• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artik yaaaa

Bu akşam git ozaman bak bakalım Kuzenine nasıl davranıyor vs. Sonra acabalardan kurtulursun inş diye umuyorum. Olmuyorsa olmuyordur bazen, senin kanından başka bi insana bakan adam herşeyi de yapar. Boşanman asıl çocuğun için iyilik olur.

Bilmem cunku onun suclu olmadigina inandim
İşte buda senin kurgularından olduğu için
Bak millet eşine ne kadar hakaret etti coguda eşinin suçsuz olduğunu senin üzümün çekirdeğini armudun sapini sorun ettigini yazdi

Şimdi bu nasıl bir cevap
zaten sucçsuzdu eşin hep kafanda kuruyorsun laf olsun diye yazıyorsun

Wassap grubuna da bi daha katilma bence birak milletin kafası dinlensin
Burda hergün konu açıyorsun wassapta saat başıdır

İşte buda senin kurgularından olduğu için
Bak millet eşine ne kadar hakaret etti coguda eşinin suçsuz olduğunu senin üzümün çekirdeğini armudun sapini sorun ettigini yazdi

Şimdi bu nasıl bir cevap
zaten sucçsuzdu eşin hep kafanda kuruyorsun laf olsun diye yazıyorsun

Wassap grubuna da bi daha katilma bence birak milletin kafası dinlensin
Burda hergün konu açıyorsun wassapta saat başıdır
Hala suphelerim var ama buda boyle benle gider herhalde olene kadar vazgecemiyorum dusuncelerimden

Bu akşam git ozaman bak bakalım Kuzenine nasıl davranıyor vs. Sonra acabalardan kurtulursun inş diye umuyorum. Olmuyorsa olmuyordur bazen, senin kanından başka bi insana bakan adam herşeyi de yapar. Boşanman asıl çocuğun için iyilik olur.
Normalde basi yerden kalkmaz sessiz sakin ama oyle degil tabiki aksamda birsey olacagini sanmiyorum

Normalde basi yerden kalkmaz sessiz sakin ama oyle degil tabiki aksamda birsey olacagini sanmiyorum
E şimdi sen mi kuruntu yapıyorsun, adam mı sorunlu anlamadım cidden. Bi karar ver artık. Ya takma hiç bişeyi kurtul kuruntularından yada boşa gitsin. İkisinden birini seçmezsen önce üyeler sonra da sen çıldırcaksın.

E şimdi sen mi kuruntu yapıyorsun, adam mı sorunlu anlamadım cidden. Bi karar ver artık. Ya takma hiç bişeyi kurtul kuruntularından yada boşa gitsin. İkisinden birini seçmezsen önce üyeler sonra da sen çıldırcaksın.
Ya yaparsada gizli yapar hic ne dusunuyor ne yapıyor anlam veremezsin

Ben ne bu konudan ne bu arkadasin diğer açtığı 12598548 konunun hiç birisinden birsey anlamadım.

Koca kuzene ve başka kizlara bakmış mi olay gerçek mi sahte mi konu sahibi kendi kafasında mi kurguluyor yeminle anlamadım.

Tek anladigim şey evlenmek yerine bir kedi köpek sahiplese idi işte o zaman istediği gibi yönetebilirdi.

Ben ne bu konudan ne bu arkadasin diğer açtığı 12598548 konunun hiç birisinden birsey anlamadım.

Koca kuzene ve başka kizlara bakmış mi olay gerçek mi sahte mi konu sahibi kendi kafasında mi kurguluyor yeminle anlamadım.

Tek anladigim şey evlenmek yerine bir kedi köpek sahiplese idi işte o zaman istediği gibi yönetebilirdi.
Tesekkur ederim anlayanlar zaten yaziyor

Ilk konusunda yaziyor. Kocasi gece internetten kuzeninin fotarina bakıyormuş.

Onu okudum zaten de bu konuda da öyle birşey yok ben öyle sanmisim gibi bir şey yazmış.
Canlarim benim o.konunun uzerinden geleceli nerdeyse bir sene olacak esim.ilk face actiginda bakti arkadaslarina kuzenlerime herkeze yani sonra baskalarina bakti kuzenimede bakti sonra tekrar bakti en sonunda ben evdeyken bakmis gece tv izlemis sonrada girmis faceden bakmis ne diye baktin diye sordugumda.goz koydum demisti gecenlerde yine twitter hakkinda mesele oldu ben onu sinirle soylemisimdir dedi sizce tekrarmi aciyim.konuyuda ikide bir kuzeninin fotolarina bakmis diyorsunuz

Canlarim benim o.konunun uzerinden geleceli nerdeyse bir sene olacak esim.ilk face actiginda bakti arkadaslarina kuzenlerime herkeze yani sonra baskalarina bakti kuzenimede bakti sonra tekrar bakti en sonunda ben evdeyken bakmis gece tv izlemis sonrada girmis faceden bakmis ne diye baktin diye sordugumda.goz koydum demisti gecenlerde yine twitter hakkinda mesele oldu ben onu sinirle soylemisimdir dedi sizce tekrarmi aciyim.konuyuda ikide bir kuzeninin fotolarina bakmis diyorsunuz
Benim sicak başıma vurdu zaar ne diyosun çozemiyorum.

Bence böyle iyi sen ve esin birbirinizi tamamlıyor gibisiniz sorunlar hallolur Inşallah.

Allahım olmayan konudan konular çıkıyor. Hepimize sabırlar diliyorum

Biraz tamam demeyi deyin o zaman bu inatlasmalar ortadan kalkar.
Çünkü erkek ne dese yapılmasını tamam denilmesini bekler.
Biraz huyuna gidin derim.:KK49:

Hem burda anlatmak iyi geliyor bana arkadaslariminda bıktı zaten benden bende hepsini sildim dun aksam grubtanda ciktim geri alanda olmadi zaten

ordada sürekli yakınıyorsan böyle almazlar tabi geriye. bence asıl inatlaşan sensin. takıntılısın bi kere. sürekli mutsuzsun. kendini niye hiç sorgulamıyorsun.

ay sen benim arkadaşım olsan bütün enerjimi emersin benim.

Back
X