Bikini bölgesine yapılan agda

Dru99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
27
-3
86
28
Arkadaşlar jiletle alınan bikini bölgesinden sonra agdaya donenleriniz var mı birde vajinaya doğru tuyleriniz yayıldı mi çok acıyor mu agdada bilgi verir misiniz

Arkadaşlar jiletle alınan bikini bölgesinden sonra agdaya donenleriniz var mı birde vajinaya doğru tuyleriniz yayıldı mi çok acıyor mu agdada bilgi verir misiniz
Selam , evet ben çok uzun süre sürekli jiletle aldım . İlk agdaya gittiğimde 18 yaşındaydım . Çok kötü bir ağda tecrübesi yaşadım açıkçası . Gittiğim yer bir ağda salonuydu, bildigin kazanla ağda kaynıyordu, tecrübesizlik işte . Ağdayi o kadar sıcak sürdü ki resmen yandım. Kadına yandım diyorum yok birşey olmaz diyor. Sonra 1 hafta genital bölgem mosmor oldu ve dokunamıyordum . Üstüne korkudan bir daha uzun süre yaklaşık 2 yıl ağdaya gitmedim . Şimdi bazen kuaför e gidiyor, çoğu zamanda kendim ağda yapiyorum ama çok açımıyor. Ama ılık ağda kullanıyorum ,kuaför sir ağda kullanıyor. Şuan çok rahatım jilet felaket kötü birşey . Hem sertleştirilmiş, hemde çoğaltıyor maalesef

yıllardır jilet sürmüyorum, 1 kere bile.
her zaman kuaföre giderim ama kök söktürür bana. hiç hissetmediğim yerleri de var ama o aşağılar var ya o aşağılar

ama eli hızlı birine giderseniz 10 dakika acı çekersiniz 1 ay rahatsınız.
temizlik gibisi yok

Bu ay ilk defa kuafore agdaya gittim mis gibi temizlik eli çabuk biri denk gelirse hemen bitiriyor birde muhabbet olursa hic anlamazsın canım

Evlenene kadar jilet. Sonra kuaför ağda. Abartılı acı olmadı hiç.

Bence eldiven kullanın. İlk başlarda uzun sürebilir ama zamanla alışıyorsunuz ve süre kısalıyor pes etmezseniz. Tüyler de azalıp inceliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…