• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikiniyi görünce takkesi ile önlem aldı...

Benim haberde anlamadigim "ilginc bir olay yasandi, müslüman sporcu, bikiniliyi görünce gözünü kapatti" yorumu.
Neresi ilginc bunun kardesim?
Müslüman erkeklerinin örtüsü gözkapagidir.
Inaniyorsa Allah in emirlerine uymasi gerekir.
Bir kadin basini kapatinca " ilginc bir olay yasandi, müslüman bir kadin basini örttü" diyor musunuz?
Eeee müslüman erkek gözünü kapatinca niye ilginc oluyor?

Ayrica bunu ilginc bulacaginiza, teshir edip kullanilan kadini ilginc bulun!
Orada sampiyonlarin madalyasi verilirken, madalyalarin oldugu tepsiyi tutan kiz niye bikinili?
Madalyami veriliyor yoksa kizin vücudu mu sergileniyor?
Asil ilginc olan, sizin kadinlari soyup teshir edip kullanmaniz.

Benim haberde anlamadigim "ilginc bir olay yasandi, müslüman sporcu, bikiniliyi görünce gözünü kapatti" yorumu.
Neresi ilginc bunun kardesim?
Müslüman erkeklerinin örtüsü gözkapagidir.
Inaniyorsa Allah in emirlerine uymasi gerekir.
Bir kadin basini kapatinca " ilginc bir olay yasandi, müslüman bir kadin basini örttü" diyor musunuz?
Eeee müslüman erkek gözünü kapatinca niye ilginc oluyor?

Ayrica bunu ilginc bulacaginiza, teshir edip kullanilan kadini ilginc bulun!
Orada sampiyonlarin madalyasi verilirken, madalyalarin oldugu tepsiyi tutan kiz niye bikinili?
Madalyami veriliyor yoksa kizin vücudu mu sergileniyor?
Asil ilginc olan, sizin kadinlari soyup teshir edip kullanmaniz.

aynen katılıyorum sana.....

valla ben adamı taktir ettim, hem dindarım deyip hem tam tersi hareketleri olan adamlara nazaran, ikiyüzlülük etmemiş onlar gibi, inanışının gereğince hareket etmiş

Çok fazla ince düşünülmüş bir durum. Yani hassas ayar.
Şu yüz yılda ona gelene kadar o kadar çok dikkat edilmesi gereken şey var ki..
Bir erkek bunu yapabiliyorsa her şeyden kendini soyutlamıştır. Belki ani bir tepkidir bilemeyiz. Ama Sudi Arabistan’da da ..... var, fuhuş var, eş cinsellik var…

İlginç bulundu çünkü şöyle bir izlenim var dünyada. Müslüman erkekler kadınlarını kapatır kendileri dışarda istediği hayatı yaşar, istediği kadar kadınla evlenir yatar kalkar. sporcu da çok güzel bir hareket yapmış. Takdir ettim kendisini.

Ayrıca ordaki kadın neden bir nesne olarak sunulmuş gibi erkeklerin karşısında anlayamadım gerçekten. Çok aşağılık bir görüntü bence. Kadına şık bir elbise giydirilse daha hoş olmaz mıydı?

kızı neden soyma gereği duymuşlar? O zaman yanındaki adamı da soysalarmış

hiç hoş değil. ben kadın sporcuda olsam bir hemcinsimin bikinili orada teşhir edilip bir meta gibi gösterilmesine kızardım ve tepki verirdim.. neden bikini ya. orası plajmı. bilek güreşi yarışmasında madalya dağıtan kız neden bikini giyer.

Son düzenleme:
Sporcu inançlarına uygun bir davranış sergilemiş ilgin bulmadım açıkçası.
Bi de kadına neden bikini giydirmişler diyenler olmuş.
Neticede o bikiniyi o kadına silah zoruyla giydirmemişler O giydiğine göre bu durumdan bir sakınca görmemiş.
evet ama kabul etmek gerekirse yarışma formatına hiç uymamış.

Benim babamda gorse kafasini cevirirdi oyle bir ortamda adamin elinde takke varmis kapatmis belkide refleks.Neye baglamis haberi yapan yine muslumanlik falan..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadının bedenini her yerde kullanıyorlar! Be gerek var orda ki bikiniye!Tabi kadında kullandırtmasın kendini

Erkeğin göz tesettürü göz kapağıdır. Hz Ali

Tesettür önce erkeklere sonra kadınlara farzdır: NUR suresinde önce '' mümin erkeklere'' sonra '' mümin kadınlara '' hitap edilir.Surenin 30. ayeti 'mümin erkeklere söyle...'' diye başlar, 31. ayeti ise ''mümin kadınlara söyle..'' diye başlar. Erkeklerin tesettürü ile kadınların tesettürü arasında bir ayetlik öncelik farkı var demek ki.

Îyi ki takkeyi indirmiş yoksa kıza bakarsa bir yerleri kalkarmış, aferin. Bakmasa olmuyor bir de illa bir hareketle gösterecek bakmadığını. Aciz herifler. Beyinleri pipileri kadar çalışmasa o takkeyi indirmez.

Herşey git gide normalleştiriliyor . toplumlar, insanlar bozuluyor ahlaksızlaşıyor .. sonrada diz dövüyoruz , nereye gidiyoruz diye :19:

Îyi ki takkeyi indirmiş yoksa kıza bakarsa bir yerleri kalkarmış, aferin. Bakmasa olmuyor bir de illa bir hareketle gösterecek bakmadığını. Aciz herifler. Beyinleri pipileri kadar çalışmasa o takkeyi indirmez.

Onun da nefsi var. Kendini daha iyi bastirabilmek icin kapatmistir takkeyi belki. Hani gozunu refleks olarak acabilir. Takke daha garanti :) Ya da belki kadinin objelestirilmesine tepki gostermek icin bilerek yapti. Sizin yorumunuzu okumadan once dusundum ki ben olsam ne yapardim o sporcunun yerinde... Ben de tepki gostermek isterdim bu sacma ve hem cinslerimi asagilayici duruma. Ille de etkilenmesi gerekmiyo yani. Pipi ile alakasi olmayabilir :)O bir tepki koyma,protesto yani bi bakima.

ilk kafasını indirmiş zaten bakmıyormuş neden takkesiyle bidaha kapatma gereği duymuş anlamadım neyse hoş yaptığı güzel bişey genede :ssz: orda kadının bikinili olması gerçekten garip ama :31:

Ben de teşhirciliğe tepki olarak kapatırdım.
Kadın oraya çırılçıplak gelse birilerinin gözüne batmaz da adamın bakmaması batar.

protesto amaçlı yaptığını düşünüyorum. kadın vücudunun orada kullanılması ne kadar yersiz ve aşağılayıcı bir durum. bu miss turkeye katilan kadinlarin mikrofon uzatildiginda kadinlarin kendi ayaklari ustunde durmasindan, kadin haklarindan falan bahsetmesi kadar ironik.

Back