• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Hayattan

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
32
Arkadaşlar ben eşim tarafından hep aldatıldım...5 yıllık evlilik hayatımda ilk olarak 3. yılımızda aldatıldığımı öğrendim 2 tane bebeğim vardı ve ailemle aram iyi değildi yani gidecek yerim yoktu.2.telefonunu yakaladım vs...O günden sonra asla hiçbişey eskisi gibi olmadı hiç affedemedim ve hep soğuktum.Öyle böyle idare ediyordum daha sonra hacca gitti geldi ve rahat bir nefes aldım bir daha yapmaz diye ama it b.k yemekten vazgeçmezmiş...Hep bişeyler hissediyordum spora diye gittiğinde perdenin arkasından baktım çöpü götürmüştü ve çöp kovasını arabanın arkasına bırakmıştı ilginçtir ki bırakıp kapıyı kapatmak için olan süreden daha fazla oyalanmıştı ve içime bir kurt düştü sabah arabanın anahtarını alıp çıktım ve arabayı açtığımda birde ne göreyim seccadenin altında bir telefon eski tuşlu telefonlardan içinde hat vardı ama açamadım:( Sorduğumda arkadaşımın dedi ve adam telefon edip yenge iki çocuğumun üstüne yemin ederimki benim ben inandımmı hayır tel şuan hala bende çok ısrar ettiler vermedim polisle gelsin alsın vermiyorum dedim.Esktrelere baktığımda bir hat numarasının daha faturasını ödemiş o hatta onun yani bir telefonu daha mı var bu uçkur beyinlinin :rolleyes:Üstüne üstlük kedi köpek gibiyiz iki yabancı gibi ve hiç anlaşamıyoruz çekemiyoruz ve bıktım memleketten ev al diyorum Tamm diyor ama icraat yok ev alsa çocukları peşime katıp gidecem buralardan geçen yıllarıma üzülüyorum sadece...Daha anlatacak çok şeyim var artık onlarda bi dahaki sefere inşallahkızlar:KK19:

Arkadaşlar ben eşim tarafından hep aldatıldım...5 yıllık evlilik hayatımda ilk olarak 3. yılımızda aldatıldığımı öğrendim 2 tane bebeğim vardı ve ailemle aram iyi değildi yani gidecek yerim yoktu.2.telefonunu yakaladım vs...O günden sonra asla hiçbişey eskisi gibi olmadı hiç affedemedim ve hep soğuktum.Öyle böyle idare ediyordum daha sonra hacca gitti geldi ve rahat bir nefes aldım bir daha yapmaz diye ama it b.k yemekten vazgeçmezmiş...Hep bişeyler hissediyordum spora diye gittiğinde perdenin arkasından baktım çöpü götürmüştü ve çöp kovasını arabanın arkasına bırakmıştı ilginçtir ki bırakıp kapıyı kapatmak için olan süreden daha fazla oyalanmıştı ve içime bir kurt düştü sabah arabanın anahtarını alıp çıktım ve arabayı açtığımda birde ne göreyim seccadenin altında bir telefon eski tuşlu telefonlardan içinde hat vardı ama açamadım:KK43: Sorduğumda arkadaşımın dedi ve adam telefon edip yenge iki çocuğumun üstüne yemin ederimki benim ben inandımmı hayır tel şuan hala bende çok ısrar ettiler vermedim polisle gelsin alsın vermiyorum dedim.Esktrelere baktığımda bir hat numarasının daha faturasını ödemiş o hatta onun yani bir telefonu daha mı var bu uçkur beyinlinin :rolleyes:Üstüne üstlük kedi köpek gibiyiz iki yabancı gibi ve hiç anlaşamıyoruz çekemiyoruz ve bıktım memleketten ev al diyorum Tamm diyor ama icraat yok ev alsa çocukları peşime katıp gidecem buralardan geçen yıllarıma üzülüyorum sadece...Daha anlatacak çok şeyim var artık onlarda bi dahaki sefere inşallahkızlar:KK19:
Sanki arkadaşınızın başına gelen bir olayı anlatıyor gibisiniz.

12 haziran 2018de açtıgınız konuda boşanıyorum demişsiniz keşke boşansaymışsınız 1 yıl geçmiş ve yaralarınız sarılmış olurdu bir nebzede olsa.nerden mi biliyorum kendimden keşke gçene sene mayısta açtıgım konuda boşanmış olsaydım şimdi 1 yıl geride kalmış olacaktı yeni boşandım ve birn önce zaman geçsin istiyor insan.

