• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım bu tüylerden =( kızlar yardım

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Kızlar baslıkta da soyledigim gibi tuylerden sikayetciyim yuzumde cok fazlalar =( napcagımı bilmiyorum insanlarla cok yakın durmaya cekinir oldum. Guneste falan iyice belli oluyolar. Bi kac kere aldım daha da cogalıp yayıldılar gibi ama almadan da duramyorum. Yanaklarımda elmacık kemigimin ustunde özellikle cok var lazer yada igenli yaptıramam. Acaba sık sık sirle alıp limon sursem zamanla azalr mı gecer mi? Gerci sir le de derimi kaldrdm bi kac kere daha beter oldu limon da cok yakyo. Kızlar napcam ben bi akıl verin nolur ya =(

canım benim de yüzümde var ama cok degil ama benim baldırlarımda aşırı derecede var bende cok utanıyorum arkadaşlarmn yanında sinir oluyorum sir ile almaya başladım ve limon suruyorum cok yanıyor bu 3 cü alışım oldu daha bi faydasını görmedim napıcam bilmiyorum.:44:

Bir arkadaşımın suratında çok fazla vardı, herşeyi denedi ama sonunda lazer yaptırdı çok da iyi oldu.

Back