Rüya Yorumları Bıktım bu rüyadan

nurtenpoker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
24
0
53
:bbo:arkadaşlar benim derdim haftada enaz dört beş kez hep aynı rüyayı görüyorum rüyamda eşimle flört yıllarımızı görüyorum hep eşim biryere gitmiş bitürlü ona ulaşamıyorum çoküzülüyorum veya telefonlarıma cevap vermiyor bazende kendine başka bir sevgili bulup beni bıraktığını öğreniyorum hep ona ulaşmak istiyorum ama ulaşamıyorum okadar üzülüyorumki uyandığımda içim acıyor rüya olduğu için şükrediyorum burüya artık beni üzüyor çünkü altıaydır hepaynı rüyayı görmekten bıktım sizden ricam rüyam hakkındaki yorumlarınızdır :1no2:

Hayirdir insallah:nazar:

Esini cok seviyorsun...ve asiri derecede bir kaybetme korkun var muhtemelen!!
Hep ayni rüyayi görmek cidden ilginc...belki bir piskologa gitsen yararli olur canim...:teselli:

gercekten te kabus gıbı bı ruya ustelık cok sık goruyosunuz fisfisfis
bı yardım fılan almayı dusundunuzmu :teselli:

İlk gördüğünüzde çok etkilenmiş olabilirsiniz bu da bilinçaltınıza yerleşmiş muhtemelen... sürekli sürekli gördüğünüz için de o rüyayı düşünüyosunuz rahat olun takmayın düşünmeyin hiç...

sinir bozucu gerçekten.. ciddi bişey olabilir, bi psikoloğa gitseniz en azından içinizi rahatlarsa neden olduğuna dair.. yoksa bi süre sonra uyku bozukluğu filan başlamasın bu rüyalar yüzünden?

cnm bende hep bu tarz ruyalar gruyordum.sevgilim ruyalarımda ya başkalarıyla konuşuo arkadaşlarıyla ya başkasını bulup gidio ya da kavga ederken beni umursamıo donup arkasını gidio ya da ulaşmaya çalişiyorum ama bi turlu başaramıyorum.ruyalardaki tek ortak yan beni çıldırtan umursamazlığı ve bana yabancı gibi davranması.kayıtsızlık yani.sanki hiç sevmemiş gibi

gerçek hayatta aramız boyle deil tabi ara ara kavgalar ediyoruz falan ama bilinç altım demekki beni sevdiğini düşünmemi istemio reddediyor.ayrıca ilişkimiz yeni olunca davranışlarını da pek ayarlayamıodu ara ara gozume kıskanılcak durumlar carpıodu.buarada çok kıskancımdır.normal hep beraber arkadaş ortamındayken kıskanıodum yani

rüyalardan ne zmn kurtuldum ilişkimiz kavgalardan sıyrılıp mutluluğumuz arttıkça.o zmnlar da mutluydum ama bilinç altı surekli kavgalardan sonuc çıkartıo.şuan aklımda tek bi şüphe yok.bana gerçekten çok değer verdiğini gorüyor ve biliyorum.kıskancliğa sebep olcak tüm hareketlerden kaçınıyor.

cok şukur ruyalarım geri de kaldı.buarada bu ruyaları o da goruyordu.tabi bizim ilişkimiz düzene girince halloldu.sizin ki başka sebeptendir.ama tek bildiğim bilinc altında beni sevmio mu?değer vermio mu bu tip düşüncelerden kaynaklıydı bnmki.

sürekli aynı rüyayı görmenin bi adı vardı ama gerçekten şu an hatırlamıyorum ama bir kerecik bile olsa psikolojik destek almalısınız bu ilerde uyku bozukluğuna yol açar.

iste bunlar onune gecemıcemız seyler ruyalar benım gıbı sayıklamalar konumu okuyanlar bilir,bence esıne olan sevgın ve kaybetme korkusunun getırdıgı bilinç altı bisey,bende rüyamda eşimın öldügünü görüyorum ve aglayarak uyanıyorum cok oldu böyle fazla takmayın kafanıza.

eşimyanımda kıskanlığa gelince eskiden çok kıskanırdım ama yıllar geçtikçe bunu yendim yalnız eşim flört döneminde bana daha iyidavranıyordukötükedihüso

eskiden çok fazla rüya görürdüm ve artık bunalmıştım araştırdım 90 dk. da bir rem hafıza devreye giriyor ve bilinç altımızda görüntüler sıralanıyor. bende saat kurup 90 dk. bir uyanıyordum. öyle öyle biraz azalmıştı.

Insanlar kafasına takar bazı korkuları sürekli bunları düşünmekten bilinçaltın her gün bu tarz rüyaları görmen normal.korkma bir şey olmaz.

canım inanırmısın aynı rüyaları bande görüyorum.ya aldatılmış ya kavuşamamış bende bıktım valla daha bu gün gördüm üstüne üstlük bide benim hesap sormalarım vardır eşimde bıktı valla.bu bilinç altına yerleşen bişey heralde bende hiç anlam verememişimdir birde asla böyle düşünerek yatmam ama giriyo yinede napalım...

ben de görürdüm bazen böyle rüyalar.ama artık çok nadir görüyoeum.yaşadığın olaylara ya da hislerine bağlı şeyler bence.ama çok rahatsız ediyosa kesin bi doktora git.bu arada eşinin flört döneminde sana daha iyi davrandığını yazmışsın.belki kafanda birinin olduğunu ya da ayrılacağınızı kuruyosundur.bu yüzden görüyosundur.flört ile evlilik ayrı şeyler canım.flört dönemiyle evliliği karşılaştırma.evlenince sorumluluklar ve yaşam çok daha farklı.sorumluluk artınca stres de çoğalır

bence eşine olan sevgin saplantı, ya da tutku boyutunda..
ruhun fazla yaralanmadan,
bence psikolojik destek almalısın arkadaşım..
sevgiler..a.s.

Son düzenleme:
kaybetme korkusundan ileri gelyior bu rüya...bi arkadasimin da basina aynisi gelmisti...

X