• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini çevresi sorunu

Görmesek de olurdu kız...
Limon-tuz ile beyazlatma var. Pirinç unu ile var, maya ile var. Bi araştır.
Yada lazer yaptır tamamen kurtul.

ağdaya dön kenarlardaki tüyler daha çacuk yumuşar yumuşayıp azalınca kararmada azalır.

Görmesek de olurdu kız...
Limon-tuz ile beyazlatma var. Pirinç unu ile var, maya ile var. Bi araştır.
Yada lazer yaptır tamamen kurtul.

Daha açıklayıcı olması için ekledim görüntü kirliliği yüzünden özür dilerim fakat benim için gerçekten önemli bi problem sorunlu bi cildım var malesef

Lazere başayın bence ağdanın çare olacağını sanmıyorum.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler... elimde philips lumea var sizce ise yarar mi yoksa bi lazer epilasyon merkezinde mi yaptırmak faydalı olur ayrıca kararmazlarsa var
Kararma konusunu bilmiyorum ama ben yerinizde olsam once duzenli olarak lumea kullanir denerdim. Olmazsa lazere giderdim.

Ay bu benim de sorunum. Hem de büyük bi sorun. Sanırım tüy köklerinin kalın ve tüylerin koyu renkli olmasından kaynaklanıyor. Limon tuz yaparsan belki kökler zayıflar hem de kararmalara çözüm olur. Yalnız ben bunları dediğim halde yapmaya üşeniyorum. Üşenmeyelim yapalım yahu bi gaza geldim vallahi.:KK6:

Merhaba arkadaşlar...benim problemim yayılan tuyler küçükken bilmeden jileti vücudumun heryerine kullandım ve bu şekilde tuyler dağıldı agda yapınca bu hale geliyor hiç bir zaman temiz bir görüntü olmuyor ve cok karardı çözüm önerilerinizi bekliyorum ağda yapılmış hali bunun gibi ve siyahliklarda var yardımlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 2060691

Eki Görüntüle 2060710

Resim alıntıdır
Bunun tek caresi alexandrite lazer. Batik ve kararmalarada birebir.

Ay bu benim de sorunum. Hem de büyük bi sorun. Sanırım tüy köklerinin kalın ve tüylerin koyu renkli olmasından kaynaklanıyor. Limon tuz yaparsan belki kökler zayıflar hem de kararmalara çözüm olur. Yalnız ben bunları dediğim halde yapmaya üşeniyorum. Üşenmeyelim yapalım yahu bi gaza geldim vallahi.:KK6:

Uzun zamandır ağda kullanıyorum hiç bi şekilde olumlu düzelme olmadı bi zamanlar 1 ay aksatmadan denedim limon ve tuzu hiç batık olmamıştı renk açılmıştı fakat bırakınca eski haline döndü hatta bi ara 2 ay hiç ellemedim o taşan kısmı alınca da düzelmişti sanırım sık almamak gerekiyor tuy kökleriyle alakalı galiba lazer epilasyon yapmamız gerekiyor bende lumea var onu kullanmayı düşünüyorum olmazsa da lazer epilasyon merkezine gideceğim gerçekten çok kötü bir sorun özgüven eksikliği yapıyor :KK43::KK43::KK43:

Uzun zamandır ağda kullanıyorum hiç bir düzelme yok dediginiz gibi lazer kesin çözüm sanırım lumea kullanacağım olmazsa lazer epilasyon merkezine gideceğim çok kötü bir sorun gerçekten :KK43::KK43::KK43::KK43:
Lumea sakin kullanmayin pisman olursunuz ev tipi lazerler ipl sistemdir. Ona vereceginiz paraya doktor ruhsatli bir yerde ozellikle ustune basa basa diyorum alexandrite lazer yaptirin. Bende cok muzdariptim bu tuy kil sorunlarinda yayilmisti. Tum vucut yaptirdim %90 kurtuldum cok sukur.

Lumea bende de var ve bikini bölgesi için çok hevesliydim hani kalın kökleri daha iyi görür diye ama sonuç yine hüsran. 2 cmlik şerit halinde boşluk oluşması dışında hiç bişeye yaramadı. :/

Lumea bende de var ve bikini bölgesi için çok hevesliydim hani kalın kökleri daha iyi görür diye ama sonuç yine hüsran. 2 cmlik şerit halinde boşluk oluşması dışında hiç bişeye yaramadı. :/
Cogu kisi onu gercek lazer sanip aliyor. Ipl sistemin ne oldugunu bilmiyorlar. Yogun isik ile calisan modern agda sistemi.

Back