- Konu Sahibi Samire tmv
Nasil yukarlardaElbette çocuk konusunda duyarlı olunur ama sanki sen hayatini hep böyle yukarlarda yaşıyor gibisin. Çevreni ve eşini bu biktirmis olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yukarlardaElbette çocuk konusunda duyarlı olunur ama sanki sen hayatini hep böyle yukarlarda yaşıyor gibisin. Çevreni ve eşini bu biktirmis olabilir.
Yani bire bin katarak en ufak şeyi büyüterek duygularıni abartı yaşayarak.Nasil yukarlarda
Bende onu yapamiyorum isteSamire eşini yonlendirmekten vazgeç sürekli benim dediğim olsun istiyon kusura bakma ama
Actigin konularda eşinin özeline kadar girdin
Eşinin sosyal dahil herseyine el attın
Bi kerede eşin ne diyosa onu yapmaya çalış
Eşin artık senin yonlendirmelerinden bıkmış isyan bayrağını çekmiş anla artik yaw
Evet olabilir ama huyu oyle ben ne dersem tersini yapiyor benimde canim sıkılıyor sonuctaYani bire bin katarak en ufak şeyi büyüterek duygularıni abartı yaşayarak.
Ben simdi eski konularina baktım da eşim kuzenime yan gözle baktı başka kizlara da bakıyor vs...yazmışsın. o yüzden bu konudaki sorun devede kulak kaldı benim için.Evet olabilir ama huyu oyle ben ne dersem tersini yapiyor benimde canim sıkılıyor sonucta
Konu karisti heralde benim de devrelerKızınızı doktora götürün, size birkaç ilaç verecektir, o damlaları kullanmanız lazım. Bahsettiğiniz şey bu aralar görülen bir salgın olabilir, bu yıl pek çok kişide görüldü.
Yok karıştırmadım da, konuyu okudum ve kızın gözünün kızarması bu yılki salgından şüphelenmeme neden oldu. şu an en önemli şey kızın sağlığı diyerek öyle bir yorum yaptım. Eşinin öküz olduğu gerçeği değiştirilemez ama kız iyileştirilebilir sonuçta diyeKonu karisti heralde benim de devreler
Goturduk doktor dedi zaten evet sizin dediginiz gibi salgin herhalde enfeksiyon kapmisKızınızı doktora götürün, size birkaç ilaç verecektir, o damlaları kullanmanız lazım. Bahsettiğiniz şey bu aralar görülen bir salgın olabilir, bu yıl pek çok kişide görüldü.
Valla deli olacam birgun ben ne soylersem hep inatlasirmi insan ben a desem o b diyor sabah kizimin gozu kizarmis doktora gidelim diyorum herseyi abartiyon diyor yanina para al dedim para almamış aksam iftara gidecegix annemlere ben ogleden sonra gidelim diyorum yok o ikindiden sonra diyor herseyi bi tartismayla bi ustelemeyle yaptiriyorum ya sizin esinizde oylemi benmi cok uzerine gidiyorum anlamiyorum
Anladım. Diğer konu için yorum yapmışsınızYok karıştırmadım da, konuyu okudum ve kızın gözünün kızarması bu yılki salgından şüphelenmeme neden oldu. şu an en önemli şey kızın sağlığı diyerek öyle bir yorum yaptım. Eşinin öküz olduğu gerçeği değiştirilemez ama kız iyileştirilebilir sonuçta diye
Ne yapiyim yalniz kaldim kimseye anlatamiyorum birsey siz iyi geliyorsunuz banaKonu sahibi bizim bir limoncu vardir buralarda dolanan boyle konular acan
Seni ona benzetiyorum artik ucan kustan buluttan havadan bile sikayetcisin
Ben inatlasirsam o daha cok sorun cikartiyor zaten de gitmek istemiyorum cunku kuzenim gelecekmisEn buyuk takipcinizim Samire..
Adamin ikindide gitmek istemesi normal. Baska olanlara bisey diyemem. Siz inatlasmamayi deneyin belki duzelir.
Sevindim doktora götürmenize, bir an önce düzelir inşallah, geçmiş olsun.Goturduk doktor dedi zaten evet sizin dediginiz gibi salgin herhalde enfeksiyon kapmis