Tutup çekmek dışında bi şey yapmıyorumşu eldiven olayını nasıl yapıyosunuz bir ben mi beceremedim.
Kuaförde ağda yaptiriyorum arada kendim çam sakızı ama bahsettiğiniz el agdasini merak ettim. Ağdam bitmişti ondan alayım. Marka var mı tavsiye edeceğiniz ?Lazere gittim verim almadım, jilet kısa vadede koyu ve sert çıkarıyor. Normal ağdayı beceremiyorum ama el ağdaları hazır pakette satılanlar var ya elle ısıtıp yapıştır çek yapıyorsun haftada 1 tüyler çıktıkça onunla duş öncesi alıyorum ne acı ne ağrı çok pratik birşey tavsiye ederim. Tertemiz de yapıyor bacağa doğru dış bölgede kalan olursa tek tük onları da epilatör yada cımbız ile alıyorum.
En zorlu seansları tamamlamissiniz . 4. Seanstan sonra pek acimazdi.Bikini bölgesindeki tüyleri hangi yöntemle alıyorsunuz?
Ağdayı hiç yapamıyorum, canım çok yanıyor. Yıllardır jiletle alıyorum ama o da çok kalınlaştırdı ve yaydı. Lazere gittim, 2. seansı zor bitirdim, 3.de yarım bırakıp çıktım, çok canım yanıyor dayanamıyorum.
Uyuşturucu kremleri denedim işe yaramadı.
Lazer çıkmadan önce yüzyıllardır kadınlar tüylerini nasıl alıyordu? Bir yöntemi var da ben bilmiyorum sanırım. Lütfen yardım edin.
Tehlikeli kısmı neresi, hiç kesmedim kendimi bugüne kadar.Jilete nasil dayaniyorsunuz, hem tehlikeli, hem hemen çıkıyor, hem de kaşıntı yapıyor ve sertlestiriyor
Jilet sonuçta, kesici aletTehlikeli kısmı neresi, hiç kesmedim kendimi bugüne kadar.
Hemen çıkıyor orası doğru.
Kaşıntı ya da sertlik yapmadı bende.
Dikkat edince sorun olmuyor. Ağda da yolucu bir ürün, yırtıklarla hastaneye giden arkadaşım vardı :) Hepsinin riski var pataküte girişen için.Jilet sonuçta, kesici alet
Napmislar arkadaşınızaDikkat edince sorun olmuyor. Ağda da yolucu bir ürün, yırtıklarla hastaneye giden arkadaşım vardı :) Hepsinin riski var pataküte girişen için.