• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artik yaaaa

Canım ya boşancaksın yada eşinle uyum sağlamak için çabalayıp duracaksın. Şikayet etmek yerine, dediklerine tamam de. Madem ki zor bi adam. Bir dediğine tamam de iki dediğine tamam de, 3.ye o da senşn istediğine tamam dicektir. Her insan farklı ve siz iki farklı yapıya sahip insan bir olamazsınız ki. Sen alttan al biraz, bak o da sana öyle gelir. Sevgiyle saygıyla ve uyumla adım atarsan o da öyle yapar. En baştan tamam hayatım de kurtul işte, kavga da çıkmaz. O da derki karım beni dinliyor kırmıyor, böylece o da seni kırmaz.

Valla deli olacam birgun ben ne soylersem hep inatlasirmi insan ben a desem o b diyor sabah kizimin gozu kizarmis doktora gidelim diyorum herseyi abartiyon diyor yanina para al dedim para almamış aksam iftara gidecegix annemlere ben ogleden sonra gidelim diyorum yok o ikindiden sonra diyor herseyi bi tartismayla bi ustelemeyle yaptiriyorum ya sizin esinizde oylemi benmi cok uzerine gidiyorum anlamiyorum
Sizin başka konularınıza da denk gelmiştim. Sanırım esas probleminiz evlilik. Eğer evlenmek yerine bir köpek sahiplenseydiniz sadece yemeğini suyunu verip günde 2 defa tuvalet için dışarı çıkarıp gezdirerek çok daha huzurlu bir hayata sahip olabilirsiniz. Ama işte bir hata yapıp evlenmişsiniz. Hala geç değil. Demek ki bir insanla yaşamayı beceremiyorsunuz belki bir kedi ya da köpek size daha iyi gelir.

Back
X