- 10 Şubat 2017
- 46
- 9
- 16
- Konu Sahibi stardustttt
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmesek de olurdu kız...
Limon-tuz ile beyazlatma var. Pirinç unu ile var, maya ile var. Bi araştır.
Yada lazer yaptır tamamen kurtul.
Lazere başayın bence ağdanın çare olacağını sanmıyorum.
Kararma konusunu bilmiyorum ama ben yerinizde olsam once duzenli olarak lumea kullanir denerdim. Olmazsa lazere giderdim.Cevap verdiğiniz için teşekkürler... elimde philips lumea var sizce ise yarar mi yoksa bi lazer epilasyon merkezinde mi yaptırmak faydalı olur ayrıca kararmazlarsa var
Oraları eldivenle epilatörle falan al
Bunun tek caresi alexandrite lazer. Batik ve kararmalarada birebir.Merhaba arkadaşlar...benim problemim yayılan tuyler küçükken bilmeden jileti vücudumun heryerine kullandım ve bu şekilde tuyler dağıldı agda yapınca bu hale geliyor hiç bir zaman temiz bir görüntü olmuyor ve cok karardı çözüm önerilerinizi bekliyorum ağda yapılmış hali bunun gibi ve siyahliklarda var yardımlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2060691
Eki Görüntüle 2060710
Resim alıntıdır
Ay bu benim de sorunum. Hem de büyük bi sorun. Sanırım tüy köklerinin kalın ve tüylerin koyu renkli olmasından kaynaklanıyor. Limon tuz yaparsan belki kökler zayıflar hem de kararmalara çözüm olur. Yalnız ben bunları dediğim halde yapmaya üşeniyorum. Üşenmeyelim yapalım yahu bi gaza geldim vallahi.
Bunun tek caresi alexandrite lazer. Batik ve kararmalarada birebir.
Lumea sakin kullanmayin pisman olursunuz ev tipi lazerler ipl sistemdir. Ona vereceginiz paraya doktor ruhsatli bir yerde ozellikle ustune basa basa diyorum alexandrite lazer yaptirin. Bende cok muzdariptim bu tuy kil sorunlarinda yayilmisti. Tum vucut yaptirdim %90 kurtuldum cok sukur.Uzun zamandır ağda kullanıyorum hiç bir düzelme yok dediginiz gibi lazer kesin çözüm sanırım lumea kullanacağım olmazsa lazer epilasyon merkezine gideceğim çok kötü bir sorun gerçekten
Cogu kisi onu gercek lazer sanip aliyor. Ipl sistemin ne oldugunu bilmiyorlar. Yogun isik ile calisan modern agda sistemi.Lumea bende de var ve bikini bölgesi için çok hevesliydim hani kalın kökleri daha iyi görür diye ama sonuç yine hüsran. 2 cmlik şerit halinde boşluk oluşması dışında hiç bişeye yaramadı. :/
Ben bunu bilerek almıştım zaten. Tüyleri uyutup inceltip zayıflatması biraz olsun geç çıkarması için.Cogu kisi onu gercek lazer sanip aliyor. Ipl sistemin ne oldugunu bilmiyorlar. Yogun isik ile calisan modern agda sistemi.