- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
Arkadaslars sahsen diyetlerden biktim yok sundan ye zayiflarsin yok sadece et yada su kadar gün lahana corbasi ic gercig hepsini denemedim taabiiki. Ama hic biri kalici bir sonuc vermiyor eski aliskanliklarimiza dönünce bütün kilolar geri geliyor. Birde su var kilo vermek sabir isidir haftada 1 veya 2 kilo 2 bile fazla sayiliyor sanirim ama daha üstü zararli sadece sonradan daha cogunu geri aliyoruz. Baslangicta sadece bir kac kilomfazlam vardi yaklasik 5 ama diyet yapcam diye diye olduk 72 1.61 boyda hicde hosuma gitmiyor bu durum. Kafama koydum yarin 1 Nisan yarindan itibarin ben hayatimi degistirecegim allah nasip ederse böylecede zayifliycam. Öncelikle yeme aliskanligimi degistircem günde 5 Ögün aksatmadan sebze agirlikli bol su ve yesil cay icerek. Her gün 1 yesil elma. Ayrica sporu aliskanlik haline getirmeye caliscam haftada en az 3 kere hareket etmeye caliscam. Havalar rüzgarli olmazsa disarda kosmaya bayilirim. Merdeveni inip cikmakla denigcem artik:roflol: Ayrica spor yaparken veya sevdiginiz mesela cikolataya dayanamayip yemekistiyorunuz yemezsiniz bunun sizin düslediginiz vücüdüa bir adimda olsa yaklastirdigini hayalederseniz cikolatayi yememek yada kosuyu sonuna kadar kosmak cok daha kolay olur. Cok konusdum kusura bakmayin arkadaslar benim fikirlerim bunlar bu kilolar 2-3 haftada almadik ki ayni zamanda atilsin. Saglikli bir gelecegimiz ve güzel görünmemiz icin kilo vermek sart. Benim gibi düsünen arkadaslar buyrun yarin 1 nisan basliyalim
Eger vaktim olursa her gün ne yedigimi ne ictigimi ve ne spor yaptigimi yazcam insallah. Basarirsam önce sonra fotoda eklerim herkeze moral olur. Insallah hepimiz hedefimize ulasiriz :Saruboceq: :dance: