Bıktım Vallahi Bunlardan

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.514
11
158
off offf bazen diyorumki şu badem gözlüm taştan doğmuş olsaydı.ne kardeşi ne babası nede akrabaları olmasaydı.
biz chat yaparken tanıştık.kısa sürede evlendik.Annesi vefat etmişti hiç tanışmadık.Badem gözlüm okuyordu ben öğretmendim.babamlar beni reddettikleri onun babasınında hiç parası olmadığı için haliyle herşeyi biz yaptık.kocam okurken çalışmaya başladı.bu zaman zarfında beş kuruşlarını görmedim.cidden görmedim.tam tersi bizden yani benden birşeyler koparma çabasındaydı ailesi.Aşkım askere gitti,geldi birkez bile demediki babası oğlum ne yapıyorsunuz.tam tersi ben yanlız başımaydım gelip bakmazlardı bile.benim yanıma gelen kayınpederin ev sahibi olurdu.kirayı yada diğer borçlarını yatırmazdı.evime gelir yıkanır çamaşırlarını yıkar,erzak alır giderlerdi çünkü maaş alınca elektirik faturası yerine gezmeye,kızına elbiseye para harcamayı tercih ederdi.
zaman geçti kocam subaylığı kazandı.İlk maaşını mayıs 15 de aldı.ozamana kadarda sormadılar ne yiyip ne içersin.ee karısı öğretmen ev taksidine verir,geçinirde,kocasınada bakar.bu arada bize gelip laptopuma çöreklendikleri için onlara net bağlattık.geçen aylarda toplu olaraka 220 tl verdim kocamın adınaydı ve 3 aydır ödenememişti.oysa net bağlatırken öyle denmemişti bize.
kocam adak adamıştı izne geldiğinde adağı kestik.tüm uyarılara rağmen 25 kilosunu alıp evine götürdüğü için adak güme gitti tekrar kesilecek.izne geldi hemen geldiler.kocamın gözlüğünü zorla aldı,kredi kartından bizden habersiz harcama yaptı.kredi kartı geldi 330 tl.kendi kredi kartıyla çerezler,kızına 400 tl lik tencereler daha birsürü ıvır zıvırlar aldı.ödemedi icra gelecek ağladı sızladı ahmak kocam 310 tl yatırdı.ev telefonalrına 87 tl int 70 tl geldi.ben sıyırmak üzereyim.bu davranışlarıdan bıktım
oğluşum dediğinde cinler tepeme çıkıyor.devamlı tırtıklama istediğinde olmaları beni çatlatacak.
kocama demişki ay başında 500 tl yatırabilirmisin kartıma.asla olmaz dedim.
şimdi ben ne yapayım?umursamazmı görüneyim.izinmi vermeyeyim
offff

hayır asla yatırmasın. sizde o parayı kolay kazanmıyorsunuz canım. alnınızın teriyle geliyor o maaşlar size. alıştırmışsınız. devamlı para ödemenize. birde genç babası. 1955 doğumlu. çalışsın bir yerde. millet emekli olup 2 ci işte çalışıyor. yollamasın sakın o parayı. ve artık çizgiyi çekmenizin vakti gelmiş .. bir kuruş vermeyin bence bundan sonra....

Son düzenleyen: Moderatör:
kocanda suç kocandaaa senin yapabileceğin bişry yok kendini sinir etmekten başka ne münsabet yaaa ne anlayışsızlar
kocanu sürekli borca sok fedakarlık yapma kuaförden çıkma nasılsa para güme gidiyor
bari sana gitsin

bende aynı fikirdeyim
napsam badem gözlüme kesinlikle hayır mı desem
aslında o da farkında olayların
bazen ben yatıştıryorum günahtır babası ile arasına girmiyim diye ama
ne bileyim

fena alıştırmışsınız..

yavaş yavaş uzaklaşmaya bakın bence..

iyi niyetli değil hiç biri..

çok kızdım ben burdan bile vallahi..

birşey merak ettim...sakın yanlış anlamayın..soruyorum sadece
tüm bu sıkıntılar bir aşk uğruna değer mi?

hehe çok hoşuma gitti bu fikir

bende aynı fikirdeyim
napsam badem gözlüme kesinlikle hayır mı desem
aslında o da farkında olayların
bazen ben yatıştıryorum günahtır babası ile arasına girmiyim diye ama
ne bileyim

hayır diyecek canım. evet net bir şekilde bu kadar bizden diyecek... net parasını niye veriyorsunuz . milletle sohbet etsin siz ödeyin. bak bak...

bence umursamaz davranma sönmezcim...
umursamaz davrandıkça çığ gibi büyür, yakında iyice postu sererler klava:
söyle eşine, bizim masrafımız bize yetiyor desin, ne terbiyesiz insanlar ya klava:

Ablam kesınlıkle hayırr dersen baba oğul arasına qirmiş olmazmısın ?.Eşinde zaten herşeyin farkındadır ama napsın babasına ayıp etmek istemıyordur..

