Bıktım bu zayıflıktan..

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
Merhaba kızlar... 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum.. Zayıfım.. Giydiğim şeyler üstümde emanet gibi, ne bilim zayıf oldugum için tasıyamıyorum.. Ve herkesin çok zayıfsın demesınden bıktım artık.. Kilo almak istiorum bu halimden memnun değilim.. Mesela bugun kv ye gittik misafir geldi. Fazla samimi olmadıgım ama görünce konustugum bemim yasımda bi kız vardı.. Beni görür görmez ayyy sen ne olmussun böle.. Cok zayıflamıssın dedi. Bende evet dedım, bu durumdan memnun olmadıgımı kilo almaya calıstıgımı söledim. Ya bunu duydun bi sus di mi.. Ama yok. Cok zatıflamıssın ya dedi durdu. Tabagımı bitiremedim, gördü bence sen hepsini bitir, ye biraz dedi. Orda dans konusu oldu. Zumba... Sen bilio musun diye sordular bnde yok dedim.. Hemen ordan zaten zayıf dans etse ne hale gelir dedi. Plates konusu oldu.. Gitmeyi dusunuyorum dedim.. Plates sıkılaşmak için sende ne varda neyi sıkılaştıracan dediler ( cok üzücü di mi.. Ben bu durumdan memnun olmadıgımı belirttiğim halde, neden üstüme geliolar.. Bıktım artık.. Safinaz, bi deri bi kemik, erimiş, çökmüş vs ne kadar incitici di mi? 2 kez dr a gittim kilo almak istediğimi söledim. Doktorlar napıcaksın kiloyu kilo ii değil bişeyin yok dediler gonderdiler eve. Sizin bildiğiniz bi yontem varsa kilo almak için benimle paylasırsanız cok sevinirim. Zira psikolojım bozulmaya basladı.

Gece yatmadan bebek maması, sabah kalkınca kolayla irice bir tost, ardından bir tablet supradyn. Doktor tavsiyesiydi bu yöntemle kilo aldım.

İnsanlar zayıfsın demeyi kötü bir cümle gibi düşünmüyorlar ki canım. Hani kötü niyetlerinden değil. Onlar seni üzdüklerinin eminim farkında değillerdir. Ondan sıkma canını.

Kilo almak için de bol bol kuruyemiş ye, geceleri yatmadan 1-2 saat önce iyice doyur karnını. Kahvaltıda yumurta ye birkaç tane. Öğle yemeklerinde et, salata, yoğurt bol bol ye. Tatlı, cips v.s önermiyorum, sağlıksız kilo almak da iyi bir şey değil çünkü

gerçekten kilo almak istiyor musun? başkalarının mı baskısıyla kilo almak istiyorsun. onu düşün.

ben bir ara baya bir kilo aldım. çok fazla abur cubur yiyordum. gece atmadan da bir şeyler yiyordum. özellikle gazlı içecekleri içiyordum (sağlıklı değil tabi). acayip kilo almıştım. şimdi zayıfladım. millet yüzün çökmüş vs. diyor. ama ben kendimi beğeniyorum. önemsemiyorum...

Gercekten almak istiorum çünkü farkındayım kötü göründüğümün. Kuru dala elbise gecirirsin ya, ole gözüküorum. Yanaklarım çökmüş, yüZüm minicik kollar desen incecik.. Güzel gözükmüorum

Bende çok zayıftım külo almaya çalıştıkça sadece göbek ve basenden aldım. O nedenle deneme bence, zaman her şeye çare. 1-2 yıl sonra istemeden alacaksın o kiloları, metabolizma yavaşlıyor. Zayıfsın diyenlerde kendilerine baksınlar.

Ay ne güzel keske bende sen gibi olsam :) squat yap canım toton büyür.üst bacağın kalınlasır.Benim halamda cok zayıf ve aldıgı her şeyi terzide 34 bedene indiriyor 36 normalde.Sende bu sekilde emanetlikten kurtulabilirsin

aynı durumdayız çünkü bende çok zayıfım. ama halıne şükret ikimizde aynı kilodayız ama senden 5 cm uzunum. o 5 cm nasıl farkediyor bir görsen...bildiğin bir çubuğum yanı
sopa gibisin,ay çok zayıfsın,annen sana yemek vermedi mi hiç ve daha niceleri. bıktım bu lafları duymaktan!eskiden daha beterdim 43 kiloydum diyetisyene gittim zor bela 48e yaklaştım.insanların ağzı torba değil büzemiyoruz,söylediklerinden dolayı kırıldığımmızı belirtsek bile 2 gün sonra yine aynı şeklide davranmaya devam ediyorlar.
ben 5 öğün yemek yiyorum günde neredeyse gece yatmadan önce de cici bebe yapıyorum mama

