Bıktım bu zayıflıktan..

Ben 26 yasindayim.. 2 cocuk annesiyim., size soyle soliyim.. bilmeyen insanlar aaa hamile misin yoksa dediklerinde ben 8 aylik hamileydim.. 6 kilo aldim her ikisinde de.. İns kalir diodum ama kalmadi gitti. Hep boleydim.. Evlenince alirsin dediler, hamile kalinca alirsin dediler, 2. Ye hamile kalinca kesin dediler ama olmadi,..

Merhaba kızlar... 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum.. Zayıfım.. Giydiğim şeyler üstümde emanet gibi, ne bilim zayıf oldugum için tasıyamıyorum.. Ve herkesin çok zayıfsın demesınden bıktım artık.. Kilo almak istiorum bu halimden memnun değilim.. Mesela bugun kv ye gittik misafir geldi. Fazla samimi olmadıgım ama görünce konustugum bemim yasımda bi kız vardı.. Beni görür görmez ayyy sen ne olmussun böle.. Cok zayıflamıssın dedi. Bende evet dedım, bu durumdan memnun olmadıgımı kilo almaya calıstıgımı söledim. Ya bunu duydun bi sus di mi.. Ama yok. Cok zatıflamıssın ya dedi durdu. Tabagımı bitiremedim, gördü bence sen hepsini bitir, ye biraz dedi. Orda dans konusu oldu. Zumba... Sen bilio musun diye sordular bnde yok dedim.. Hemen ordan zaten zayıf dans etse ne hale gelir dedi. Plates konusu oldu.. Gitmeyi dusunuyorum dedim.. Plates sıkılaşmak için sende ne varda neyi sıkılaştıracan dediler :KK43:( cok üzücü di mi.. Ben bu durumdan memnun olmadıgımı belirttiğim halde, neden üstüme geliolar.. Bıktım artık.. Safinaz, bi deri bi kemik, erimiş, çökmüş vs ne kadar incitici di mi? 2 kez dr a gittim kilo almak istediğimi söledim. Doktorlar napıcaksın kiloyu kilo ii değil bişeyin yok dediler gonderdiler eve. Sizin bildiğiniz bi yontem varsa kilo almak için benimle paylasırsanız cok sevinirim. Zira psikolojım bozulmaya basladı.

Bakın benle aynı durumdasınız, kilonuz normal. NORMAL. takıntı yapmayın, etrafınızdaki insanlara aldırmayın. Kimisi kıskançlıktan eleştirir kimisi alışık değildir tuhaf gelir eleştirir.
Ben 166 boyumla 47-48 kg civarıyım, yıllardır hiç 50 yi göremedim tartıda. Herkes fiziğin çok düzgün manken gibisin, ceylan gibisin diye beğenilerini dile getirir, yaşımdan çok küçük görünüyorum, giydiğim her şey yakışıyor.:nazar:
Size dedikleri gibi çok zayıfsın hasta mısın diyenler de var, genellikle aile akraba çevresinden belirli kişiler her gördüklerinde çok zayıfsın vs. diyorlar. pek takmıyorum. Belli yaşın üstündeler ve onlara göre zayıflık=hastalık çünkü. Bazısı da çekemezlikten ve moral bozmak istercesine diyor.
Çok çelimsiz durduğunuzu düşünüyorsanız da spor yapıp biraz kas yapın kilo iyi bir şey değil gerçekten de.

dogum yapnca alrsn kilo bnce kfana taktgna degmez oyle dyenlere sizin gbi kilolu olmaktab daha iyi bu durum de boz onlari bak bdha agzlarni acabiliyolar mi

Aynı şeyleri ben de yaşadım, kilo almak istiyorsan sabah ve akşam olmak üzere her gün bir kase süte 11-12 tane bebe bisküvisi katıp ye. Denendi onaylandı. Şöyle de bir şey var, seninki gibi benim çevrem de hep beni psikolojik olarak etkiledi, zayıfsın zayıfsın diye diye ve ben yıllarca kilo almaya çalıştım ve bu yıl cidden aldım ama kendimi beğenmedim o halde, kaldı ki kilolu biri olmamıştım. Spora başladım ve eski halime tekrardan döndüm. Meğer ben böyle mutluymuşum, bunu geç de olsa anladım.

Merhaba kızlar... 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum.. Zayıfım.. Giydiğim şeyler üstümde emanet gibi, ne bilim zayıf oldugum için tasıyamıyorum.. Ve herkesin çok zayıfsın demesınden bıktım artık.. Kilo almak istiorum bu halimden memnun değilim.. Mesela bugun kv ye gittik misafir geldi. Fazla samimi olmadıgım ama görünce konustugum bemim yasımda bi kız vardı.. Beni görür görmez ayyy sen ne olmussun böle.. Cok zayıflamıssın dedi. Bende evet dedım, bu durumdan memnun olmadıgımı kilo almaya calıstıgımı söledim. Ya bunu duydun bi sus di mi.. Ama yok. Cok zatıflamıssın ya dedi durdu. Tabagımı bitiremedim, gördü bence sen hepsini bitir, ye biraz dedi. Orda dans konusu oldu. Zumba... Sen bilio musun diye sordular bnde yok dedim.. Hemen ordan zaten zayıf dans etse ne hale gelir dedi. Plates konusu oldu.. Gitmeyi dusunuyorum dedim.. Plates sıkılaşmak için sende ne varda neyi sıkılaştıracan dediler :KK43:( cok üzücü di mi.. Ben bu durumdan memnun olmadıgımı belirttiğim halde, neden üstüme geliolar.. Bıktım artık.. Safinaz, bi deri bi kemik, erimiş, çökmüş vs ne kadar incitici di mi? 2 kez dr a gittim kilo almak istediğimi söledim. Doktorlar napıcaksın kiloyu kilo ii değil bişeyin yok dediler gonderdiler eve. Sizin bildiğiniz bi yontem varsa kilo almak için benimle paylasırsanız cok sevinirim. Zira psikolojım bozulmaya basladı.
canım çok zayıfdeğilsin 3-5 kilo alsan daha iyi görünürsün. önce dr a gidiptroit bezlerin normal mi çalışıyor baktır metabolizmana baktır. sonra eğer bunlar normalse sana tavsiyem günde 3 bardak taze sıkma meyve suyunu hergün iç. ama bunu normal yemeğini azaltmadan yapmalısın.

