- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Merhaba kızlaar:)
Eki Görüntüle 479355
İşte bu benim 2 hafta önce çekildiğim fotoğraf . Saçlarım toplu ama renk anlaşılıyor sanırım . Zira saçlarım yandığı ve lastik gibi uzadığı için açık kullanamıyorum .
Hemen hemen omuzlarımda olan saçlarımın artık bu renginden sıkıldım. 2 haftada diplerinden 2 cm kadar çıktı kendi rengim koyu kahve. Mevcut saçımın uçları turuncu yer yer sarılarım da var .
Yarın kuaföre gideceğim . Yıllardan beri gittiğim yer olduğu için güveniyorum fikrim çabuk değişiyor eve gelince üzülüyorum .
Kafamdaki renk şu :Eki Görüntüle 479357
açıcı kullanılmadan bu renge ulaşmam mümkün olur mu dersiniz ?
Brezilya fönü sağlıksızdiyorlar ondan pek düşünmüyorum aslında
Aman maşallah de ben o saçuzasın diye neler yapıyorum :)
Çok sıkıldım bakırdan ya
Açıcı olmadan yaparlarsa çok güzel olur
Önerdiğiniz başka renk varmı
Merhaba kızlaar:)
Eki Görüntüle 479355
İşte bu benim 2 hafta önce çekildiğim fotoğraf . Saçlarım toplu ama renk anlaşılıyor sanırım . Zira saçlarım yandığı ve lastik gibi uzadığı için açık kullanamıyorum .
Hemen hemen omuzlarımda olan saçlarımın artık bu renginden sıkıldım. 2 haftada diplerinden 2 cm kadar çıktı kendi rengim koyu kahve. Mevcut saçımın uçları turuncu yer yer sarılarım da var .
Yarın kuaföre gideceğim . Yıllardan beri gittiğim yer olduğu için güveniyorum fikrim çabuk değişiyor eve gelince üzülüyorum .
Kafamdaki renk şu :Eki Görüntüle 479357
açıcı kullanılmadan bu renge ulaşmam mümkün olur mu dersiniz ?
Yapmayınöyle mi diyorsunuz .
Açıcı olursa saçlarım mahvolacak.Kıyamıyorum zaten mısır püskülü gibi oldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?