- Konu Sahibi Samire tmv
:) memnunsan sorun yokNe yapiyim yalniz kaldim kimseye anlatamiyorum birsey siz iyi geliyorsunuz bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) memnunsan sorun yokNe yapiyim yalniz kaldim kimseye anlatamiyorum birsey siz iyi geliyorsunuz bana
Sagolun insallah zaten o zaman gittik ama baya inatlastikdan sonraSevindim doktora götürmenize, bir an önce düzelir inşallah, geçmiş olsun.
Ama daha ilaçları almadi benim birşey soylememi bekliyor herhaldeSevindim doktora götürmenize, bir an önce düzelir inşallah, geçmiş olsun.
İlginç biriymiş, kızının sağlığı konusunda daha hassas olmalıydı. O almazsa siz alın bari.Ama daha ilaçları almadi benim birşey soylememi bekliyor herhalde
Ya bunlar beni gruba niye almiyorlar
Whatsaap grubuna dun ciktimda arkadaslarimda sıkılmış benden bi daha almadilarHangi grup?
Evet anlamiyorki sanki ben kendim icin istiyorum herseyiİlginç biriymiş, kızının sağlığı konusunda daha hassas olmalıydı. O almazsa siz alın bari.
Whatsaap grubuna dun ciktimda arkadaslarimda sıkılmış benden bi daha almadilar
Zaten ben cok cikarim yakin arkadaslarim var orda neyse ozleyince alirlar herhaldeKendin ciktiginiz icin bir daha girmek istemediginizi dusunmuslerdir. Oyle ani karar verip cikmasaydiniz siz de.
Zaten ben cok cikarim yakin arkadaslarim var orda neyse ozleyince alirlar herhalde
Bilmem cunku onun suclu olmadigina inandimKuzenine göz diken adamla nasil ayni yataga girebiliyorsun?
Ben bunu bilmiyordum. Şok!Kuzenine göz diken adamla nasil ayni yataga girebiliyorsun?
Bilmem cunku onun suclu olmadigina inandim
Sizin başka konularınıza da denk gelmiştim. Sanırım esas probleminiz evlilik. Eğer evlenmek yerine bir köpek sahiplenseydiniz sadece yemeğini suyunu verip günde 2 defa tuvalet için dışarı çıkarıp gezdirerek çok daha huzurlu bir hayata sahip olabilirsiniz. Ama işte bir hata yapıp evlenmişsiniz. Hala geç değil. Demek ki bir insanla yaşamayı beceremiyorsunuz belki bir kedi ya da köpek size daha iyi gelir.Valla deli olacam birgun ben ne soylersem hep inatlasirmi insan ben a desem o b diyor sabah kizimin gozu kizarmis doktora gidelim diyorum herseyi abartiyon diyor yanina para al dedim para almamış aksam iftara gidecegix annemlere ben ogleden sonra gidelim diyorum yok o ikindiden sonra diyor herseyi bi tartismayla bi ustelemeyle yaptiriyorum ya sizin esinizde oylemi benmi cok uzerine gidiyorum anlamiyorum
O degilde aksam kuzenimde gelecekmis