Ben 163 boy 52-53 kiloyum..
Basenlerim var..
Şimdide belim çıktı pantolon giyince yandan taşıyor falan..
Erkek arkadaşımın ev arkadaşı var birde bunun sevgilisi..
Kız benden uzun 170 var kilosuda 60 sanırım..
Son zamanlarda da kilo aldı onu takıyor kafasına..
Ama bundan 1 ay öncesine kadar..
Sevglisyle o kız benim üstüme oynarladı ben kilo vermem lazım dedikçe onlar
- Basenlerin var evet..
- Aa bacak boyunda kısa...
- Bacak boyun uzun olsa uzun gözükürsün..
Çocuk sevgilisi için
-Fiziği çok güzel.
-Bacakları uzun.
-Bacaktakiler kas ya şuna bak benden fazla kası var
Falan diyip durdular..
Sonra biz onlar erkek arkadaşım ben bi fotoda aynı karedeyiz
Ve foto boydan..
İnternette paylaştık..
Birde yurtta laptoptan arkadaşlarım gördü..
Dedikleri tek şey..
-Şu kız kim ?
+Sevgilimin ev arkadaşının sevgilisi
-Hmm çirkinmiş..
+Yok ya güzel kız
-Hayır kızım sa.lak mısın ? Bi sana bak bi ona..
+Saçmalıyorsunuz kızda boysa boy fizikse fizik daha ne istiyorsunuz dedim
- Ya bundakide fizik mi bırak baksana baccaklara nasıl kalın üst tarafı
+Sporcu ama
- Fit durmuyor açıkçası sen daha iyi çıkmışsın
+ Minicik boy görünmüyorum
- bak fiziği herşeyi bi kenara bırak sadece yüze odaklan kim daha iyi bida anlarsın
+ O kız ya çok duru bi güzelliği var
- Bırak ya sen onu katlayıp geçersin. Fizik olarakta sen zayıf duruyorsun.
+Üstümdekilerdendir normalde o daha iyi

Sonra farkettim ki bunlar benim pskolojimi bozmuş fizik görüntü anlamında...
Zaten ara tatil girdi..
Ben uzaklaştım falan şimdi iyi hissediyorum kendimi belimle basenlerim haricinde..
Seninde psikolojinle oynuyorlar..
Sağlığına bi zararı yoksa iyisindir...

Benim kilom boyum buyken..
El bileğim inanılmaz ince..

Çocuk bilekleri gibi..

Benimde boyum 1 64 yada 65 öyle bişey 48 kiloyken ailenin mankeniydim valla herkes bayilirdi fizigime bence abartysn suan 10 kilo fazlam var verym diye ugrasiorm ama insan bikere alınca zor veriyo bence hiic kilo alma

canım inan sana söylenenleri ben hep işittim. 46 üstüne çıkamıyordum çok yediğim halde. sonra 48 52 derken evlendim ve tam 60 kiloyum. ne yesem yarıyor. kilo vermeye çalışıyorum ama o kadar kolay değil. merak etme kilo alırsın sakın uğraşma, sonrada vermeye uğraşırsın. hem evliymişsin bugün yarın gebelik oplur vermek için bin çaba harcarsın da veremezsin.
kısakanıyor onlar boş ver sen, ben kilo alınca da çok kilo aldın dediler. ayyy ne iyi olmuş diyen çıkmadı o etraf yok mu o etraf ne yapsak ta can sıksak diye didinir dururlar, münasebetsizler

1.66 yim 47-49 arasi gidip geliyorum, 34 beden buyuk oluyor ve ben halimden cooook memnunum. Yuzum yanaklarim toplu belki ondandir zayifligi yakistiriyorum kendime, tartida 50 gormeye tahammulum yok. Siz de sevin kendinizi, kendinizle barisik olun. Inanin zayif olmak kilolu olmaktan kiyaslanamayacak kadar daha iyi. Ikisini de dibine kadar yasamis biri olarak soyluyorum
bu arada kac yasindasiniz? Kadinlar 30 yasindan sonra beslenme tarzi degismese de yilda ortalama 400-1000 gr arasi kilo aliyormus, simdilik keyfini cikarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…