uzun yıllar büyük şehirlerde yaşadım, hep ağda için kuaföre gittim ama şu an yaşadığım yerde kuaförler hem pis hem de çok pahalı, işini güzel temiz yapan çok kuaför gördüm onlara lafım yok ama izbe pis yerlerde ağda yapan kuaförlerden bıktım artık, herşeyi kendim yapmaya karar verdim. çam sakızı ağdayla ufak bir bacak deneyimim oldu, açıkçası kuaförde gözünden yaş gelen ben kendi kendime de almayı başardım yalnız ağdadan sanırım pek temiz olmadı, bir de üzerinden jiletle geçmek zorunda kaldım. yüzümü de şu krem ağdalarla alıyorum. çok da memnunum, kuaföre git sıra bekle orada vıcık vıcık ter kokusunu çek derdi yok, maksimum 10dkda tüm yüzüm bitiyor.
benim soracağım ise tabii ki kadınların korkulu rüyası bikini bölgesi ve bacak için daha iyi bir çözüm, sir ağda ısıtmak için makine aradım ama bulamadım. evde kendi yapan arkadaşlar nasıl ısıtıyorlar nasıl bir düzende yapıyorlar bu işi? bana ve belki ihtiyacı olan diğer arkadaşlarıma da tüm detaylarıyla anlatabilirler mi?
benim soracağım ise tabii ki kadınların korkulu rüyası bikini bölgesi ve bacak için daha iyi bir çözüm, sir ağda ısıtmak için makine aradım ama bulamadım. evde kendi yapan arkadaşlar nasıl ısıtıyorlar nasıl bir düzende yapıyorlar bu işi? bana ve belki ihtiyacı olan diğer arkadaşlarıma da tüm detaylarıyla anlatabilirler mi?