• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bolgesnde ağdadan sonra kararma

arhes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
34
0
86
Kocaeli
mrb arkadslar..bikini bolgesine ağdayı ilk yaptığımda sir ağda kullandım.daha snra hemen dus aldım.ama beklemem gerekiyomus bi kac saateyvahedigeldismile bilmiyodum.normalda beyaz tenlıyım.ama bikini bolges agdadan sonra karardamafoldumbenve hala geçmedi.aynı talihszlik basına gelen varmı?hic gecmezmı ?:1shok:

kendım evde yaptım.ilk yaptığmda emla kullanmıştım uyusunca sıcaklıği farkedemedm acaba o yuzdenmı kaç ay oldu tık yok.gecmedı.yapıyorm hala sir.umarım geçer

kendım evde yaptım.ilk yaptığmda emla kullanmıştım uyusunca sıcaklıği farkedemedm acaba o yuzdenmı kaç ay oldu tık yok.gecmedı.yapıyorm hala sir.umarım geçer

ben de aynı dertten muzdaribim...ben de sir yapıyorum...ama öncesince çok jilet vurmuştum..onun da etkisi büyük tabi:(

limon-tuz karışımını yapıyorum şimdi...karartılara iyiymiş...daha yeni başladım...ve banyo yaptığım suyun içine bi tutam tuz atıyorum..doğal peeling oluyo tüm vücuduma..hem sivilceleri geçiriyo hem de beyazlatıyo..ama uzun zaman kullanmak gerek...

suyun içine tuz atınca terlemeyi geciktiriyo..yani aşırı tere engel oluyo ve kokmuyo...duştan sonra biraz pudra sür koltuk altına işte ozaman bebek cildi gibi oluyo...

sitrik asit,salisilik asit,laktik asit cilt rengini açan kimyasallardır,citrik asitte limon tuzunda var,limon tuzunu suda çözüp ilgili bölgeye sürebilirsiniz,tabi başka alternatiflerde var,benim şimdilik aklıma gelenler bunlar..

expigment kullanıyorum we o kadar azalttı ki karatmayı..bı ay oldu bır,ay falan daha kullansam gecırecek cok sewınclıyım ınanın denemış bır kışı olarak soluyorum bılgınıze sewgıler..

kararma için tretin yada eritratin krem alın normalde bunlar sivilce kremleridir ama cilt soyucu özellikleri vardır.benim hem bikini hemde koltuklatı bölgesinde aşırı kararma vardı bu kremi sürdüm bütün derisini soydu ve beyaz bir deri çıktı bir zaman sonra tabi ben biraz acemi olunca ilk başta fazla ve sık sürmüşüm o nedenle kızardı çok acı çektim siz bir gün sürün bir gün sürmeyin ve az sürün sonuş süper bu formülü başka yerde okumayabilirsiniz çünkü bu kremi sivilce ve leke için veriyorlar bende yüzün derisini soya orayı soyar siyahlık gider diye düşündüm ve doğru çıktı mutluyummm

Back