• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bıktım bu adam düzelir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fatbetfa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
9
8
1
43
Herkese merhaba.uzun süredir takip ettiğim foruma yeni üye oldum.kocamla 2 yıllık evliyim.bir de çocuğumuz var.benim sorunum ailesine akrabalarına aşırı düşkün olmasu.eşek kafam evlenmeden önce de bana aynen şöyle diyordu benim dünyam küçük akraba ziyaretlerini seviyorum.adamın başka hobisi zevk aldığı bir eğlencesi yok.bu arada ikimiz de memuruz maddi durumumuzda sıkıntı yok.
Bir gemi düşünün kocam bu geminin sahibi kaptanı ve gemide tüm akrabaları var ben de varım.benim sözüm o....ruk afedersiniz.yeğeni der amca şuraya gidelim.abisi der kardeş şuraya kır dümeni.ablası annesi vs vs vs.bıktım bıktım.
En son yeğeni bunu aradı dedi ki dayıcığım kıyafetlerim antalyada kaldı benzin parasını ben vereyim gidip getirelim.neymiş bu adam reddedemezmiş çünkü evlerinde yemek yiyormuşuz.
Bebeğim 3 aylıktı burun akıntısı vardı hafif üşütmüştü.bu arada ben onun yaşadığı şehre tayin istedim kimsem de yok burada.ablası aradı annemle beni abimize götür.bne de ddim ki e tamam götür de bari erken gel.acil bir durum olsa çocukla paniklerim.önce tamam dedi giyindi sonra ben geç gelirim oturıruz orda dedi.cinlendim ben de
Ya bana bir akıl verin ne yapayım? Cinselliğe düşkün değil.yemek yemeye düşkün değil.varsa yoksa ailesi akrabaları onların içinde Görseniz çocuk gibi.babası ölmüş annesi hayatta.annesi ile aram iyi ama diğer akranlarından nefret ediyorum.ben bu adama nasıl bir ailesi olduğunu ve bizi önemsemesi gerektiğini öğretebilirim? Yoksa onun da dediği gibi tüm bunları ben mi abartıyorum? Dağınık yazdım kusura bakmayın sorularınızı mutlaka cevaplayacağım.

Ailesine yaptiklarini size yapmiyor mu? Mesela hadi cikalim suraya gidelim dediginizde yok mu diyor? Bence onemli olan size de vakit ayirmasi. Cocugunuzun burnu akarken herkes evde tam tekmil hazir olacak diye bir sey de yok aslinda siz sadece sinirlendiginiz icin oyle dusunuyorsunuz bence.

Ailesine yaptiklarini size yapmiyor mu? Mesela hadi cikalim suraya gidelim dediginizde yok mu diyor? Bence onemli olan size de vakit ayirmasi. Cocugunuzun burnu akarken herkes evde tam tekmil hazir olacak diye bir sey de yok aslinda siz sadece sinirlendiginiz icin oyle dusunuyorsunuz bence.
Yapmaz.ha dışarda yemek yiyelim mi yiyelim o kadar.ben gezmeyi çok severim o sevmez.mesela haftasonu gelir hadi birlikte bişey yapalım derim köye gidelim der.bana asla ilgi sevgi değer göstermez.ona ağladım ya yalvardım ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum diye.tepkisiz kaldı

Uzaklaşın yani taşının.
siz ihmal ettiği bi durum var mı?
o gittiğinde siz gitmeyin işim var diyin ..
Aslında onun sülalesiyle içli dışlı olsam ondan önce ben desem hadi abilere yeğenlere gidelim desem havalara uçar.kendimi onların üstüne kuma gelmiş gibi hissediyorum.yani benim iyi bir kadın olmamın şartı ailesinin gözüne girmem

Yapmaz.ha dışarda yemek yiyelim mi yiyelim o kadar.ben gezmeyi çok severim o sevmez.mesela haftasonu gelir hadi birlikte bişey yapalım derim köye gidelim der.bana asla ilgi sevgi değer göstermez.ona ağladım ya yalvardım ben kendimi hiç değerli hissetmiyorum diye.tepkisiz kaldı
O zaman bu adamla devam etmeye de niyetliyseniz sallamayacaksiniz. Kendi hayatiniza bakacaksiniz. Alir cocugu cikarsiniz. Araba kullanabiliyorsaniz sahane olur,yoksa da hemen ogrenin. Alin arabayi alin cocugu cikin. Kendisi de yuruyerek gezdirsin baskalarini. Bir sure sonra o gelir kosa kosa yaniniza

Aslında onun sülalesiyle içli dışlı olsam ondan önce ben desem hadi abilere yeğenlere gidelim desem havalara uçar.kendimi onların üstüne kuma gelmiş gibi hissediyorum.yani benim iyi bir kadın olmamın şartı ailesinin gözüne girmem
iyi de o dengeyi siz kuracaksınız .. gitmek istemiyorsanız gitmeyin bugun çocuga hava aldırıcam diyin kendi gelmek istiyorsa gelir istemiyorsa gitsin akrabalarının yanına .. bir zaman sonra tıpış tıpış döner. Herkes bi zaman snra sizi sormaya başlayacak çunku..

Aile düşkünü erkeklerin cinsellikle bir şekilde sorunu oluyor zaten genelde, hiç şasirmadim. 🙄
Bu derece bagimli birini kopartmaniz çoook zor, baya yipranirsiniz yasiniz geçer belki o zaman.
Yaben abartmıyorum değil mi? Ve evet cinsellik benim zorumla oluyor sinir oluyorum.birkaç kez de reddetri beni kendimi çok aşağılanmış hissettim

Sıkmayın canınızı inanın ki insanlar nelerle uğraşıyor ne imtihanlar var herkeste... siz öncelikle sakin olun dolmussunuz...ne güzel memurmussunuz da bebeğinizde varmış ufak bir araba ayarlayın kendinize yada ortak arabanıza el koyun. kendinize bebeğiniz ile birlikte ondan bağımsız dünyanızı kurun. su pandemi geçince bir iki arkadaşınıza yada komsunuza kahveye gidersiniz bebeğinizi parka götürür güzel havada düzenli yürüyüşler yaparsiniz haftasonlari da alın bebeğinizi aileniz in yanına gidin cumadan yiyin için gezin dertlesin gelinn pazar gunu. Eşinizin gitmek istediği zaman hiç engellemeyin ayak onun can onun gitsin gitsin gelsin kullandirilmak hizmetcilik yapmak hoşuna gidiyor demekki

Yaben abartmıyorum değil mi? Ve evet cinsellik benim zorumla oluyor sinir oluyorum.birkaç kez de reddetri beni kendimi çok aşağılanmış hissettim

Teaaduf mudur nedir bilmem boyle aile düşkünü eşim var diyenlerin cogunun ayni zamanda eşinin cinsel isteksizligi, cinsel problemleri filan var. 🙄 Birbiriyle bağlantili midir acaba bilemedim uzmanlar tarafindan arastirilmadiysa araştirlsin bu konu 😂😂

Veee hiç abartmiyorsunuz.

Adam sizi cinsel olarak arzulamiyor. Değer vermiyor. Sevgi göstermiyor. Bence yapılması gereken şey belli.
Ama ne zaman ailesiyle senli benli olsam bana davranışı değişiyor.daha iyi oluypr.kocamın beni sevmesi bana değer vermesi için ailesinin gönlünü hoş etmem mi gerekiyor?

Madem o kadar paranız var sizin için elini taşın altına koysun. Terapiste gidin(cinsel sorunlar da dahil)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back