- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
-
- Konu Sahibi Gizemnursima
Madem çalınmış facebook a şikayet eder ve sayfa kapatılır. Tabiki yalan söylüyor. Milletin işi gücü yok on . Face ini kıracakHaklısinız ama evli oluncaa butun sorunlara tek tek çözüm bulmak gerekli suan tek derdim bu belkide gercekde doğruyu söylüyo burda onemli olan icimi rahatlatmam
Alttaki arkadaşın yazdığı gibi sürekli paylaşım yapmıyorsan sadece onunla konuşmaya çalışıyorsun ki ben olduğunu anlasa cingar çıkartır diyorsun da tatlım sana ben değilim çalındı demiş şimdi senden hesap sormaya kalksa yalanı ortaya çıkacak nasıl olsa cevapta yazmıyorum inanmıstir hesabın ćalındıgina deyip 3 Maymunu oynuyordur canım ya bence sen hiç uğraşma eşini aç kapa yapa format at reset at yap bişeyler olmadı tüplü televizyon misali kafasına vur belki yerine gelirHayır resim var bende faceyi baskasndan aldm uzun süredir aktif olan bi hesaptan yazdım yani suphelenmemisdir cunku suphelense ben oldumu düsünse kendi sucunu unutup direk bana sarar hic affetmez
Ayy kesin şimdi hesabı geri alıp kapatmayı bilmiyordur ama söylesen öyle der erkekler işlerine gelmeyince cahil olurlarMadem çalınmış facebook a şikayet eder ve sayfa kapatılır. Tabiki yalan söylüyor. Milletin işi gücü yok on . Face ini kıracak
Mail adresi aynıdır eski şifresini girin ve hesabım çalındı deyin.Kilitlemek istiyor musunuz diye bir seçenek çıkıyor ve aynı pcden tekrar girilmediği sürece açamıyor karşıdaki.Umarım doğru hatırlıyorumdurMerhabalar benim en büyük derdim facebook esimin gizli bi profili vardı kızlar ise yaramaz erkekler bi evin huzurunu kaçıracak ne varsa hepsi esimin facesinde var... ben bunu buldum ortaya çıkarttım bi süre kavga gürültü sonra kullanmayı bırakdını söyledi ama kesinlikle inanmıyorum şuan hesap aktif fakat çalındını baskasının kullandını söylüyor inanmiyorum kattiyen güvenmiyorum tek çözüm bu faceyi yok etmem yardım edinnn kızlar lütfen varmı bu işlerden anlayan
4 yıllık evliyim ve bu durum dısında hic bir problemle karşılasmadım belkide o yüzden suan odak noktam bu face kendi kendime kurdum seyler pskolojmi bozmaya basladı oyle boyle deil face ruyalarıma giriyor yok edilmesi sart