• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık sakallı erkek gibi dolaşmaktan :(

aybuke38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
35
0
36
Kayseri
Kızlar benim çene bölgemde hatta yüzümde felaket derecede tüyler var ve çok rahatsız edici..
Bu zamana kadar hep sararttım hala da sarartıyorum çünkü çözüm bulamıyorum :43: yıl içinde o kadar oklazerciyle görüştüm ki anlatamam.
hepsinin dediği şu senin tüyler ince ve biz lazer yapsak da azalmaz.
anlamıyorum ya nasıl bi çaresi yok bununo ünlüler falan nası kurtuluyo bunlardan da biz bi türlü çare bulamıyoruz kafayı yicem artıık :43:
Neyse bi kere yaptırdım lazer ve çenemi yaktı kadın..ilk önce simsiyahtı sonra kabuk bağladı kavladı derken beni perişan etti:50:
ve iz kaldı o yaktığı bölgede. iğneli epilasyonunun yararlı olduğunun söylüyo doktor setleşmemiş tüyler için ama artık korkuyorum.

Napmalıyım kızlar fikir verin lütfennnnnnnnnnnnnn:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı konudan bende dertliyim canım ama benimkiler aynı erkek yüzü gibi s,msiyah ve kalın lazere gittim 4 kere ama azalmak bir yana jiletlediler ve boynumda bu kıllı yerlere katıldı inanki öle perişenım hiç çözüm bulunmazmı bu derde bilmem

Kızlar benim çene bölgemde hatta yüzümde felaket derecede tüyler var ve çok rahatsız edici..
Bu zamana kadar hep sararttım hala da sarartıyorum çünkü çözüm bulamıyorum :43: yıl içinde o kadar oklazerciyle görüştüm ki anlatamam.
hepsinin dediği şu senin tüyler ince ve biz lazer yapsak da azalmaz.
anlamıyorum ya nasıl bi çaresi yok bununo ünlüler falan nası kurtuluyo bunlardan da biz bi türlü çare bulamıyoruz kafayı yicem artıık :43:
Neyse bi kere yaptırdım lazer ve çenemi yaktı kadın..ilk önce simsiyahtı sonra kabuk bağladı kavladı derken beni perişan etti:50:
ve iz kaldı o yaktığı bölgede. iğneli epilasyonunun yararlı olduğunun söylüyo doktor setleşmemiş tüyler için ama artık korkuyorum.

Napmalıyım kızlar fikir verin lütfennnnnnnnnnnnnn:18:
çok üzüldüm en başta allah kolaylık versin inş bir çözüm bulursunuz buna benimde yüzümde tüylenme var ama ben genetik diye düşünüyorum bizde ablamda falanda öyle çünkü :/ Lazeri bir çok yerde okudum yüzde önerilmiyor zaten bence iğneli epilasyonu dene hiç yüzde dneyipte sonuç alamayana pek rastlamadım :/:/ nerde yaşıyorsunuz ? ankarada iseniz hacettepeye bi gidin derim bende gitmeyi düşünüyorum iğneli epilasyon için,kolay gelsin :/

kıl kökleri sarı olmadığı sürece lazer kesin çözümdür...ama hormonal değerlerinede bi baktır derim...lazerdede a kalite olan bi yeri tercih edersen sonuç alırsın benimde
vardı bekarken iki defa gittiğim lazer sonucunda kurtuldum.....biraz pahalı idi ama bence kesinlikle değer....

hastada bir iple alırdım ve sadece biosinin kremini kullnadım. şimdi gzle göremiyorum ama elimle dokununca hissediyorum. aldırmasamda olur ama ayda bir gidiyorum yine ve bu kremi kullanmayı bıakmayı dusunmuyorum. ama pesınden eklıyorum. bu tur urunler bunyeden bunyeye degısır.

Benim daha kötü siyah ve kalın tam sakal gibi :59:
Benim yüzüme daha etkili olurmuş lazer ama işte maddi imkanım yok.
Dediğin gibi iğneli de kıllar ince olunca sonuç alıyorsun, lazerde de kalın olması gerekiyor
Hatta jiletliyorlarmış diye duydum bende...
Sakın ola yüzünü jiletmelerine izin verme

Doktora görün , gerekli tahlilleri yaptır.Tedavi olursan daha çabuk sonuç alırsın.

