Bıktım bu ağrıdan

cirdigis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
702
703
Merhaba hanimlar,
En hizli ve en fazla cevabi burada alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum. Lutfen tasinmasin benim icin hayati bir onemi var.
uzun suredir bas ve göz agrisi cekiyorum. 2 ayri dr kronik migren teshisi koydu. Dayanilmaz agrilar. Artik hayattan keyif alamiyorum. Islerimi yapamiyorum. Anlayacaginiz cok zor. Doktorlardan biri epilepsi ve kalp ilaciyla tedavi onerdi ki bu beni korkuttu. Ilaclarin yan etkilerinden cekindim. Digeri ise tansiyon hapi ve botoks ignesi verdi. Ilk basta sicak bakmasam da agrilar dayanilmaz oldugu icin botoks tedavisini uygulamayi dusunuyorum.
Aranizda botoksla migren tedavisi olan yada cevrenizde olan varsa beni bu konuda bilgilendirmenizi rica ediyorum.
herkese simdiden cok tesekkur ederim.

Yani benim sevgilimde de yakin zamanda migren çıktı ama ilaçla tedavi onunki. Günde 2 hap aliyor. Size niye öyle degisik tedaviler onermisler bilmiyorum, baska doktorlara danişsaniz?

verdikleri ilaçlar migren tedavisinde kullanılan ilaçlar ama bana ağır ilaçlar gibi geldi. belki de kronik migren olduğu ve abartısız her gün ağrı yaşadığım için bu tip tedaviler düşündüler.

Ben de bir kaç sene önce migren teşhisi konulmuştu... Nöbetlerim şiddetli geçiyordu baya.. Haftada bir kaç kez olduğu olurdu.. Ben de 6 ay kesinti yapmadan ilaç tedavisi gördüm.. Dediğiniz o epilepsi hastalarına verilen ilaçlardan... 3 adet ilaç içtim hiç aksatmadan 6 ay boyunca.. Şükür ki çok çok iyiyim şimdi.. Bir kaç senedir öyle şiddetli bir nöbetim olmadı.. Çok ama çok nadir sende belki 1-2 kez hafif şiddette tutuyor ki ona şükrediyorum... Normal baş ağrısı zaten her insanda olur.. Bir de sana iyi gelmeyen şeyleri kendin keşfet.. Mesela ben domatesi çok yersem, çok ışıklı gürültülü ortamda durursam ve rüzgar yüzüme eserken çok yürürsem tetikliyor nöbetimi.. Onlara dikkat etmeye çalışıyorum.. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun perikanadı.
atlatmana sevindim. darısı başıma inşallah
peki 6 ay sonunda ilaçları birden mi kestiniz yoksa ilaçları bırakmakta zaman aldı mı?

Çok geçmiş olsun perikanadı.
atlatmana sevindim. darısı başıma inşallah
peki 6 ay sonunda ilaçları birden mi kestiniz yoksa ilaçları bırakmakta zaman aldı mı?

Gerçekten çok zor bir hastalık bu migren.. Kökten bir çözümü yok ama şükür ki ben iyi atlattım.. Geçti demiyorum ama çok çok iyiyim.. Teşekkür ederim... Bi ilaç var onu hemen kesmedik... Yavaş yavaş azaltarak bitirdik canım.. Başlarken de azdan arttırarak başladık

doktor bana agnucaston diye bir ilac verdi asprin ile burlikte iciyorum ayrica gercek ari sutu kullanmaya basladim sadece 1 kez kriz geldi o da uykysuz kaldigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…