- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynen öyleBende de migren var ve baş agrimi tam gecirmese de azaltan ilaclarimi hamilelik başlayınca bırakmıştım.Bebeğim karnimda öldü ve Pihtilasma testi yaptırdım.Meğer migrenimde büyük etkisi varmış..Diyeceğim o ki migreni olanlar Pihtilasma testi yaptırsin mutlaka..Sadece migren değil birçok şeyin sebebi Pihtilasma...
.
Allah şifa versin canım..
Aynen o boyun düzlesmesi bendede var ama ondan kaynaklımı bilmiyorum benimki acıkınca baslıyor genelde yada canım bişeye sıkılırsa gittikce artar sonra şiddetleniyo bende ilaç içiyorum bide kahve iyi geliyor ve nane yagı ile masajBenim de cok sık basim agrir. Migren mi bilmiyorum. Boyun duzlesmesi var o bas agrisi yapiyor ama bilemiyorum zonklayarak agriyor benimki. Sanki beynimdeki damarlar patlayacakmis gibi hissediyorum. Hareket edemiyorum hic. Senin nasil oluyor bas agrin? Ben agridigi zaman ilac aliyorum mecbur
Benim de yavas yavas baslar stres aclik soguk yurume gurultu her sey agritiuo. Hattta sabah kalktigimda bile basliyo sebepsiz. Ilac icmeden gecmiyor. Biktim ilac icmekten cok icmek istemiyorum ama yoksa gecmiyor hareket edemeyecek noktaya geliyorum.cunku. ne uapacagim bilemiyorumAynen o boyun düzlesmesi bendede var ama ondan kaynaklımı bilmiyorum benimki acıkınca baslıyor genelde yada canım bişeye sıkılırsa gittikce artar sonra şiddetleniyo bende ilaç içiyorum bide kahve iyi geliyor ve nane yagı ile masaj
Bende sabah bile agrır durduk yere insanın uyanınca bası agrırmı yahu. Heleki o sesler tıkırtılar beni sinir ediyor hiç bir sese tahamülüm olmuyor ve birde ışığa tabiki bende şapka takıyorumBenim de yavas yavas baslar stres aclik soguk yurume gurultu her sey agritiuo. Hattta sabah kalktigimda bile basliyo sebepsiz. Ilac icmeden gecmiyor. Biktim ilac icmekten cok icmek istemiyorum ama yoksa gecmiyor hareket edemeyecek noktaya geliyorum.cunku. ne uapacagim bilemiyorum
Ayni durumdayiz cok iyi anliyorum seni. Bi da bizim kaderimiz herhaldeBende sabah bile agrır durduk yere insanın uyanınca bası agrırmı yahu. Heleki o sesler tıkırtılar beni sinir ediyor hiç bir sese tahamülüm olmuyor ve birde ışığa tabiki bende şapka takıyorumbıktım yaa
Aynen yaaaaAyni durumdayiz cok iyi anliyorum seni. Bi da bizim kaderimiz herhalde
Bilmem başka ne olabilirkiMigren olduğuna emin misiniz
Hmm evet bi denemek lazım teşekkür ederimAyaklarına patates sarmak iyi geliyormuş bana bir hemşire söyledi hamilelikte ilaç kullanmamam için bunu önerdi. Başım ağrımadı o zamandan beri o yüzden denemedim. Ayağının altına sarıp öylece bir süre beklet. Dene bakalım belki faydasını görürsün
Rica ederim umarım faydası olur :) iyi gelirse yaz mutlaka..Hmm evet bi denemek lazım teşekkür ederim
Bidaki agrımda deneyip hemen yazıcam :)Rica ederim umarım faydası olur :) iyi gelirse yaz mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?