Çocuk Hastalıkları bıktım bu enfeksiyondan

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
296
41
İstanbul
kızlar kızım 5 aylık olmasına rağmen 4 kez idrar yolları enfeksiyonu geçirdi.dün hastaneye zeynepkamile götürdüm tekrar.dün tahlil sonuçlarımız çıktı.yine idrar yollarında iltihap çıktı. kültür de de çıktı. hemde çok fazlaymış o yüzden iğne verdi. ilaçla olmaz dedi doktor. mecbur sabah akşam günde 2 kez iğnemiz var.iğneler bitincede ilaç verdi onu kullanacağız o da bitince tekrar idrar vereceğiz tekrar kültür yapılacak.ya bu kadar sık neden oluyor ki. temizliğine de çok dikkat ediyorum.sık sık bez de değiştiriyorum.sırf enfeksiyon kapmasın diye.tek benim kızımda mı var bu sorun.sizlerdede bu idrar yollarında sorun yaşıyormusunuz?

Geçmiş olsun canım.umarım güzel kızın kısa sürüde iyileşir.Biz bu sorunu yaşamadık o yüzden çok ta bilgim yok canım..

bizdede aynı sorun.kızım kilo almıyor.bizde iğne kullandık akşamları.şuan yine tekrar etti.tahlil bozuk kültürde bozuk çıkarsa iğneyle karından girip mesaneden idrar alacaklar.çok korkuyorum.canının yanmasını istemiyorum

kızlar 2 den fazla enfeksiyon geçirirse nefroloji bölümüne götürün böbrek sintigrafisin ulteasounun çekiyorlar bizim kızdada olduğu için biliyorum

kızlar 2 den fazla enfeksiyon geçirirse nefroloji bölümüne götürün böbrek sintigrafisin ulteasounun çekiyorlar bizim kızdada olduğu için biliyorum

canım onuda yaptık böbreklerinde sorun yok dediler. şimdi iğneler bitti ama acayip iltihap döktü. kızımın bezi çok kötü koktu.Allahım inşallah bidaha yakalanmaz. şimdi ilaç tedavisi devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…