anlamadım ben de bezsiz sir ağda nasıl oluyor? ben okadar sir ağda yaptırdım şu ince kağıtlardan kullanılıyordu. benim bilmediğm bi teknik mi var yoksa. bezsiz sir ağda ???? yardımmm...mirmirmirmirKullanmasını bilirsen bezsiz sirağda en az acı verendir, sen tekniğini yapamamışsındır bence.:hulya:
anlamadım ben de bezsiz sir ağda nasıl oluyor? ben okadar sir ağda yaptırdım şu ince kağıtlardan kullanılıyordu. benim bilmediğm bi teknik mi var yoksa. bezsiz sir ağda ???? yardımmm...mirmirmirmir
canım kalıp sir ağdalar var makinaya atınca hemen eriyor
genellikle koltuk altı ve bikini bölgesi için kullanılıyor
arkadaşımız onu yapmaya çalışmış ancak tekniğini bilmeden çok zor
en güzeli temiz bir yerde bilen birine yaptırmak
10 dakikada tertemiz yapıyorlar
kalıp sir ağda dediğiniz konservede mi yoksa sabun şeklinde fln mı. bezsiz nasıl oluyomuş anlayamadım yaaa :uhm:
mrb arkadaşlar bikini bölgeme be<ssiz sir ağdayı denedim ama az daha bayılacaktım ucunu bile çekemedim sürdüğüm yerin hepsini çekene kadar anam ağladı anca bu akdar acır normalde vücüdum hiç acımaz buraya hiç denememiştim .inanılmaz acıyo çekemiyosun bile geri dönüş olsa dönecektim amma malesef .bayılacaktım nerdeyse
ankara da sıhhiyeki ilkiz sokakta rahatlıkla bulursun agda makinesini.Kullanımıda çok kolay kalıp ağdayı kırıp içine atıyorsun,dereceleri var zaten,tamamı eriyip bal kıvamına gelince de kullanırsın.Ben yıllardır kullanıyorum ve cok memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?