Saç Rengi ve Saç Boyama Bıktım bakır saçlarımdan ( Resimli)

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
Merhaba kızlaar:)

İşte bu benim 2 hafta önce çekildiğim fotoğraf . Saçlarım toplu ama renk anlaşılıyor sanırım . Zira saçlarım yandığı ve lastik gibi uzadığı için açık kullanamıyorum .
Hemen hemen omuzlarımda olan saçlarımın artık bu renginden sıkıldım. 2 haftada diplerinden 2 cm kadar çıktı kendi rengim koyu kahve. Mevcut saçımın uçları turuncu yer yer sarılarım da var .
Yarın kuaföre gideceğim . Yıllardan beri gittiğim yer olduğu için güveniyorum fikrim çabuk değişiyor eve gelince üzülüyorum .
Kafamdaki renk şu :
açıcı kullanılmadan bu renge ulaşmam mümkün olur mu dersiniz ?

canım bence açıcı kullanmadan zor gibi o renk. tabi gideceksen iii bi kuaföre git para kazanmak için yaparız yıpranmaz derler benimde başıma geldi çünkü. birkez açtırmıştım yıpranmıştı saçlarım ikinci kez kuaförün aklına uydum açtırdım mahfoldu sonra o kuaförü bıraktım izmir karşıyakada brazilya fönü yaptırdım saçlarım da % 90 düzelme oldu bence önce brazilya fönü yaptır sonra istediğin renge boyat

iki haftada 2 cm nasıl uzar ki bi saç? çok hızlı uzuyo o zaman süper bişey bu benim saçım ayda 1 cm falan anca uzuyo.. Bu arada saç istediğin renge getirmek için açıcı kullanır diye düşünüyorum, ama ben olsam biraz daha açık bakır rengi düşünürdüm... bu resimdekinden 2 ton falan açık...Ten renginize şahane giderdi...

Brezilya fönü sağlıksızdiyorlar ondan pek düşünmüyorum aslında

Aman maşallah de ben o saçuzasın diye neler yapıyorum :)
Çok sıkıldım bakırdan ya
Açıcı olmadan yaparlarsa çok güzel olur
Önerdiğiniz başka renk varmı

açıcı olmadan senin gösterdiğin renkler olmass diye biliyorum. ama ben açık karamel yaptım 2 ay önce çok çok memnunum önerebilirim. brazilya fönünü evet yorumları bende okumuştum memnun olmayan çook kişi vardı ben yaptırdım çok iyi oldu.tabi iyi bi yerde yaptırmak lazım

Saçını açmak zorundalar canım. Yani bakırlık çok kolay gitmiyor saçtan. Açılmadan gitmesi de pek mümkün değil.

bakırın açık bir tonu bu da zaten. üzerine bej röfle atılmış ışıltı şeklinde. açıcısız saç rengi açmaz hiçbir kuaför :)

Loreal Excellence Creme seti tam rengini tutturuyor eğer bu rengi istiyorsanız bu setten rahatlıkla tutturursunuz ancak açmanız gerek..

Yapmayın öyle mi diyorsunuz .
Açıcı olursa saçlarım mahvolacak.Kıyamıyorum zaten mısır püskülü gibi oldu iyice

canım daha açık olacağına nemli ışıl ışıl bir rengin olsun yeğdir. açılınca yıpranmış olacak. yıpranmış saçta açık renk iyice sırıtıyor zaten...
hem senin zeminin koyu değil, boyayla açıcısız 1-2 ton oynar. lafın özü: bir süre renk açıcıdan uzak dur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…