canım tarlusalda 4.günü adet olamassın 7. 8. 9. ve 10. günü olursun tatlm meraklanma . ve adet olunca sana tavsiem adetin 3.cü günü ginera doum kontrol kullan hiç yan etkisi olmayan güzel bi ilaç .Yalvarırım okuyun ve birşeyler yazın çok kötüyüm
arkadaşlar inanın kafayı yemek üzereyüm 1982 doğumluyum 21 yaşında anne oldum olduktan sonra hemen bir spral takdırdım ve 10 sene kullandım. bir gün aşırı bir kasık ağrısı ve batmayla ki en son safhada adım atamıyordum özel bir doktora gittiğimde hemen aletin çıkarılması gerektiğini ve az daha gitmesem kanımı zehirleyebileceğini söyledi ve hemen çıkarıldı.. bir ay bekledikten sonra önce yasmin kullandım 1 ay boyunca akabinde değiştirdim ve yazz 24+4 kullandım.. ben 11 yaşında adet gördüğümden son 6 aya kadar olan döneme kadar hiç sekmeden ama 28-29 gün arayla 7 gün adet gören bir kadındım akabinde bu ilaca başladığımda hiç bozulmadan 1. ay devam ettik akabinde kanamalarım azaldı ve 3 güne düştü.. ama yine son beyaz hapı içtiğimde kanamam oluyordu... akabinde 1 yıl gecti ve aniden adet kanamaların sadece kahverengi geldi bu şekilde de 3 ay devam etti ve bu ay itibari ile 5 aydır adet olamıyorum.. 4. ayındayken doktora gittim muanemde rahim duvarın çok iyi durumda dedi 14 mm dedi hiç kötü birşeyin yok dedi sadece rahimde ufak bir yara var dedi fitil verdi smir testi yaptırdım ve doğum kontrol ilacı seni çok iyi koruyor olmamak seni sıkmıyorda bırak olma dedi geldi.. ve bu ayda olmadım bende tarsula 5 mg ilaca başladım bitti bugün 4. gününe girdim ve hala adet olmadım.. allah aşkına benimle aynı durumu yaşayan bir allahın kulu varmı evim gebelik testiyle doldu taştı yok yok yok.. doktora özele gittim bir sürü para verdim oda normal diyor ama ben adet olmak istiyorum.. vücutm şişti fazladan 4 kilo yüklü üzerinde zaten kilomda var.. sıkıldım bunaldım biri bişey söylesin bana size çok ihtiyacım var.
Kizlar insallahhhh insallah. Iyi temenniz icin binlerce kez tesekkurler ...
Aynen katiliyorum sana.. evlenmeden baslar kadinlik ogrenmek.. evlenirsin cocuk icin cabalarsin cocuk verirse sanslisin vermezse onunla savasirsin.. ha oldu diyelim bi daha olmasin diye deli gibi ugrasirsin.. ilac alet kol icine rahim icine.. sonra varsay kaldin istemiyosun kuratji ile ugras... rahim agzi yarasi sende meme kanseri rahim agzi kanseri bizde.. adet olurken iskence olmasa benim gibi daha buyuk iskence sebebsiz tam 2 saat agladim bugun.. artik cildiriyorum herhalde.. yani isin ozu su kadin olmakk kadar zor bisey yokmus su yeryuzunde....Niye korunmak icin bukadar cile yaa,eslerde korunmayi ogrenebilmeli..kadin olmak iskence olmamali!!
Aynen katiliyorum sana.. evlenmeden baslar kadinlik ogrenmek.. evlenirsin cocuk icin cabalarsin cocuk verirse sanslisin vermezse onunla savasirsin.. ha oldu diyelim bi daha olmasin diye deli gibi ugrasirsin.. ilac alet kol icine rahim icine.. sonra varsay kaldin istemiyosun kuratji ile ugras... rahim agzi yarasi sende meme kanseri rahim agzi kanseri bizde.. adet olurken iskence olmasa benim gibi daha buyuk iskence sebebsiz tam 2 saat agladim bugun.. artik cildiriyorum herhalde.. yani isin ozu su kadin olmakk kadar zor bisey yokmus su yeryuzunde....
Kendimiz icin korunuyorsak erkekde buna destek vermeli ozaman,obur turlu bebek olayina buz gbi bakmamalilar..
Özguveni eksik erkek korunmayi reddeder!!
Bukadar basit..
Maddiyatla sexi bagdastirmasakda alakali konular,her zevkin bir guzelligi olsada bedelide olabilir..
Kendimiz icin korunuyorsak erkekde buna destek vermeli ozaman,obur turlu bebek olayina buz gbi bakmamalilar..
Özguveni eksik erkek korunmayi reddeder!!
Bukadar basit..
Maddiyatla sexi bagdastirmasakda alakali konular,her zevkin bir guzelligi olsada bedelide olabilir..
Peki prezervatif sevmiyosak? Özgüvenle ne ilgisi var ki ? Cidden neden böyle düşündüğünüzü merak ediyorum. Ben hap kullanıyorum. Pkolu olduğum için açıkçası adetimi ve hormonlarımı düzenledi. Bana çok iyi geldi. Eşimle beraber yaşamadığımız halde kullanıyorum hapı sürekli. Neyse o değil de prezervatifle sevişmek ne erkeği ne de kadının hoşuna gidiyor benim bildiğim. sizin görüşünüzle benim kocam özgüvensiz ben enayi mi oluyorum?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?