimden diyorum sevgilimle bulusucam selaminjzj söyliyim mi dese miydim acaba sizi çok iyi anlıyorum şuan Bir buçuk yıllık evliyim hamileyim eminim bu aşamadan sonra da ikinci çocuğu ne zaman yapacaksınız diyecekler. Her türlü soruya maruz kaldık eşimle hatta abartip çocuğunuz olmuyorsa doktora gidin diyenler de vardı . Ben biz çocuk düşünmüyoruz derdik buna rağmen başka yerden girip ama olmaz kaç yaşına geldiniz yok efendim çocuk şu yaşa gelince siz şu yaşta olacaksınız hesapları bile yaptılar . Yani demek istediğim insanları susturamazsinjz . Biz bişey söyleyip önünü kestik derken onlar bambaşka hesaplar yapiyodu . En iyisi umursamamak . Çocuk istemiyorsanız yapmayın onlar da sorsun duymayın .bu eşimle benim verebileceğim bir karar diyip sonraki cümleleri yok sayın

Aynı dertten muzdaripim millete kaldı bizim çocuğumuz bizimkilerden çok millet derdine düştüler en son birini terslediğimi hatırlıyorum sizde taktınız cümle alem bizim çocuğa yapmıyoruz arkadaş sorup durmayın dedim annem de vardı ne tersliyorsun ayıp dedi insanların içinde bir daha sormaz artık boşver dedim rahatladım. Millet kafayı yemiş. Hamile kalırsam ilan edeceğim siteye hadi muradınıza erdiniz hamileyim artık diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…