Bıktım Şu PKO dan...

irena_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
174
1
96
İzmir
Arkadaşlar kaç yıldan beri pko hastasıyım.Bebeğim olmuyordu Allah'a şükür şimdi 2 yaşında bir kızım var.Ama çilem bitmedi.Bu hastalık yüzünden habire kilo alıyorum.Eve yürüyüş bandı aldım.Yaklaşık 10 günden beri 30-45 dk yürüyorum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Üstüne birde glucopage kullanıyorum günde 1 tane ama tık yok;yarım kilo verebildim.Ne yapayım ben daha bilemiyorum.Burdaki arkadaşlar ne güzel bir sürü kilo vermişler.Onları okudukça gaza geliyorum :)) ama nafile bu ilacın bana bir faydası olmayacak heralde.Şimdi 2. çocuğu istiyorum ama zayıflamalıyım ve kendiliğimden hamile kalabilmeliyim.Hırs yaptım.Acaba acelemi ediyorum (Arkadaşlarım zamanla zayıflayacaksın diyor.Ama pko lular çok zor kilo veriyor bunu bilmiyorlar.Başka ne yapsamda kilo versem bana akıl verin lütfen (Bu genç yaşta bütün güzel yiyeceklerden mahrum kalıyorum...Sonuç sıfır bari zayıflasaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…