adam cok hassasmıs dıyorumÖyle oldu tabi ama o ara hergün biyere gitmek için çağrılıoduk çalışıorum gece 11 12 misafirlik sürüyodu hafta içi haftasonu diye bişey yoktu bende tepki koyunca eşim duygusallığa vurdu olayı şuan haftaiçi çok mecbur bişey yoksa çıkmıyoruz zor durumda kalıcak bişeyi olmadı aslında 2 sefer hayır dedim ondada feci şekilde griptim
Aslında hiç değildir ama konu ailesi olunca öyle oluyo sanırım işten ben 7 de eşim 8 de çıkıo o saatte ordan oraya sürükleniyoruz çocuk var ztn ödevi ben gelmeden annem yaptırıo yada gelmek istemio annemde kalıo o da içime sinmiyo en son tepki koydum şuan haftasonu için sürekli plan yapıyo artıkadam cok hassasmıs dıyorum
bız erken cıkıyoruz ısten o yuzden bız nereye gıtsekte cocukta oldugu ıcın 9da evdeyız kahveye :)
Biz de daha insanlar gelmek istemeden davet ediyoruz evimize.bıze pek gelmek ısteyen olmuyor esımın akrabaları baska sehırde ama ben keske aynı sehırde olsaydıkta baskalarına ıhtıyac duymasaydık hem sohbet ıcın hemde ısımız gucumuz oldugunda dıyorum .
annemlerle zaten cok yakınız acıkcası bu durumu lehıme cevırıyorum hem atıyorum karnım doyuyor hem ınsan goruyorum sonra ne ıs bıter ne arkadas planı dıye dusunuyorum
Suratın asılması gibi bir durum olmadı,sadece o olsa neden kavga edelim ki.. Evin her yeri batmış bir durumdaydı ve tadilat bitmemişti.Annesine bunu söyledi,bir kaç birşey söyledi eşim ya anne filan dedi.Sonra kapattı,suratı 5 karış oldu,ne oldu dedim. S.çayım evinize demiş. Sonra bana çattı,bağırdı çağırdı ben de bağırdım. Ufak bir tartışma değil yani, ailesi bir şey demişse,iki elimiz kanda olsa bile illa o dedikleri olacak moda geldi bizim ilişki.Bir de şurdan bak sizle bir arada olmak istiyorlar. sana gelmek istemiyorlar sürekli. Bence bunu iyi niyetli anla. Tamam vaktiniz olmayabilri. ama sizinle didişmelerinden öat kapı gelmelerinden iyidir. Hem anlamadığım eşiniz zaten bir bahane bulmuş suratı asılması normal sonuçta anne. Neden kavga ettiniz ki? Aynı duruma kendini koy mesela annen böyle ısrar etse eşinde sana niye öyle niye anlamıyorlar dese. Naparsın? eşinin ailesinide ihmal etmemen gerek. Düzene sokmak daha mantıklı
Okuyunca gerildim vallaKendi oğlunu haftanın 5-6 günü gördüğü yetmiyor pazar günü aradığında bile gelmiyor musunuz diyebiliyor. Yahu ben annemi her gün her gün görüyor olsam pazar günü aramam bile. Dün gene aradı biz dışardaydık eşimle sanırım gene aynı muhabbet oldu eşimde kızdı yok gelmiycez abim hasta zaten bide ona mı bulaştırsın dedi. Kv yede şaşırdım kendisi hafif gripken hastayım gelmeyin sana bulaşmasın diye düşünürdü ama bu defa diğer oğlu 40 derece ateşli olduğu halde çağırıyor.
Benim istediğim, eşimle bir planımız varsa ya da evde bir işimiz varsa anlayışlı olmaları. Bahane uydurmak zorunda kalmak çok kötü. Reddettiğimizde eşime ne diyorsa nasıl dolduruyorsa bana çatıyor.Yoksa ayda bir ayda 2 zaten görüşüyorum,eşim haftada bir kaç kez görüşüyor.Hiçbir şekilde görüşmemek gibi bir durum yokBazen güzel oluyor kalabalık ailecek bir şeyler yapmak.. Ama böyle sıksık olunca can sıkıcı bir durum sonuçta sizde bir ailesiniz eşiniz çocuğunuz bir haftasonunuz var.. Ayda 1 mi artık 2 haftada 1 mi ortak bir yol bulsanız bir sizle bir hepbirlikte :) tabi hiç bir şekilde istemiyorsanız ona göre konuşun eşinizle
haklısın bizde bir ara kv ile yakın oturuyorduk kayınpederim arıyordu çaya gelin eşim yok diyor kapatıyoruz geri arıyorlar sıkıcı bir durumBenim istediğim, eşimle bir planımız varsa ya da evde bir işimiz varsa anlayışlı olmaları. Bahane uydurmak zorunda kalmak çok kötü. Reddettiğimizde eşime ne diyorsa nasıl dolduruyorsa bana çatıyor.Yoksa ayda bir ayda 2 zaten görüşüyorum,eşim haftada bir kaç kez görüşüyor.Hiçbir şekilde görüşmemek gibi bir durum yok
Nedense okuyunca bende çok sinirlendim malesef bi tavsiyem yok umarım düzelirAnnesini benim tepkim yüzünden reddetti daha çok. Ama kendisi de gitmek istiyor,hem isteği için hem annesinin ağzına baktığı için çok kavga ediyoruz. Annesinin anlamasını nasıl sağlayabilirim sizce,tabi kırmadan
Pazar günü annene kahvaltıya gidelim diyeceğim, bakalım annesi ne laflar sokup duracak çağırdığında gitmedik diye. Ya da akşama doğru gideriz. Kahvaltıya diye gidip akşama kadar çıkamıyoruz çünkü. Eltimi çağırıyor,halaları geliyor... Of ben evlenmeden önce böyle olduklarını biliyordum ama elden bir şey gelmiyor işte.Nedense okuyunca bende çok sinirlendim malesef bi tavsiyem yok umarım düzelir
Çok zor bi durum cidden çokta her dediklerinde koşup alıştırmamak lazım sizin aile olduğunuzu kabul etsinler artıkPazar günü annene kahvaltıya gidelim diyeceğim, bakalım annesi ne laflar sokup duracak çağırdığında gitmedik diye. Ya da akşama doğru gideriz. Kahvaltıya diye gidip akşama kadar çıkamıyoruz çünkü. Eltimi çağırıyor,halaları geliyor... Of ben evlenmeden önce böyle olduklarını biliyordum ama elden bir şey gelmiyor işte.