Bıktım bunun eski ama eskimeyen sevgilisinden

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
1 yıllık bir ilişki bir çok hatasını affettiğim bir sevgili.Benimle 2 aylık sevgili iken eski sevgilisiyle buluşan ve bana yakalanan bu şahıs affetme sürecinde facesinde ekli olan eski sevgilisinin kız kardesini silmesini istedim sildi ki ben istemeden silmeliydii yapmadı.Sonra ben bu eski sevgilisini takıntı haline getirerek hastalıklı bir ruh hali içerisindeyken instagramada bir göz atayım dedim faceden sildigini oradan takip etmeye devam ediyor (bu arada eski sevgilisi sosyal medya kullanmiyor)yani eski sevgili eskimeyen sevgilinin kız kardesi bu seferde instagramda beyimizin takip ettiği kişiler arasinda cikiyor.Savunmaya gelincede neymiş instagram zaten kullanmiyomuş bakmamış unutmuş vs vs...yeter dedim artık bitirdim inş.bu sefer kararlıyım yetti artık çünkü zaten bir defa af etmisim seni bir şans daha vermisim dikkatli ol sende değilmi delirecem ya bitirdim gitsin takipleşsin dursun.

Aklima birisi geldi. Nickini hayirlamiyorum ama evli idi. Esi bunu kac kez aldatmisti ve o herseferinde affetmisti. Esini her seferinde kac kadindan cekip cikardigini sanirken adam aynen devam ediyordu. Iki kez bosandilar. Iki kez tekrar evlendiler. Sonra adam baska biriyle evlendi. Ama baska biriyle evli iken de eski esiyle gorusuyorsu. Kadin vazgecemiyordu. Adam da kadini birakmiyordi. Bekle beni bosayip tekrar seninle evlenecegim, onu sevmiyorum diyordu. En son adam o kadindan da bosandi. Ve bu soyledigim kisi artik kendine eziyet ettigini ve yeni hayatina adapte olmasi gerektigini dusunup adami birakti.
Umarim sen de bir daha donmemek uzere tamamen birakirsin.

Bende hatırladım bu konuyu neslihan mıydı kullanıcı adı onu hatırlamadım

Benden kızlara tavsiyeedir, eski sevgiliyle ilgili şeyleri yok edememişse onla ilgili dövme fln varsa, ortak arkadaşları iş yeri aracılığıyla varsa bağları asla kopamıyor...kahretsinki böyle.

Bencede kesinlikle ayrıl ve geri dönme yazması kolay
belki ama unutamamis belli kendine yazık edersin

Nicki hatirlamiyorum ama gercekten cok izdirap cekmisti. Umatim simdi cocuklariyla mutludur. Adam kadinin önünü gormesini engelliyordu cunku.
Evet gerçekten boşanmış ama hala kadının bir hayatı olmasına izin vermeyen bir adamdı. İnşallah kurtulmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…