• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Şu PKO dan...

irena_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
174
1
96
İzmir
Arkadaşlar kaç yıldan beri pko hastasıyım.Bebeğim olmuyordu Allah'a şükür şimdi 2 yaşında bir kızım var.Ama çilem bitmedi.Bu hastalık yüzünden habire kilo alıyorum.Eve yürüyüş bandı aldım.Yaklaşık 10 günden beri 30-45 dk yürüyorum.Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Üstüne birde glucopage kullanıyorum günde 1 tane ama tık yok;yarım kilo verebildim.Ne yapayım ben daha bilemiyorum.Burdaki arkadaşlar ne güzel bir sürü kilo vermişler.Onları okudukça gaza geliyorum :)) ama nafile bu ilacın bana bir faydası olmayacak heralde.Şimdi 2. çocuğu istiyorum ama zayıflamalıyım ve kendiliğimden hamile kalabilmeliyim.Hırs yaptım.Acaba acelemi ediyorum :((Arkadaşlarım zamanla zayıflayacaksın diyor.Ama pko lular çok zor kilo veriyor bunu bilmiyorlar.Başka ne yapsamda kilo versem bana akıl verin lütfen :((Bu genç yaşta bütün güzel yiyeceklerden mahrum kalıyorum...Sonuç sıfır bari zayıflasaydım...

Back