BIKTIM BU ADAMDAN

Prenss334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
23
3
1
34
Arkadaşlar benim sorunum sevgilim çok çok saf eline vur ekmeğini al bu adam üniversite son sinifta 4 ay çalıştı inşaatta para biriktirdi tuttu akrabadina borc verdi bugun istedi adam demiski ben sende para almadim 5 parasiz kaldi ortada ya çıldırmak uzereyim bunu herkes dolandırdı bu kadar aptal olunmaz tüm akrabaları çaldı bundan ailesinin durumu com iyi ama doğru düzgün para yollamaz kpss ye 2 ay var bu yine insaata ise gidecek parasi kalmadi dolandirildi simdi size sorum su bu adamdan gitti kac kez calisti parasimi vermediler hepsi de tanidiklari.dolandirdi simirden agliyorum artik ayrilmali miyim bu adam ne ailesine nede baskasina bni asla savunamaz kendini savunamiyo ve bu adam öğretmen olacaknolur bi yol gosterin biktim bu adamdan artik

Son düzenleme:
belki parayı çok seviyor kendi saklıyor, belki ailesine gönderiyor kendi yiyor...bilemezsin en iyisi rahat bırak, seviyorsan sev saygı duy

Bunun tam tersi tipler de var çıkarcı, uyanık, dolandırıcı onlar daha itici oluyor bence.
Neyse kolay kolay gözü açılmaz iyi düşün taşın.

Bunu. Hep iyi niyeti herkesi kendi gini bilir kim ne isterse verir sonra da ortada kalir

Parasını sen al sıkıştıkça az az geri ver. Sevgilin yönetilecek bir tip.

Ya adamın kusuru sadece fazlası ile saf ; ama saflıkta baki diildir. Bence terk etme nerede ''fırlama'' erkek varsa ona aşk oluruz eee sonra adam kullanıp kullanıp bir köşeye atar. Böyle adamlar en azından duyguları her şeyleri temiz azıcık saf diye ölsün mü ? madem seviyorsun , sen onun aklı ol. Söyle anlat kafasına gözüne koy. Bunları yaptıktan sonra olmuyorsa terk et sebebi de bunlar de

Yani bir insan tabi ki iyi kalpli olmalı.Ama saf olmak ayrı bir şey ya.Ben olsam yapamazdım.
Eşimin hakkını ezdirmeyen,kendine güvenen biri olmasını isterim.
Karar sizin tabi ki.

Su sozlerinizi duysa kim bilir ne kadar cok uzulecek bir insandir sevgiliniz. O gun gelir degisir, gerekirse tedavi olur bu durumunu duzeltir ama siz...
Ayrilin ki o cocuk icin zindan etmeyin hayati.
Zaten yeterince zor zamanlar gecirio ve sizin olayi anlatis, ona hitap edis seklinize bakin.
"Aptal" "saf" "bu" "biktim bundan"....

Seviyorsan sen düzeltmeye çalışacaksın onu mecbur

yani bnm eşim bu kdr olmasa da bana göre saflıkları vardı misal ailesi huzurumuzu bozar evet sen haklısın karıcım der ama hiç bişi olmamış gibi davranırdı onlara..Yani hiç siz bizim aramızı bozdunuz tavrını yapmazdı..En son senin hiç gururun onurun yok mu die bi girdim konuya suan bişi istese getirmesem trip yapıyo abarttı mübarek
ama saf salak adamla zor ben bu kadarına bile dayanamamştım ..

Ben yapim geregi atilgan bi tipim.
Eski sevgilim zamaninda panikli biseyler yazdi. Noldu nerdeydin biseymi oldu diye sordugumda " sana soylemk istemiyorum' dedi. Ben inada bindirince " beni aciz gormeni istemiyorum, su su oldu mahallediki 2 3 oglan yolumu kesti uzerime yurudu, bisey yapamadim ben, su an cok kotuyum sinirimden agliyorum" dedi.
Ben o an " yok bana neden aciz gorunesin" dedim. Ama birden sogudum o an, agliyorum dediginde. Bence bi erkek yeri gelince kavga edicek, vurucak kiricak. Yeri gelince dovulucek.
Buyuk konusmuyum ama eskisi eskide kaldi, insallah evlenicem kisi boyle olmaz. Cunku gercekten gozumden duser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…