Bikinisiz Miss World

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Bikinisiz Miss World
Organizatörler, ‘Yarışmacıların sadece vücutlarıyla değil, hareketleri ve konuşmalarıyla da ilgileniyoruz” diyerek 63 yıllık bikinili geçiş törenini kaldırdı

bikinisiz-miss-world-5104365.Jpeg

DIŞ HABERLER

Dünya çapında her yıl düzenlenen ve dünyanın en güzel kadınının seçildiği Miss World’de 2015 yılından itibaren mayolu defilenin kaldırılacağı açıklandı. Miss World organizasyonunun kadın başkanı Julia Morley, “Bundan böyle Yarışmada bikini giyip oradan oraya yürüyen kadınlar görmek istemiyoruz” dedi. Yarışmacıların sadece vücutlarıyla ilgilenkediklerini belirten Morley, “Onların düşündükleri ve konuştuklarıyla ilgilenmeliyiz” diye ekledi.

Önümüzdeki yıl kalkacak
Miss World güzellik yarışması ilk kez 1951 yılında İngiltere’de Julia Morley’in eşi Eric Morley tarafından, Bikini Festival Yarışması olarak düzenlenmişti. Ancak şu an Morley, mayo ve bikini turunun gereksiz olduğunu düşünüyor. Morley’e göre, mayo ve bikini turunun 2015 yılından itibaren kalkmasıyla, Donald Trump’ın sahip olduğu Miss Universe’de bikini turu daha çok ilgi görecek ve iki yarışma farklı kategorilerde değerlendirilebilecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten et gösterme yarışması yazık
sonra al sana sunucu ,aktör illaki o yollardan geçmeleri mi gerek bu kadınların , kariyere ve paraya kavuşmaları için

irtica yobazlik
inadina bikiniyle sokaklarda yuruyesiniz geldi mi kizlar? :KK70:

Zaten et gösterme yarışması yazık
sonra al sana sunucu ,aktör illaki o yollardan geçmeleri mi gerek bu kadınların , kariyere ve paraya kavuşmaları için

irtica yobazlik
inadina bikiniyle sokaklarda yuruyesiniz geldi mi kizlar? :KK70:

hahah çirkin kadınlar kıskanmış bakıyorum.

merak etme amerikada olmaz öyle yobazlıklar o bizim gibi müslüman ülkelere has bir şey..

Bence hiç kalmamalı bu saçmalık.
Güzellik yarışması nedir ya güzeli seçiyorsunuz da ne oluyor yani sanki insanlığa bir faydaları var.Bir de bunlara dünyanın parasını yediriyoruz.Zaten çok adaletsiz böyle yarışmalar ''güzel'' kelimesinden herkesin çıkardığı farklı burada seçilenlerin bir çoğu bana göre çok sıradan kadınlar ben şimdi bunlardan herhangi birine nasıl çıkıp da ''dünya güzeli'' diyeyim ? Ayrıca çoğu kadın fiziksel olarak farklı doğuyor kimisi aşırı güzel kimisi öyle değil.İnsanları doğuştan gelen,ellerinde olmayan şeylerle ne diye karşılaştırırlar anlamıyorum.

Güzellik yarışmasına katılan kızların fizikleri hep aynı gibi geliyor bana zaten. birine baktın mı hepsine bakmış oluyosun sanki

X