Bıktım Vallahi Bunlardan

bende aynı fikirdeyim
napsam badem gözlüme kesinlikle hayır mı desem
aslında o da farkında olayların
bazen ben yatıştıryorum günahtır babası ile arasına girmiyim diye ama
ne bileyim

karışmayın ama kendi paranızdanda ödetmeyin.
yani eşiniz kendi maaşıyla eve yapması gereken harcamaları yapıp ayrıca ailesinin bu masraflarını karşılayabiliyorsa ödesin.paşa gönlü bilir.
ama sizin maaşınıza güvenerek bu ödemeleri yapmasına izin vermeyin.
gerçekten işhtiyaçları olsa tamam ama anlattığınız kadarıyla amaç hakkaten tırtıklamak.
dediğim gibi sizin maaşınıza dokunmadan hem evini hem onları ödeyebiliyorsa ödesin.

Ben böyle şeyleri çok ayıplıyorum..
Hadi zor durumda olsalar aç susuz kalsalar sonuna kadar yardım edin maddi diyeceğim ama kayınpederinizinki tamamen keyfi harcamalar. Sizi zenginmi sanyorlar bu ne sorumsuzluk..
Eşinizle konuşun bu durumu halledin yoksa daha ileri gitmeleri an meselesi..

ablacım hani bir-iki olsa neyse ama
bunlar devamlı sömürüyo muş sizi
verdikçe daha çok isticeklerdir.dahada tepenize bineceklerdir

Birtanem;
daha önceki sorunları da bildiğim için yapma diyorum..:umursamaz:
Badem'e de söyle vermesin.
Yıllardır onların adsl faturalarını,taksitlerini,borçlarını siz kapatıyorsunuz zaten..
Artık bu işe bir dur deyin!lmaz:

Çok kötü alıştırmışsınız canım çooookkkkkkkk...Bu ne allasen yaa..Yetr şimdiye kadar yaptıklarınız..onlar yemeden siz yiyip bitirin yada gizli bi hesap açtırın oraya yatırın ,sorduklarında bizimde borçlarımız var herkes ayağını yorganına göre uzatsın artık..bize güvenmesin kimse deyin..

ayşeciğim canım benim ... alah sabrını versin tatlım...bencede verme yeter artık ... sende ne zorluklarla çalışıp kazanıyorsun...badem gözlün dersen öyle ...akşam anlattıklarına o kadar üzüldüm ki...bak ne şartlarda kazanıyor kocan bu parayı asla izin verme....

insanı en sinirlendiren şeyde böyle aptal yerine konulmak
sen git dilediğince harca düşünmeden
ben çalışırken bitarafım patlasın sonrada çalıştığımı sana vereyim yok öyle bişey
vermeyin kuşum daha fazla alışmasınlar böyle rahata
bugün 300-500 yarın olur 1000-2000 bu rahatlıkla

haklısınız arkadaşlarım
demekki konuşcaz badem beyle
hayır dicem bir kuruş bile vermiceksin

Resmen üstlenmişsiniz. Böyle nereye kadar. Dediğiniz gibi artık dur deme zamanı gelmiş de geçmiş.
Herkesin kendine göre bir hesabı kitabı vardır. Onlar da var olanla geçinmeyi bilsinler.
Size mi güvendiler. hayret bir şey.

bu kadarıda yüzsüzlük
sizinde kendinize ait bir eviniz var
ne vermişlerki sürekli almak istiyorlar
eşin multi milyoner değil heralde herkesin evi yolu ayrı ya ay çok kızdım

vermesin eşin de aklını başına toplasın biraz aaaa

bu konu hakkında dıyecegım tek sey offffffffffffffffffffffffffffffff oooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

sanırım anlatabıldım derdımı.

valla canım onlar sizden gecinmeye alışmışlar bu gun 500 yarın daha yukarsı olur bır an önce tavrıınızı koymanız lazım arada olusa tamam anlarım amam nebu böle her ay

haklısınız arkadaşlarım
demekki konuşcaz badem beyle
hayır dicem bir kuruş bile vermiceksin

alkisalkisalkis işte en doğru karar....fazlasıyla vermişsiniz zaten....yüzsüzlük edip sizden, ne koparsak kardır, fikriyle yaşayan insanlar....bundan sonrası için en doğru karar eşinle konuşup olayı sonuca bağlaman olacak canım benim....

Ay ayşe abla ne bu badem gözlünün ailesinden çektiğin yaaa:sinifsinif: Sen verdikce ses etmedikce onlar daha bir yüzsüsleşiyolarrr bu kaçıncııbenneyaptımki badem gözlünede söylee 5 kuruş koklatmayın yaa artık Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…