Lekeler, Çiller Bikini izi yok etmeyi bilen var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bergolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
272
1
Merhaba arkadaşlar, güneşlenirken bikini üstümdeki askılarımı çıkarmayı unuttuğum için şuan gögüs ve boyun bölgemde tahmin edebileceğiniz gibi beyaz bir iz var. Yakında evleniyorum straptez gelinlik giyeceğim, bildiğiniz herhangi bir renk dengeleyici, ya da kalıcı fondoten var mı? :icecream:
Teşekkür ederim

solaryuma gideceksın her yanın baştan tam yanacak başka hiçbir çözümü yok ve bu ders olacak uv fıltreli kumaştan bikini alıp izsiz gezeceksın

banyoda kese yap, askısız balkonda güneşlen ya da güneşte gez toz,geçiyor.üniden mezun olurken baloya 1 hafta vardı,elbisemin sırtı bele kadar açıktı,ben salak bahar şenliklerinde açık yakalı bir kıyafetle gezince sırtım iki renk olmuştu,baloya hiç bişi kalmamıştı.tabi benim dekolte sırtta olduğu için balkonda güneşlendim..

daylight demesi gibi solaryuma gideceksin ama herzaman girdiyimize girmiceksin extra simdik bikini icin beyaz kalan yerler icin ayni renkte yapan solaryumlarda var. Solaryuma git ve sor ...

aynı dertten bende muzdaribim canım..
ben tesettürlüyüm ve cildim çok hassas..
havalar ısınalı yüzümün açıkta kalan kısmının rengi koyulaştı alnımın yukarsı açık kaldı..
çizgi çizmiş gibi yani:KK43:
21 haziranda düğünüm var ve yapacak hiçbişi yok malesef:KK43:

X