- 27 Nisan 2007
- 4.654
- 6
Arkadaşlar kaç günlerdir yazıları takipediyorum ve hep ecrin tuana ve ceylinden bahsediliyor...neden bu kadar çok üzerine düşülüyor anlayamadım herkes ne koymak isterse koyar bu kimseyi alakadar etmez...ayrıca tekrarediyorum bazı yerlerde açılan ökonular arasında ecrinin yada diğer isimlerin moda olduğundan dolayı konulduğu yazılıyor...şunu belirtmek isterimki lütfen benim kızım adıda ecrin nisa ben moda olduğundan haberim bile yoktu ben 2 aylşık hamileyken duydum araştırdım tekrar araştırdım sordum ilgililere ve anlamı sevap tır...ntekrar yazıyorum yasini şerifta ve başka yerlerdede geçmektedir anlamı sevaptır...tek hece alarak değil bütün olarak alınıp anlamına bakılır kelimelerin bu yüzden yanlış anlaşılmalara sebep vermektedir....her kelime bazen cümleye görede farklı anlamlar taşımaktadır ama iyi bir anlamı var bu bir gerçek sanki çok kötü bir şeyniş gibi ilan edilmesi beni rhatsızetti doğrusu...
Ayrıca ben ilk evladımı kaybeettim ve ardından hemen hamile kalamadım sonra bir gün kendiliğimden rabbim istediğinden hamile kaldım ve bu yüzden ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi olarak duyunca bu bebekte rabbimin bana hediyesidir dedim ve bunu koymak bemnim boynumun orcudur dedim moda diye koymadım haberim bile yoktu moda olduğundan ve her moda geçer.......
Lütfen herkes kullandıkları kelimelere dikkat etsin....bazı sözler can acıtıyor..rabbim verdi allah a emanetler.......
Ayrıca ben ilk evladımı kaybeettim ve ardından hemen hamile kalamadım sonra bir gün kendiliğimden rabbim istediğinden hamile kaldım ve bu yüzden ben ecrinin anlamını allah ın hediyesi olarak duyunca bu bebekte rabbimin bana hediyesidir dedim ve bunu koymak bemnim boynumun orcudur dedim moda diye koymadım haberim bile yoktu moda olduğundan ve her moda geçer.......
Lütfen herkes kullandıkları kelimelere dikkat etsin....bazı sözler can acıtıyor..rabbim verdi allah a emanetler.......
Son düzenleme: