Bıktım bu göğüslerden kafayı yiyorum artık

ftmadnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
45
-10
1
24
Merhaba kızlar öncelikle 🫶
Ya benim göğüsüm bekarkende büyüktü ve sarkıktı ama bir şekilde sütyen giyer üstüne iki tane cropla deformeye çalışırdım olurdu.
Şimdi evlendıkten sonra ‘daha çok büyümeye başladı’ küçüklümden beri nefret,,, eder oldum bu kadar büyük meme neden ya neden ben sırt ağrısından ölüyorum dayanamıyorum ve eşimle yada ‘ kendim dışarı çıkmaktan nefret edıyorum .
Ben çıkmadan onlar benden önce çıkıyor.sütyen hiç bşr şekilde olmuyor 110 da aldım hiç bir şekilde kenarlardan çıkıp’ duruyor tutmuyor çıkıyor.
Dışarı çıktımda sürekli ellerım mememi düzeltmekte be gizlemekte okdr çok büyük oldu ıcın dırek çıkınca hemen göze çarpıyor ve haytan bir zevk alamıyorum.
Kanguru oldum eşim amelıyat olmamı kabul eti ben olucamı anlatım ama sonradan korkular sardı içimi fakat ‘ böylede yaşamak çok kötü bebegım 9 aylık emıyor fazla bir emesi yok gece çok aglayınca hemen sakinleşiyor bu yüzden kıyamıyorum ama bıraktırmam lazımda bir yönden çünkü emeyı bıraktıktan 6 ay sonra amelıyat olabılırmişim . Düzelmesi lazımmış .
Çok korkuyorum ama sırt ağrısı + çirkinlik hisiyeti + utanç hepsi bir arada okdr büyük ki bıktım artık taşımaktan nefes alamıyorum kızlar sizce napmalıyım akıl verin rica edıyorum…
📝 arkadaşım var bir tane bana sürekli ol dıyor çok büyük Bune vs çok kırılıyorum zaten olucamı söylüyorum yani birde psikolojikmende insanı deli edıyorlar…..

Bence de ameliyat çok Tehlikeli değilse olun. Yani yaşam kalitenizi bayağı düşürüyor, yaşlanınca daha da zorlayacaktır. Şimdi kafa yormanıza gerek yok zaten Süt veriyorsunuz ama sonrasında karar alıp 2 3 ay içinde hall edin, uzadıkça insan daha da korkuyor. Bir de bana kalsa en zoru çocuk doğurmak ya da sezeryan fark etmez, bu ameliyatdan daha zordu.

Öncelikle kilo verin yani 36 beden olup göğüs olcunuz 120 olamaz bu imkansız
Benimde maalesef büyük 36 bedenken 90 di şimdi kilo aldım 100 maalesef
Ameliyat beni korkutuyor çok fazla risk var diyet ve egzersiz ile toparlamayi seçtim ben

Bence de ameliyat çok Tehlikeli değilse olun. Yani yaşam kalitenizi bayağı düşürüyor, yaşlanınca daha da zorlayacaktır. Şimdi kafa yormanıza gerek yok zaten Süt veriyorsunuz ama sonrasında karar alıp 2 3 ay içinde hall edin, uzadıkça insan daha da korkuyor. Bir de bana kalsa en zoru çocuk doğurmak ya da sezeryan fark etmez, bu ameliyatdan daha zordu.
Ben sezeryan oldum

Sağlığınızı etkileyecek derecede büyükse tabi ki ameliyat olun. Ancak küçük bir çocukla nasıl olur onu bilemedim. Çok yakınım oldu bu ameliyatı, sonraki en az 6 aylık süreç çok zor. Hem ağrılı hem de bir kg bile ağırlık kaldırmamanız gerekiyor. Sizi korkutmak ya da caydırmak için söylemiyorum ama küçük bebekle nasıl geçireceksiniz bu süreci düşünmeniz de gerekiyor.

