• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artik yaaaa

Samire eşini yonlendirmekten vazgeç sürekli benim dediğim olsun istiyon kusura bakma ama

Actigin konularda eşinin özeline kadar girdin
Eşinin sosyal dahil herseyine el attın

Bi kerede eşin ne diyosa onu yapmaya çalış

Eşin artık senin yonlendirmelerinden bıkmış isyan bayrağını çekmiş anla artik yaw :KK34::KK34: :KK14:

Samire eşini yonlendirmekten vazgeç sürekli benim dediğim olsun istiyon kusura bakma ama

Actigin konularda eşinin özeline kadar girdin
Eşinin sosyal dahil herseyine el attın

Bi kerede eşin ne diyosa onu yapmaya çalış

Eşin artık senin yonlendirmelerinden bıkmış isyan bayrağını çekmiş anla artik yaw :KK34::KK34: :KK14:
Bende onu yapamiyorum iste

Kızınızı doktora götürün, size birkaç ilaç verecektir, o damlaları kullanmanız lazım. Bahsettiğiniz şey bu aralar görülen bir salgın olabilir, bu yıl pek çok kişide görüldü.

Ayy şimdi okudum eski konularini. Ilk konunda eşin kuzenine göz koydum demiş. :KK57:

Keşke derdin basit anlaşmazlıklar olsaydı. Bence buyuk sorunların var. Bunu çözmen lazım.

Konu karisti heralde benim de devreler :KK45::confused:
Yok karıştırmadım da, konuyu okudum ve kızın gözünün kızarması bu yılki salgından şüphelenmeme neden oldu. şu an en önemli şey kızın sağlığı diyerek öyle bir yorum yaptım. Eşinin öküz olduğu gerçeği değiştirilemez ama kız iyileştirilebilir sonuçta diye:KK53:

Valla deli olacam birgun ben ne soylersem hep inatlasirmi insan ben a desem o b diyor sabah kizimin gozu kizarmis doktora gidelim diyorum herseyi abartiyon diyor yanina para al dedim para almamış aksam iftara gidecegix annemlere ben ogleden sonra gidelim diyorum yok o ikindiden sonra diyor herseyi bi tartismayla bi ustelemeyle yaptiriyorum ya sizin esinizde oylemi benmi cok uzerine gidiyorum anlamiyorum

En buyuk takipcinizim Samire.. ;)

Adamin ikindide gitmek istemesi normal. Baska olanlara bisey diyemem. Siz inatlasmamayi deneyin belki duzelir.

Yok karıştırmadım da, konuyu okudum ve kızın gözünün kızarması bu yılki salgından şüphelenmeme neden oldu. şu an en önemli şey kızın sağlığı diyerek öyle bir yorum yaptım. Eşinin öküz olduğu gerçeği değiştirilemez ama kız iyileştirilebilir sonuçta diye:KK53:
Anladım. Diğer konu için yorum yapmışsınız

Cımbızla hayatınızdaki sorunları alıp,buraya yansıtmanız...
Bence bir iş bulun en iyisi siz..Eşiniz de sizde rahat edersiniz..

Back
X