- Konu Sahibi Samire tmv
-
Yok ben ne soylersem tersini diyor yardim ederim diyorum ben ne yapacam aksama kadar orda diyorYok benim esim en azindan böyle degil ..
Orta yolu bulun sizde ozaman, neden inatlasiyorsunuzki ögleden sonra gidelim de daha rahat ederiz hemde yardimci olurum diyin mesela..
Erkekler bazen böyle inatlasmayi sever sebeblerini söylediginde anlar lar.
Bide öyle dene bence ..
Teseklur ederim buda benim ayrilicagimSamire tek başına BDV'nin kotasını doldurdun, tebrikler vallahi.
Hem burda anlatmak iyi geliyor bana arkadaslariminda bıktı zaten benden bende hepsini sildim dun aksam grubtanda ciktim geri alanda olmadi zatenSamire tek başına BDV'nin kotasını doldurdun, tebrikler vallahi.
Hayir ben iyi birsey desemde onu yapmaz bazen onun iyiligi icin birsey söylüyorum olmaz diyorYani annnize ikindi den sonra gitmek istemesi normal erken gitse sikilabilir ama olur zitliklar Evliliklerde bende çok yasiyorum
Ay zaten kuzenimde gelecekmis iftara of of of dert bir degilki
E haklı ama.o kadar saat sen annene yardım edeceksin esin ne yapacak cidden?Yok ben ne soylersem tersini diyor yardim ederim diyorum ben ne yapacam aksama kadar orda diyor
Bikmislar artık demek ki.sürekli dertlenen en ufak şeyi sorun yapan insanlar bildiğin enerji vampiri bence.Hem burda anlatmak iyi geliyor bana arkadaslariminda bıktı zaten benden bende hepsini sildim dun aksam grubtanda ciktim geri alanda olmadi zaten
Ya enfeksiyon kapmis gozu neden abartiyimki cocuk konusunda sonucta dili yokki konussunE haklı ama.o kadar saat sen annene yardım edeceksin esin ne yapacak cidden?
Ayrıca çocuk konusunda bence de abartıyorsun dün ki konunu da okumuştum.
Elbette çocuk konusunda duyarlı olunur ama sanki sen hayatini hep böyle yukarlarda yaşıyor gibisin. Çevreni ve eşini bu biktirmis olabilir.Ya enfeksiyon kapmis gozu neden abartiyimki cocuk konusunda sonucta dili yokki konussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?