Alın fazlalıkları bana verin 😂

Şu an süt olduğundan daha büyük olmuştur emmeyi bırakınca kararınızı tekrar gözden geçirip ona göre ameliyat olup olmamaya karar verirsiniz
Yok kuşum çocuk olmasan öncede aynıydı yani bir fark etmedi sütümde zaten çok az

Göğüslerin büyük bir kısmı yag dokusudur. Kilo aldıkça göğüslerin daha da büyümesi bu sebeptendir. Aynı durumdan annemde muzdarip ama kilolu bir kadın. Sporcu kadın atletlere bakarsanız vücutlarında yag oranı çok düşük olduğundan göğüsleri yok gibidir. Ameliyattan önce kilo fazlanız varsa onu vermeye gayret etmeniz daha mantıklı olacaktır

Normal boyuttaki memeler bile emzirme bitince sarkiyor. Bi bebek sahibi olmadim ama gördüm ve cogunluk boyle soyluyor.
Emzirmeniz bitince bundan daha fazla sorun yasyacaksiniz muhtemelen. Ameliyat olursunuz muhtemelen.

Öncelikle kilo verin yani 36 beden olup göğüs olcunuz 120 olamaz bu imkansız
Benimde maalesef büyük 36 bedenken 90 di şimdi kilo aldım 100 maalesef
Ameliyat beni korkutuyor çok fazla risk var diyet ve egzersiz ile toparlamayi seçtim ben
Benimki sporla toparlanması binde bir bile zor yani bekarlıktan biri böyle ve dışarı çıktımda ellerim sürekli orda kendımden nefret eder oldum

Normal boyuttaki memeler bile emzirme bitince sarkiyor. Bi bebek sahibi olmadim ama gördüm ve cogunluk boyle soyluyor.
Emzirmeniz bitince bundan daha fazla sorun yasyacaksiniz muhtemelen. Ameliyat olursunuz muhtemelen.
Hamile olmadan öncede böyleydi maalesef 16 yaşımdan beri büyük sarkık evlenincede iki katı oldu resmen kafamdan büyük teki

Sağlığınızı etkileyecek derecede büyükse tabi ki ameliyat olun. Ancak küçük bir çocukla nasıl olur onu bilemedim. Çok yakınım oldu bu ameliyatı, sonraki en az 6 aylık süreç çok zor. Hem ağrılı hem de bir kg bile ağırlık kaldırmamanız gerekiyor. Sizi korkutmak ya da caydırmak için söylemiyorum ama küçük bebekle nasıl geçireceksiniz bu süreci düşünmeniz de gerekiyor.
Evet hiç bilmiyorum ama kafayı yicem resmen okdr büyük ki hiç bir şekilde oturtamıyorum hele sırtım kıpkırmızı oluyor ağrıdan

Ablamın da tek bir memesi çocuğun kafasından büyüktü Ameliyat oldu sadece ameliyat olduktan sonra yanında birilerinin olması gerekiyor, bir süre kollarını kaldırma falan sıkıntı olabiliyor ama şu anda aşırı rahat. Dünya varmış diyor çünkü büyük göğüsler gerçekten hayatı etkiliyor ağrı yaratıyor, o yüzden ol kurtul derim ben hiç düşünme bence tehlikeli bir ameliyat değil zaten

Arkadaşlar meme büyükse büyük küçükse küçüktür bi siz biliyorsunuz zayıfla sporla düzelir olayını zaten :70:
Arkadaşım git ol ameliyatını rahat et ne kadar uzatırsan o kadar eziyet korkacak hiç birşey yok bin tane ameliyat oldum karın germe sonrası 1 ay sonra spora basladim bazısı 6 aya anca başlıyor kişiden kişiye bu tabi ki değişir biraz dirayetli olursan hemen biter gider 6 ay neki yıllardir cekiyorsun öyle düşün

Evet hiç bilmiyorum ama kafayı yicem resmen okdr büyük ki hiç bir şekilde oturtamıyorum hele sırtım kıpkırmızı oluyor ağrıdan
ameliyat olun tabi ki de emzirmeyi kesip 6 ay sonra olmanız biraz zor
bi kere kilo verin (6 ayda tüm kiloyu verecekseniz, eyvallah), çünkü ameliyattan sonra spor yapmanız çok zor olacak ve muhtemelen kilo alacaksınız. yani ideal kilonuza mutlaka düşmüş olun ameliyata kadar. hatta daha inebilirseniz inin.
2.si bu ameliyattan sonra elinizi kolunuzu kaldırmak bile sorun oluyor, evde küçük, henüz laftan anlamayan çocukla geçirmesi çok zor olur nekahet sürecini
yanınızda yatılı bakıcı ya da çocukla ilgilenebilecekse anneniz filan olması lazım

