Sivilceli Ciltler biktim artiiik sivilcelerim ne yapsam gecmiyor!!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_elnaz_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
207
12
Oncelikle herkese merhaba. forumu cok uzun zamandir sessiz takib edenlerdenim. yardiminiza cok ihtiyacim var. son 1 yildir yuzumde ozellikle yanaklarimda ve alnimda acayip sivilcelenme oldu hem fazla hem buyuk doktora gittim hormonlarla ilgili fln bi sorunum yok. krem sabun bi suru sey kullandim ama geciyor gibi oluyor sonra asagisindan yukarisindan tekrar yeni cikiyor cildirmak uzereyim ya -ki benim cildim yagli olmasina ragmen ergenlik donemimde bile sivilce sorunu yasamadim... yardim edin kizlar lutfenn!!mafoldumben

bende cok yasadim bu sorunu her sefer dr lar hicbirise yaramayan kremlerden ilaclardan yaziyorlardi
en son roaccutane kullandim hepsinden iyi geldi
herkese vermiyolarlar bu ilaci her ay tahlil olman gerekiyo dr la konus belki sanada yazar
herkes bu ilacla kurtulyo gecmis olsun

Oncelikle herkese merhaba. forumu cok uzun zamandir sessiz takib edenlerdenim. yardiminiza cok ihtiyacim var. son 1 yildir yuzumde ozellikle yanaklarimda ve alnimda acayip sivilcelenme oldu hem fazla hem buyuk doktora gittim hormonlarla ilgili fln bi sorunum yok. krem sabun bi suru sey kullandim ama geciyor gibi oluyor sonra asagisindan yukarisindan tekrar yeni cikiyor cildirmak uzereyim ya -ki benim cildim yagli olmasina ragmen ergenlik donemimde bile sivilce sorunu yasamadim... yardim edin kizlar lutfenn!!mafoldumben

canım ben de senin gibi ergenlikte bile sivilce görmeyen biriydim ama bu aralar sıkıntı stres derken yüzümü sivilce bastı sabun mabun işe yaramadı biri geçmeden biri çıkıyordu
ama doğal bir yöntem öğrendim denedim daha 5 gündür yapıyorum ama işe yaradı bende sen de bir dene istersen
gerçi daha önce denedin mi bilmiyorum ama limon suyunu her gece yatmadan önce yüzüme sürüyorum sabahları yıkıyorum çok memnun kaldım bir de bunu dene inşallah işe yarar

ben bi sabunla kurtuldum bulman zor ama iranla bi alakan varsa getirtebilirsin..

son 2 yıldır yanak bölgemde inanılmaz siwilce sorunum wardı 2 ay önce doğum kontrol hapına başladım bir arkadaşımın tawsiyesiyle.onunda cildi çok kötüymüş we doktor sivilceleri için wermiş.Bunun yanında her gece yatarken bebe pudrası kullandım.siwilce hiç kalmadı lekelerim bitti gibi birşey wede cildimin rengi sağlıklı bir renk aldı doğum kontrol hapına cesaret edemesenizde pudrayı hergün kullanmanızı tawsiye ederim yerimseniben

son 2 yıldır yanak bölgemde inanılmaz siwilce sorunum wardı 2 ay önce doğum kontrol hapına başladım bir arkadaşımın tawsiyesiyle.onunda cildi çok kötüymüş we doktor sivilceleri için wermiş.Bunun yanında her gece yatarken bebe pudrası kullandım.siwilce hiç kalmadı lekelerim bitti gibi birşey wede cildimin rengi sağlıklı bir renk aldı doğum kontrol hapına cesaret edemesenizde pudrayı hergün kullanmanızı tawsiye ederim yerimseniben

evet bakın uzman arkadaşımın dediğim gibi doğum kontrol hapı kullanmış sivilceler için ve geçmiş doktor tavsiyesiyle almanız gerek ayrıca sivilceler geçene kadar biraz diye gerek asitli içacaklar baharatlar kızartmalar hazır yemekler kuruyemişve çikolatalar dan uzak durmanız gerek hiçmi yemiceksiniz yersiniz ama fazla miktarlar olmasın az miktarlarda yiyebilirsiniz

Limonun yaklaşık olarak % 5 i asittir. Bu nedenle uzun süreli kullanımda deliklere sebep olur. Bu nedenle yüze asla sürülmamalidir. Lütfen yüzünüze sirke, Limon gibi asit içeren maddeleri sürmeyiniz. Kısa vadede yüzünüz iyileşme gösterse de kötü sonuçlar doğurabilir. Benden söylemesi..:gitme:

X