Son düzenleme:
kızlar bu sorunu en mükemmel şekilde ayrıntılarıyla tunalı hilmi cad. doktor yanında bu işi yıllardır yapan.ticari kaygısı olayan,işini önemseyen sonuç odaklı bir bayan var ona danışabilirsiniz. birçok kişi gönderdim şikayet sıfır. zaten önce herşeyi işin hilesini hurdasını ve olması gerekeni anlatıyor ve size bırakıyor tercihi asla ikna etmeye çalışıp zorlamıyor. hatta ilk gittiğimde inamamamıştım ben fazla tedirgin ve sorgu yapınca bıkmadan anlattığı gibi birde başka yerler önerdi çok güvenilirlerdir isterseniz onlarla görüşün diye.

ayrıca orada lazerde var. isteyene özelden mesajla adresini verebilirim.

kızlar bu sorunu en mükemmel şekilde ayrıntılarıyla tunalı hilmi cad. doktor yanında bu işi yıllardır yapan.ticari kaygısı olayan,işini önemseyen sonuç odaklı bir bayan var ona danışabilirsiniz. birçok kişi gönderdim şikayet sıfır. zaten önce herşeyi işin hilesini hurdasını ve olması gerekeni anlatıyor ve size bırakıyor tercihi asla ikna etmeye çalışıp zorlamıyor. hatta ilk gittiğimde inamamamıştım ben fazla tedirgin ve sorgu yapınca bıkmadan anlattığı gibi birde başka yerler önerdi çok güvenilirlerdir isterseniz onlarla görüşün diye.

canım adresle yerin ismini bana özelden atabilir misin rica etsem :54:

Benim daha kötü siyah ve kalın tam sakal gibi :59:
Benim yüzüme daha etkili olurmuş lazer ama işte maddi imkanım yok.
Dediğin gibi iğneli de kıllar ince olunca sonuç alıyorsun, lazerde de kalın olması gerekiyor
Hatta jiletliyorlarmış diye duydum bende...
Sakın ola yüzünü jiletmelerine izin verme

Doktora görün , gerekli tahlilleri yaptır.Tedavi olursan daha çabuk sonuç alırsın.

canım aynen dediğin gibi benim yüzümü mahfettiler ya inanki böyle aynaya bakamıyorum eskiden çenemdi şimdi tüm yüzüm. ve ben öyle uyduruk bir yere yaptrmadım çok ii bilinn bir hastaneye yaptırdm aynı erkek yüzü gibi jiletleidler ve yanaklarım boynum yani tüm yüzüm bildiğin sakal gibi 4 seans gittim korkuyorum 2 seans daha gitsem nasıl olacak

doktor bana hormon tedavisi olmadan sakın lazere falan başlama dedi yoksa paran çöpe gider. mantıklı çünkü en ufak bi hormon değişiklğinde kıllar tüyler eski haline dönüyo

bende bu konudan çok dertliyim. şakaklarmda wardı onlar için gittim ama daha da arttı yanaklarımın alt tarafında falan, jiletlediler de önceleri yok dedim arttıryo dedim ama yok dediler. 2yıl oldu sanırım we geçmek bi yana iyice arttı, hala gidiyorum ama sonradan çıkan yerler için onlar bitsin başka istediğim yok:43:. hormon tedavisi yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum. doğal yollarla falan bi şekilde geçmez mi ya

canım çok şanslısınki seni kandırıp gel lazer yapalım çok azalck hiç kalmıyck dememişler. ben yaklaşık 1 yıl lazere gttim değil azalmak lazeri bıraktıktan snra kat be kat fazlalaştı. eğer çok kötü görünüyorsa iğneli epilasyon yaptır derim. 1 yıllık lazer seansım sadece bi seanslık iğneli epilasyonun yaptığını yapamadı. ama tekrar diyorum çok kötü değilse hiç bulşma yine en iyisi dokunulmamış hali tüylerin

Back