3 yılda 2 çocuğu neden yaptınız bende bunu anlayamadım .
Bedeninizin kendini toparlanmasına bile izin vermemişsiniz. Hiç adamı tanımadan, evliliği yasamaya izin vermeden 2 çocuk Neden?
Adamda insan değilmiş elbette ama ben 3 yılda 2 çocukla bir hayat sürmek ister miydim hic sanmıyorum

Babamda hacca gitti. Hacda çekindiği fotoları da dostuna yollamıştı. Evlenince beraber de gidicez falan demiş. Ben ozamanlar liseye gidiyordum, babam çok kutsal birşey oldu sandımdı.
Ben kadınlarımızın şu gidecek yerim yok olayını hiç anlamıyorum, kocanız öldü diyelim e ozaman ne olacak? Sizde beraberine ölmeyeceksiniz değil mi?

Arkadaşlar ben eşim tarafından hep aldatıldım...5 yıllık evlilik hayatımda ilk olarak 3. yılımızda aldatıldığımı öğrendim 2 tane bebeğim vardı ve ailemle aram iyi değildi yani gidecek yerim yoktu.2.telefonunu yakaladım vs...O günden sonra asla hiçbişey eskisi gibi olmadı hiç affedemedim ve hep soğuktum.Öyle böyle idare ediyordum daha sonra hacca gitti geldi ve rahat bir nefes aldım bir daha yapmaz diye ama it b.k yemekten vazgeçmezmiş...Hep bişeyler hissediyordum spora diye gittiğinde perdenin arkasından baktım çöpü götürmüştü ve çöp kovasını arabanın arkasına bırakmıştı ilginçtir ki bırakıp kapıyı kapatmak için olan süreden daha fazla oyalanmıştı ve içime bir kurt düştü sabah arabanın anahtarını alıp çıktım ve arabayı açtığımda birde ne göreyim seccadenin altında bir telefon eski tuşlu telefonlardan içinde hat vardı ama açamadım:KK43: Sorduğumda arkadaşımın dedi ve adam telefon edip yenge iki çocuğumun üstüne yemin ederimki benim ben inandımmı hayır tel şuan hala bende çok ısrar ettiler vermedim polisle gelsin alsın vermiyorum dedim.Esktrelere baktığımda bir hat numarasının daha faturasını ödemiş o hatta onun yani bir telefonu daha mı var bu uçkur beyinlinin :rolleyes:Üstüne üstlük kedi köpek gibiyiz iki yabancı gibi ve hiç anlaşamıyoruz çekemiyoruz ve bıktım memleketten ev al diyorum Tamm diyor ama icraat yok ev alsa çocukları peşime katıp gidecem buralardan geçen yıllarıma üzülüyorum sadece...Daha anlatacak çok şeyim var artık onlarda bi dahaki sefere inşallahkızlar:KK19:
Çalısmıyorsunuz dimi

Babamda hacca gitti. Hacda çekindiği fotoları da dostuna yollamıştı. Evlenince beraber de gidicez falan demiş. Ben ozamanlar liseye gidiyordum, babam çok kutsal birşey oldu sandımdı.
Ben kadınlarımızın şu gidecek yerim yok olayını hiç anlamıyorum, kocanız öldü diyelim e ozaman ne olacak? Sizde beraberine ölmeyeceksiniz değil mi?
Aslında hiç acıtmıyor beni biliyor musunuz eskiden kahrolurdum ama şimdi sinirlerim alınmış gibi o kadar sakinimki benim ki birazda domuzdan kıl koparsam kar hesabı...Boşa kahramanlık yapmaya gerek yok diye düşünüyorum birikim yapıyorum aramızda münasebette yok.Tek ortak noktamız çocuklar ve aynı evde yaşamak elbette ölse başımın çaresine bakarım ama şuan iki çocukla(daha ikiside bebek)göze alamıyorum

Isi gucu, maddi anlamda kendine cocuklarina yetemeyince insan oyle kolay kolay bosanilmiyor.
Para biriktirin, cocuklarinizda buyur bu arada evide alirsa hoduk kocaniz, basin totosuna tekmeyi.

Back