Du bakalım sen 70 gun daha sabret eşin qelınce oturur uzun uzun enine boyuna konuşursunuz..Şimdi sende itiraz edersen üzülür belkii ..Amann yaa of of

Bence de bu kadarına izin vermeyin... Herşeyin bir sınırı var... Sınırı çoktan aşmışlar bu kadar müsade etmeyin...

bademgözlünüzle konuşun,bence bir borca girin,
ev ya da araba ne bileyim,aylık taksidi olan bir borca,
o zaman sizden isteyemezler belki de...
bu durum ilerki zamanlarda eşinizle aranızın açılmasına
neden olmasın da,bakın neler okuyoruz burada...
lütfen mantıklı olun,bugünün yarını var,
milletin telefon borcu,tencere,tava borcu yüzünden
neden siz sıkıntı çekesiniz,tam tersi olsa onlar size yardım etti mi,tabiki hayır,
peki siz onları neden ödüllendiriyorsunuz,sizi
her konuda yalnız bıraktıkları için mi???

Elinizi verip kolunuzu alamamışsınız resmen valla sizin bir sınır belirlemenizin zamanı gelmişte geçiyor fink fink gezmek yerine kıçlarının üstüne oturup paralarını elinde tutmayı bilecekler.

Keşke onlar mefaatçi yaklaşmasalarda siz içinizden geldiği kadar yine yardım etseniz bu insanı üzmez ama arsızlığı siper etmişler bunlar resmen.

Bazi Aileler niye boyle ??
Benim esimin aileside boyle
ilk evlendigimiz aylarda Annesi bizim evde bekliyordu ki, oglundan o gunki maasini alsin da telefon parasini odesin !
kizkardesi gelip bizim evden sevgilisini arardi,sirf abisini zarara sokmak ister gibi...

Ne koparirsak kardir gibi davraniyorlardi.. "Oglusum,kuzumm" diye birde yag yakarlardi..
Nefret ediyodum inan ki, onlarin bu tavrindan..

Allahtan yurt disina geldik de KURTULDUK onlardan!!!!!
Ohhh 9 yildir kafam rahat.. yuzlerini bir msn de goruyorum o kadar..

kesinlikle taviz veme arkadasim, alistirmayin bunlari boyle..
. !!

evet bencede aldığınız geliri .bir yere bağlayın..araba vb şeylere
ve 3e bağladıysanız 10 deyiverin..bikere gelirler para yok
iki kere gelirler para yok..sonra gelemezler zaten..
bu devride ekmek aslanın midesinde..
siz çalışın didinin kaznın hop parayı onlar alsın..
bence artık ice cılkını çıkarmışlar yüz vermeyin..
tabi ailesi yardım edecek ama siiznki haddini aşmış artık..

Neden sırf onları yakalarından düşürmek için istemedikleri borca girsinler ki valla bence eşinizin ailesine ne yapıyorsunuz demesini beklemeyin ne kadar rahatsız olsa da dile getiremez mesafeyi olsa olsa siz koyabilirsiniz ama sonucunda da kötü gelin olmayı göze almanız lazım bana göre.

Sat sav,kaç bu şehirden anacım,bu tip yaratıklar,ortalığı kurutmadan yeni yem peşine düşmez..
Önce bi iliğiniz kurusun sonra ayrılırlar başınızdan,
Demem o ki bu işin sonu yok,ya bağlantı koparılacak ya da böyle sorumsuzca yaşayan bi babayla uğraşıp duracak prinkipon Sönmezim :bbo:

ayyy ne kadar zor yaaa
biliyorum
bende yaşıyorum benzerini
kayınpederim 50 yaşında ve çalışmıyor
emeklisi de yok
ve herşeyini biz karşılıyoruz
bende korkarak da olsa en azından eşime söylüyorum
en azından böyle nereye kadar gidicek diye
sanırım bunlar alışkanlık haline getirmişler
ooo hazır para
var mı daha tatlısı
sanırım çok net tavır koymalıyız kalbini kırmadan baba oğulun arasına girmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…