Biktim artik ya yeter ya
Ben ugrasmasam hic iyi olamayacagiz anlaşılan. Hep onun dedigi olsun , onun istediği gibi olsun. Ozaman ondan iyisi yok. Gorguden de haberi yok . Misafir agirlamaktan da..
Ben iyi olalim diye uğraşıyorum o da kotu olalim diye resmen boyle yani.
Benim ailem baska bir sehirde yasiyor.Ne zaman benim ailem bize gelecek olsa adam daha geldigi ilk gun yok sohbet var yok mac var deyip biyerlere gitmeye niyetleniyor. Hadi bir denk geldi 2 denk geldi diyelim ama yok cogunlukla böyle. Zaten evde durdugu gunlerde de surat bi karış . Gicik ediyor beni. Gecenlerde ablam gelmisti dönüşü icin bigun soyledi neymis efendim beyimizin tuttugu takimin maci varmis baska gun gitsinmis. Ablam esini birakmis çocuğunu birakmis benim saglik problemim icin gelmiş bu bile lutufken beyfendinin keyfine göre davranmaliyiz. Annem geldi yine ayni. Neymis sohbet varmis gitsinmiymis bi de telde bana soruyor bense daha yeni almisim annemi otogardan. Ben de gitme daha bugun geldi annem ayip olur dedim. Gelecem dedim siz verdim diyo. Ya sen bilmiyo muydun annemin gelecegini neden gelecem diyosun diyorum .ya iste nys sonra konusalim diyor. Bikacsaat sonra arayip ne karar verdin diyor.Ne halin varsa gor dedim napiyim.
Bıktım artik ya ben onun ailesini hergun cekiyorum o bikacgun gelen misafire boyle yapiyor.
Buarada arkadaslarina kendi çevresine boyle davranmaz. Bu sefer de onlar icin beni eker. Hep o insanlara ayip olur onlara gidilir onlara soz verilir tutulur bana ayip olmaz.
Biktim ondan ve bu davranışlarından. Ama Allaha havale ettim Rabbim görüyor. Cok kiriliyorum.