• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu kuaförlerden kendim halledicem

• Konu Sahibi Konu Sahibi ttk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ttk

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
333
13
318
K.K.T.C.
uzun yıllar büyük şehirlerde yaşadım, hep ağda için kuaföre gittim ama şu an yaşadığım yerde kuaförler hem pis hem de çok pahalı, işini güzel temiz yapan çok kuaför gördüm onlara lafım yok ama izbe pis yerlerde ağda yapan kuaförlerden bıktım artık, herşeyi kendim yapmaya karar verdim. çam sakızı ağdayla ufak bir bacak deneyimim oldu, açıkçası kuaförde gözünden yaş gelen ben kendi kendime de almayı başardım yalnız ağdadan sanırım pek temiz olmadı, bir de üzerinden jiletle geçmek zorunda kaldım. yüzümü de şu krem ağdalarla alıyorum. çok da memnunum, kuaföre git sıra bekle orada vıcık vıcık ter kokusunu çek derdi yok, maksimum 10dkda tüm yüzüm bitiyor.

benim soracağım ise tabii ki kadınların korkulu rüyası bikini bölgesi ve bacak için daha iyi bir çözüm, sir ağda ısıtmak için makine aradım ama bulamadım. evde kendi yapan arkadaşlar nasıl ısıtıyorlar nasıl bir düzende yapıyorlar bu işi? bana ve belki ihtiyacı olan diğer arkadaşlarıma da tüm detaylarıyla anlatabilirler mi?

Bikini bölgesine ben ağda yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bacak için epilatör denesen? Hem vıcık vıcık ağdayla bu sıcaklarda uğraşmak zorunda kalmazsın hem de çok hızlı ve acısız bir şekilde kurtulursun. Epilatörün yoksa tavsiyem braun ya da philips ;)

Arkadaşlar, pek kimsenin ilgisini çekmedi sanırım bir şeyler yazılmamış. Ben kendi kendime problemlerime çözüm bulmaya devam ediyorum. Yaşadığım sıkıntıalrdan, bulduğum çözümlerden bir kısmından sizlere bahsedicem.

--Öncelikle ilk nokta bebe yağı ya da ağda yağı, ilkinde bilemedim almayı unutmuşum. Yapış yapış bir şekilde markete gidip almak zorunda kaldım.

--Bikini bölgem için önce vivetin konserve ağdasını denedim, ocakta kaynayan bir suyun içinde ısıttım uygulmaya çalıştım beceremedim heryer yapış yapış oldu ağda beziyle çekemedim gelmedi. Tam bir işkenceydi, evde bacağımı almak için almış olduğum rollon ağdayla devam ettim. Ancak rolon ağda da detaylı bölgelere girmediğinden tam temiz olmadı.

--İkinci denememde bu sefer vivetin konserve ağdasını ısıtmadım. zaten kıvamı yumuşak, ısıtmadan kullandığımda harika bir sonuç aldım. Ben ki önceki seferde resmen acıdan ağlamış insan ne acı hissettim ne bir şey o kadar da kolay uyguladım ki hayretler içinde kaldım inanın 15dkmı almadı bitirmem.

--bikini bölgesini kolay uygulamanın sırrı aynada elinize ufak bir ayna alıp baka baka yaptığınızda hem daha temiz oluyor hem de daha kolay uygulanıyor o kadar karın sırt ağrısı çekmiyorsunuz. Arka kısımlar ise en büyük sorun onu da rollon ağdayla yan dönerek hallediyorum.

--bacaklarım için de çeşitli rollon ağdalar kullandım ama sanki bu pudralı daha kıvamlı olan ağdalar hem daha az acıtıyor hem de daha temiz alıyor.

--yüzüm içinse krem ağda yapıyordum yalnız tam istediğim gibi olmuyordu uğraştırıyordu beni, ince başlıklı rollon ağdalarla denedim bu sefer de ısıttığım için ve bir kere de almayı beceremediğimden yanma değil de hafif bir tahriş oldu yüzümde. yüzüm için de yine vivetin konserve ağdasını ısıtmadan kullandım çok memnun kaldım.

Back