bir de herkes de b.k yesin afedersiniz
çevreniz toksik bir çevre, belli. çünkü benim de bir çevrem toksik (ama kendimi onlara çok az maruz bırakıyorum onun yerine toksik olmayan başka bir çevre kurdum mesela, arkdaşlarım toksik değil)

benim kronik bir hastalığım var mesela bazen "şişiyorum" kilo da değil bildiğiniz şişiyorum
benim bu hastalıkla yaşamam, çalışmam, hayatımı kimseye yük olmadan, mızıldanmadan yaşıyor olmam bile iyi bişey mesela -kendi arkadaş çevrem buna böyle bakıyor
ama o toksik çevreme es kaza denk geleyim (zaten şehir yemek vs. değişince etkileniyorum daha çok) "aaa kilo mu aldın" lar "aa ne olmuşşsun"la havalarda uçuyor. birakç kişi var böyleler. alıştım artık. (demoralize oluyorum ama denk gelmeden yaşamak gibi bir çözümümvar, başka türlü ben başa çıkamıyorum, size de nasıl bir çözüm olabilir bilemiyorum)
ve benim ömrümde olduğum en fazla kilo 60, bilemedin 62 olmuştur herhalde, şimdi de 55 kiloyum hal böyleyken yani. millet her zaman diyecek bişey bulur.

milleti boşverin demek istiyorum yine de,mümkünse
kendi konforunuz için olun tabi ameliyat ama zamanlamaya dikkat edin.

Pisikolojik olarak sizi çok fazla etkiliyorsa ideal kilonuza ulaşıp öyle ameliyat olun.

Merhaba kızlar öncelikle 🫶
Ya benim göğüsüm bekarkende büyüktü ve sarkıktı ama bir şekilde sütyen giyer üstüne iki tane cropla deformeye çalışırdım olurdu.
Şimdi evlendıkten sonra ‘daha çok büyümeye başladı’ küçüklümden beri nefret,,, eder oldum bu kadar büyük meme neden ya neden ben sırt ağrısından ölüyorum dayanamıyorum ve eşimle yada ‘ kendim dışarı çıkmaktan nefret edıyorum .
Ben çıkmadan onlar benden önce çıkıyor.sütyen hiç bşr şekilde olmuyor 110 da aldım hiç bir şekilde kenarlardan çıkıp’ duruyor tutmuyor çıkıyor.
Dışarı çıktımda sürekli ellerım mememi düzeltmekte be gizlemekte okdr çok büyük oldu ıcın dırek çıkınca hemen göze çarpıyor ve haytan bir zevk alamıyorum.
Kanguru oldum eşim amelıyat olmamı kabul eti ben olucamı anlatım ama sonradan korkular sardı içimi fakat ‘ böylede yaşamak çok kötü bebegım 9 aylık emıyor fazla bir emesi yok gece çok aglayınca hemen sakinleşiyor bu yüzden kıyamıyorum ama bıraktırmam lazımda bir yönden çünkü emeyı bıraktıktan 6 ay sonra amelıyat olabılırmişim . Düzelmesi lazımmış .
Çok korkuyorum ama sırt ağrısı + çirkinlik hisiyeti + utanç hepsi bir arada okdr büyük ki bıktım artık taşımaktan nefes alamıyorum kızlar sizce napmalıyım akıl verin rica edıyorum…
📝 arkadaşım var bir tane bana sürekli ol dıyor çok büyük Bune vs çok kırılıyorum zaten olucamı söylüyorum yani birde psikolojikmende insanı deli edıyorlar…..
Anneminde öyle boynu sırtı ağrıyor bencede ameliyat olun ama bebekle çok zor değil mi bir süre daha bekleseniz iyi olur bildiğim kadarıyla ağırlık vs. Kaldırmamak lazım bebekle bu çok zor

Kiloyla alakası varsa da yüzde 5 falan.mesela benim göğüsler küçük hamilelikte biraz büyüdü oda çok az.suan emziriyorum ona rağmen küçük.normalde zayıfım kilo aldığım dönemde bile biraz büyüyorlar.zayif olup göğsü büyük insanlar da var.zoe bı süreç ama ağrılardan kurtulmak için olmalisiniz

Back
X