• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu küçük tüylerden yaa !

xyaseminx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
1.614
560
198
Merhabalar öncelikle.
Sorunum ince tüyler.Sesu ılık ağda kullanıyorum.Ne kadar temizlesem de koltuk altımda o lanet küçücük tüyler kalıyor.Alınmııyor da küçücük küçücük.:50:
1 haftaya yine uzuyor göze çarpıyor.Sürekli tetikteyim yani.Bir de sık sık ağda kullandıgımdan mıdır nedir koltuk altum karardı.:59:Tenim esmer gibi.Nasıl geçirebilirm.Son sınıfım.Yani Lise mezuniyetim olacak bu sene içinde geçmesi lazım.
Eski konuları okudum ama bir çözüm bulamadım.En etkili yöntemi arıyorum.Yardımcı olur musunuz ?

YGS stresi bi yandan bunlar bi yandan off yaa.:61:

Şuan düşünmüyorum ilerde belki.Kesin bir yöntem ama yararı zararı hala tartışılıyor.

Son düzenleme:
Ağdadan kararmaz koltukaltı tam tersi ağda ölü deriyi de aldığı için rengi açılır, ağdayı aynı yere birkaç kez sürüyorsan ondan olabilir belki.
Kılların tam uzamasını beklemeden ağda yaptığın için oluyor muhtemelen ya da ağda yaparken kırdıkların uzuyor sonradan. Mezuniyetinde küçük kılların olmasını istemiyorsan bir ay kadar almaz mezuniyet zamanı alırsın.

Sabredemem ki ben :61: Biraz uzasın direk alırım. Çok rahatsız oluyorum.Eldivenle de alınıyormuş onu da denicem bi.Azcık uzasın bari :50:
Şu kararmayı da bi çözsem.bizim ailede var öyle iz gibi.Genetik de olabiliyormus. :50:
Kılıın tüyünü geçtim kararması gitse bari :53:

Sadece 1 kereye mahsus iyice uzatıp alırsan çok rahat edeceksin inan
O zaman tüyler kısa olsa bile sorun olmayacak
Alırken kendi başına alıyorsan tüyleri kırıyorda olabilirsin
Tüyler tam çıkamamışken alıyormuşsun tabi o kadar uğraşırsın
Sana tavsiyem sesu değilde vivetin ılık ağdasını dene gerçekten güzel alıyor
Yada tablet ağdaları dene .
Kararma içinde ağdadan sonra limon sür.

Sadece 1 kereye mahsus iyice uzatıp alırsan çok rahat edeceksin inan
O zaman tüyler kısa olsa bile sorun olmayacak
Alırken kendi başına alıyorsan tüyleri kırıyorda olabilirsin
Tüyler tam çıkamamışken alıyormuşsun tabi o kadar uğraşırsın
Sana tavsiyem sesu değilde vivetin ılık ağdasını dene gerçekten güzel alıyor
Yada tablet ağdaları dene .
Kararma içinde ağdadan sonra limon sür.

Çok teşekkür ederim cevabınız için :61:
Denicem mutlaka.Özellikle limonu.
Yalnız Limonun suyunu sıkıpta da sürüyoruz yoksa ovarak mı ?

limon sürmeeee! demin bacaklarımı aldım limonu sürdüm horon teper gibiydim duramadım yıkadım hemen:90: benim cildimmi hassas anlamadmki yaa herkeste böyle oluyomu acaba:26: bidaha yapmam limon mimon töbee:97:

Back