- 4 Nisan 2015
- 136
- 55
- 48
- 31
Hayatımdan o kadar bıktım ki nerden nasıl başlıyım bileyorum.8 senelk ewliym 1 oğlum war ve ben cok mutsuzum. Kv ile yasıyorum. 2+1 90 m2 ewde. 70m2 zaten kv eşyaları eşim deseniz annesi çişini yapma dese yapmayacak cinsten. 8 senede 1 gün görmedim göstermelik seni sewiyorum dısında seni seviyorum dediğni. Desede zaten önemi yok artık içimdw gram sevgisi yok. Ve kötü olanda saygısıda bitmek üzere.10 liranın hesabını yapar. Ben 39 Haftama kadar calıstım sırf destek olmak için ama yinede yaranamıyorsun. Doğum paramı oğluma adağımz olan 3 kurbanı hep sskdan gelen parayla 32.haftadan sonra izne cıkmama raqmen baska yerde calısmamla karsıladık. İssiz maasımlada annesine telefon aldı. artık o kadar bunaldımki hırsımdan aqlayamıyorum bile. Cinsellik zaten hepten .... dokununca bile tüylerim ürperiyor. Oğlum daha 10 aylık. Madem öyle neden yaptnz die sorarsanız inanın olması imkansızdı. Cünkü tüpbebek bile denedik tutmadıydı. Simdi oğlum benim sansım. Onu parçalanms ailede büyütmek istemiyorum ama burdada büyütmek istemiyorum
Cok yalnızm cok caresiz ve sevgisiz bi ortamdayım
Cok yalnızm cok caresiz ve sevgisiz bi ortamdayım