ayrıca milletin dediğine bakma çünkü mesela ben 168 -57 kiloyum amaen az 49 en fazla 63 oldum. anladımki benim normal kilom 53-58 arası normalim kendimi en iyi 53-55 ken hissediyorum fakat insanların güzellik anlayışı kendilerine paralel olduğundan örn. kendisi biraz kiloluysa sen onun yanındayken kilosu belli olacağından seni zayıf bulmak işine geliyordur. ayrıca bizimkilerin 3 kişinin 2 si zaten fazlası var çoğu kişi ayranım ekşi demeyip etrafına kusur bulmayı yeğliyor.

Canim evet kilon az boyuna gore.
Ben diyetisyenlik okuyorum, ve hatta kilo almak isteyenlerdenim ayni senin gibi.
Et yermisin?
Et tuket, kalorisi yuksek gidalar ye.
Cebinde findik tasi.
Durmadan oturmadan ye.
En fazla findik kilo aldirir.
Et bi zaman sonra tikasa bile findik cabuk tikamaz.
Hergun ekmegine findik ezmesi sur.
Onun altinada inek yagi surmus ol.
Bitkisel yag degl tam yagli inek yagi.

1.64 boy 54. 5 kiloyum gayet iyiyim mutluyum spor salonun dedigine göre ideal kilom 54 müş takmayın bu kadar 2_3 kilo alsanız yeter bence

Sen yine iyiymişsin canım benim bi de bebeğim var 45 kiloyum şu an. Kimse benim çocuğum olduğuna inanmıyor lise öğrencisi sanıyorlar :KK43:

Bende zayifim 47 kiloyum biraz kilo almak istiyorum ama olmuyor .. etrafimdaki insanlarda az biraz kilo alsan daha iyi olur diyorlar 38 bedenden 34 bedene dustum kiyafetlerimi degistirmek zorunda kaldim.. istedigim kdr cikolata seker tatli yiyeyim kilo alamiyorum .. hatta bzn ac oldugumu bile unutuyorum.. bir bakarsin istahim acilmis bir bakarsan kapanmis.. ztn kucuklugumden bu yana fazla yemek yigen bir tip degildim .. napsak bilemedimki iki uc kilo alsam cok iyi olcak ama nafile..

Bam telim titredi gece gece:KK61:bende çok zayıfım, gönlümce giyinemiyorum, giysi bulmakta ve yakıştırmakta çok zorlanıyorum. Aynı lafları bende duyuyorum ama milletin ne dediği umurumda bile değil, kestirme cevaplarla kapatıyorum ağızlarını. Ya zaten herkes bir kendine baksın, millet manken gibi de bir biz miyiz böyle? Çok ciddiye almamak lazım her eleştiriyi, umursamaz olmaĺı biraz. Haa baktın üzerine üzerine geliyor, kısasa kısas yapacaksın, kalbinin kırılmasını istemeyen, başkasının kalbini kırmaz.

arkadaşlar bağırsaklara baktırdınız mı ? belli yaştan sonra kilo alınıyor çünkü. parazit falan kilo almaya engel. böyle bişi olabilir mi ?

Aaç karnına spor yap sonra yemek ye canım. müthiş etkili oluyor kilo alıyorsun. bende zayıflamak istiyorum ah ah keşke senin gibi olsam.

Ay sende ne konuşturuyosun milleti ayol? Samimi olduklarına eşim böyle istiyo deyiver, bunu söyleyemeyeceğin insanlara da kilo yok dert yok, böyle seviyorum ben diceksin o kadar.

Zayıflığını fazlaca diline dolayanlara, kilo alsam iyi olur biraz ama ayy çok kilolu olsam çok kötü olurdu,yağlı yağlı bıngır bıngır olmaktansa böyle daha iyi deyin.veya ay sorma ben de biraz alayım diyorum ama herkes keşke senin gibi zayıf olsam ne güzel diye hayran oluyorlar de.

benim ablamda çok zayııftı neler neler denedi alamadı bikaç aydır zyprexa kullanıyor iştah acıyor 3 kilo flaan aldı yıllar sonra o kadar şaşırdıkki devlet hastanesinde pskologa yazdırdı. normalde şizofren hastaları kullanıyor ama normal klo almak içinde kulnılıyor yan etkisi yok arastırabilirsin

X