- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
-
- Konu Sahibi pamukannesi
Merhaba kızlar... 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum.. Zayıfım.. Giydiğim şeyler üstümde emanet gibi, ne bilim zayıf oldugum için tasıyamıyorum.. Ve herkesin çok zayıfsın demesınden bıktım artık.. Kilo almak istiorum bu halimden memnun değilim.. Mesela bugun kv ye gittik misafir geldi. Fazla samimi olmadıgım ama görünce konustugum bemim yasımda bi kız vardı.. Beni görür görmez ayyy sen ne olmussun böle.. Cok zayıflamıssın dedi. Bende evet dedım, bu durumdan memnun olmadıgımı kilo almaya calıstıgımı söledim. Ya bunu duydun bi sus di mi.. Ama yok. Cok zatıflamıssın ya dedi durdu. Tabagımı bitiremedim, gördü bence sen hepsini bitir, ye biraz dedi. Orda dans konusu oldu. Zumba... Sen bilio musun diye sordular bnde yok dedim.. Hemen ordan zaten zayıf dans etse ne hale gelir dedi. Plates konusu oldu.. Gitmeyi dusunuyorum dedim.. Plates sıkılaşmak için sende ne varda neyi sıkılaştıracan dediler( cok üzücü di mi.. Ben bu durumdan memnun olmadıgımı belirttiğim halde, neden üstüme geliolar.. Bıktım artık.. Safinaz, bi deri bi kemik, erimiş, çökmüş vs ne kadar incitici di mi? 2 kez dr a gittim kilo almak istediğimi söledim. Doktorlar napıcaksın kiloyu kilo ii değil bişeyin yok dediler gonderdiler eve. Sizin bildiğiniz bi yontem varsa kilo almak için benimle paylasırsanız cok sevinirim. Zira psikolojım bozulmaya basladı.
Ayy gercekten mi demicem kesin.. Peki bebek maması hangisi?Gece yatmadan bebek maması, sabah kalkınca kolayla irice bir tost, ardından bir tablet supradyn. Doktor tavsiyesiydi bu yöntemle kilo aldım.
Ayy gercekten mi demicem kesin.. Peki bebek maması hangisi?
Bende bunu yazacaktim.bebek mamasiGece yatmadan bebek maması, sabah kalkınca kolayla irice bir tost, ardından bir tablet supradyn. Doktor tavsiyesiydi bu yöntemle kilo aldım.
Ay ne güzel keske bende sen gibi olsam :) squat yap canım toton büyür.üst bacağın kalınlasır.Benim halamda cok zayıf ve aldıgı her şeyi terzide 34 bedene indiriyor 36 normalde.Sende bu sekilde emanetlikten kurtulabilirsinMerhaba kızlar... 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum.. Zayıfım.. Giydiğim şeyler üstümde emanet gibi, ne bilim zayıf oldugum için tasıyamıyorum.. Ve herkesin çok zayıfsın demesınden bıktım artık.. Kilo almak istiorum bu halimden memnun değilim.. Mesela bugun kv ye gittik misafir geldi. Fazla samimi olmadıgım ama görünce konustugum bemim yasımda bi kız vardı.. Beni görür görmez ayyy sen ne olmussun böle.. Cok zayıflamıssın dedi. Bende evet dedım, bu durumdan memnun olmadıgımı kilo almaya calıstıgımı söledim. Ya bunu duydun bi sus di mi.. Ama yok. Cok zatıflamıssın ya dedi durdu. Tabagımı bitiremedim, gördü bence sen hepsini bitir, ye biraz dedi. Orda dans konusu oldu. Zumba... Sen bilio musun diye sordular bnde yok dedim.. Hemen ordan zaten zayıf dans etse ne hale gelir dedi. Plates konusu oldu.. Gitmeyi dusunuyorum dedim.. Plates sıkılaşmak için sende ne varda neyi sıkılaştıracan dediler( cok üzücü di mi.. Ben bu durumdan memnun olmadıgımı belirttiğim halde, neden üstüme geliolar.. Bıktım artık.. Safinaz, bi deri bi kemik, erimiş, çökmüş vs ne kadar incitici di mi? 2 kez dr a gittim kilo almak istediğimi söledim. Doktorlar napıcaksın kiloyu kilo ii değil bişeyin yok dediler gonderdiler eve. Sizin bildiğiniz bi yontem varsa kilo almak için benimle paylasırsanız cok sevinirim. Zira psikolojım bozulmaya basladı.
Gercekten almak istiorum çünkü farkındayım kötü göründüğümün. Kuru dala elbise gecirirsin ya, ole gözüküorum. Yanaklarım çökmüş, yüZüm minicik kollar desen incecik.. Güzel gözükmüorum
canım inan sana söylenenleri ben hep işittim. 46 üstüne çıkamıyordum çok yediğim halde. sonra 48 52 derken evlendim ve tam 60 kiloyum. ne yesem yarıyor. kilo vermeye çalışıyorum ama o kadar kolay değil. merak etme kilo alırsın sakın uğraşma, sonrada vermeye uğraşırsın. hem evliymişsin bugün yarın gebelik oplur vermek için bin çaba harcarsın da veremezsin.Merhaba kızlar... 1.65 boyundayım ve 48 kiloyum.. Zayıfım.. Giydiğim şeyler üstümde emanet gibi, ne bilim zayıf oldugum için tasıyamıyorum.. Ve herkesin çok zayıfsın demesınden bıktım artık.. Kilo almak istiorum bu halimden memnun değilim.. Mesela bugun kv ye gittik misafir geldi. Fazla samimi olmadıgım ama görünce konustugum bemim yasımda bi kız vardı.. Beni görür görmez ayyy sen ne olmussun böle.. Cok zayıflamıssın dedi. Bende evet dedım, bu durumdan memnun olmadıgımı kilo almaya calıstıgımı söledim. Ya bunu duydun bi sus di mi.. Ama yok. Cok zatıflamıssın ya dedi durdu. Tabagımı bitiremedim, gördü bence sen hepsini bitir, ye biraz dedi. Orda dans konusu oldu. Zumba... Sen bilio musun diye sordular bnde yok dedim.. Hemen ordan zaten zayıf dans etse ne hale gelir dedi. Plates konusu oldu.. Gitmeyi dusunuyorum dedim.. Plates sıkılaşmak için sende ne varda neyi sıkılaştıracan dediler( cok üzücü di mi.. Ben bu durumdan memnun olmadıgımı belirttiğim halde, neden üstüme geliolar.. Bıktım artık.. Safinaz, bi deri bi kemik, erimiş, çökmüş vs ne kadar incitici di mi? 2 kez dr a gittim kilo almak istediğimi söledim. Doktorlar napıcaksın kiloyu kilo ii değil bişeyin yok dediler gonderdiler eve. Sizin bildiğiniz bi yontem varsa kilo almak için benimle paylasırsanız cok sevinirim. Zira psikolojım bozulmaya basladı.