Bıktım şu facebookdan bütün dertlerin başı....

Haklısinız ama evli oluncaa butun sorunlara tek tek çözüm bulmak gerekli suan tek derdim bu belkide gercekde doğruyu söylüyo burda onemli olan icimi rahatlatmam
Madem çalınmış facebook a şikayet eder ve sayfa kapatılır. Tabiki yalan söylüyor. Milletin işi gücü yok on . Face ini kıracak

Sorun Facebook degilki ..
Sorun Esinin sana yalan söylemesi !

Senden gizli facebook kullanmasi !

Ve halla yalan söylüyor baskasi kuölaniyor diye ..

Biraz geniş düşünsenize; çağ teknolojik çağ, bir yoksa diğeri var hiçbiri yoksa zihniyet var, onu bunu şunu karalayıp dert göreceğinize tüüün kaka diyip, şu hareketlerde olan EŞİNİZİ sorgulayın bence.

Onu kapat yada yok et ama adamın içinden geliyorsa gizli kapaklı iş çevirmek yenisini açar. Sorun sosyal medya değil eşiniz. Yok etmek, kapatmak, yasaklamak sorun değil. Yapacaksa yine gizli açar yine yapar.

basbayağı eşin ayrı takılıyor öyle..
neden facebook dertlerin başı olsunki? sorun eşinde apaçık şekilde.

Hayır resim var bende faceyi baskasndan aldm uzun süredir aktif olan bi hesaptan yazdım yani suphelenmemisdir cunku suphelense ben oldumu düsünse kendi sucunu unutup direk bana sarar hic affetmez
Alttaki arkadaşın yazdığı gibi sürekli paylaşım yapmıyorsan sadece onunla konuşmaya çalışıyorsun ki ben olduğunu anlasa cingar çıkartır diyorsun da tatlım sana ben değilim çalındı demiş şimdi senden hesap sormaya kalksa yalanı ortaya çıkacak nasıl olsa cevapta yazmıyorum inanmıstir hesabın ćalındıgina deyip 3 Maymunu oynuyordur canım ya bence sen hiç uğraşma eşini aç kapa yapa format at reset at yap bişeyler olmadı tüplü televizyon misali kafasına vur belki yerine gelir

Madem çalınmış facebook a şikayet eder ve sayfa kapatılır. Tabiki yalan söylüyor. Milletin işi gücü yok on . Face ini kıracak
Ayy kesin şimdi hesabı geri alıp kapatmayı bilmiyordur ama söylesen öyle der erkekler işlerine gelmeyince cahil olurlar

Mail adresi aynıdır eski şifresini girin ve hesabım çalındı deyin.Kilitlemek istiyor musunuz diye bir seçenek çıkıyor ve aynı pcden tekrar girilmediği sürece açamıyor karşıdaki.Umarım doğru hatırlıyorumdur

biz evlenir evlenmez kapattık facesini eşimde bende.. girmiyoruz... hiç de aramiyorum.. bu gibi konusunda olay olmuş annemlerin komşusunda.evli bir kadin facede sevgili bulmuş üstelik çok yeni evlillerdi. kocasi geri getirmiş anaevinde. annemlerin mahallede dedikodu kazani kayniyordu işde. facebooku dehal kapatın.. bu yüzden güvensizlik oluşuyor.

ıkı tane çok ıyı tanıdığım çocukluk arkdaşım evlendi,mutlu mesut devam ediyorlar,koca lojmanın içinde çalışıyor evınden işine işten eve,herşeyi ortada(çok net anlatıyorum,yapmak isteyen her yerde yapar dneılıyorya öle dğeil,bazen değil gerçekten)neyse yıllar sonra 13 yıl sonra,kocanın face bır mesaj,yıllar evvel sevgilisi,adamda bir an boşluk,o arada ıkıncı çocuk oldu,adam ıstemedı,arkdaş ınat etti,adam bunalıma girdi,kabullenemdı fılan derken tam o arada mesaj atıyor eski sevili,kadın evli 3 çocuğu var,neyse yazışırken cazıp geliyor kocaya o anki ruh durumundan,zaten bırı türkiyenın bır ucunda diğeri bir ucunda,gel zaman gıt zaman mesajlaırnı görüyor kadın,sonucu hiç anlatmayayım,boşamadı ama sinir hastası oldu,adam görüşmüyorum dıyor,yüzyüze mumkun değil hep evde,ama telde görüşmüyorum dıyor,ama bu acabamı derken derken sıyırdı..not:ilaç tedavısı ve terapi görüyor

Sahte bayan facesi aç o adresi ekle. Msjlaş. Bakalm o mu ? Bn eminm o . Yernde olsam neti kapattrana kadar konuşmamm

hesabın çalındığını söyleyip
şikayet ettiren profilinizde kilere + facebookda üye olduğunuz gruplara kapansın hesap
başka da birşey diyemiyorum...

Allah ıslah etsin böyle erkeklerin adamın içinde olunca bağlasan durmaz

eşinizin yapacağı varsa ne yaparsanız yapın sizi aldatmaya kandırmaya devam eder böyle tip erkekler ikinci bir şansı asla hak etmezler bence...

gerçekten çalındığına inandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…