Bikini üst bölgesine ağda

yavrupanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
72
5
27
Kızlar, ben ister ağdayla ister eldivenle özel bölgemi alınca altta sorun olmuyor ama üst tarafta sivilcenme ve batıklar oluşuyor ağda sonrası ne önerirsiniz? Üst tarafta sorunum var sadece

Haftaya ağdacıya gitmek istiyorum belki ben doğru alamıyorumdur bakalım, bu arada bikini bölgesi demem popoyuda dahil ediyor mu?

Canım bende de ayni sey oluyodu agdadan sonra doktora gittim kıl kökü iltihabı olmuş dedi bi krem verdi ve tuylerini nasil alirsan al arkasindan baticon kullan dedi agdami yaptiktan sonra baticonla siliyorum. Daha sonra yine olusur gibi olacagi zaman kremi kullaniyorum cok iyi geliyor bi sorunum kalmadi yani. Ve bildigim kadariyla popoyu da dahil ediyor evet.

Canım bende de ayni sey oluyodu agdadan sonra doktora gittim kıl kökü iltihabı olmuş dedi bi krem verdi ve tuylerini nasil alirsan al arkasindan baticon kullan dedi agdami yaptiktan sonra baticonla siliyorum. Daha sonra yine olusur gibi olacagi zaman kremi kullaniyorum cok iyi geliyor bi sorunum kalmadi yani. Ve bildigim kadariyla popoyu da dahil ediyor evet.
Canım bu dedigin baticon sadece solüsyon krem dediğin nedir? bir de bunun içeriğine baktım iyot var içerisinde normal iyotta sürsem işe yarar mı acaba

Tatlım baticon bildigimiz o kahverengi pansumanlarda falan kullanilan sıvıyı suruyorum. Kremin ismi thiocilline. Ama sen yine de bi doktora gorun istersen belki baska bir seyin belirtisidir

X