• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bikini bölgesine bezssiz sir ağdayı denedim nerdeyse bayılacaktım

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
mrb arkadaşlar bikini bölgeme be<ssiz sir ağdayı denedim ama az daha bayılacaktım ucunu bile çekemedim sürdüğüm yerin hepsini çekene kadar anam ağladı anca bu akdar acır normalde vücüdum hiç acımaz buraya hiç denememiştim .inanılmaz acıyo çekemiyosun bile geri dönüş olsa dönecektim amma malesef .bayılacaktım nerdeyse

haha cok güldüm :)))
direk sürünce bez olmadan çekemezsin kikaydirigubbakcemile3
parmagına alıp elinle alsan tüyleri olurdu :))

Kullanmasını bilirsen bezsiz sirağda en az acı verendir, sen tekniğini yapamamışsındır bence.:hulya:

Kullanmasını bilirsen bezsiz sirağda en az acı verendir, sen tekniğini yapamamışsındır bence.:hulya:
anlamadım ben de bezsiz sir ağda nasıl oluyor? ben okadar sir ağda yaptırdım şu ince kağıtlardan kullanılıyordu. benim bilmediğm bi teknik mi var yoksa. bezsiz sir ağda ???? yardımmm...mirmirmirmir

anlamadım ben de bezsiz sir ağda nasıl oluyor? ben okadar sir ağda yaptırdım şu ince kağıtlardan kullanılıyordu. benim bilmediğm bi teknik mi var yoksa. bezsiz sir ağda ???? yardımmm...mirmirmirmir

canım kalıp sir ağdalar var makinaya atınca hemen eriyor
genellikle koltuk altı ve bikini bölgesi için kullanılıyor
arkadaşımız onu yapmaya çalışmış ancak tekniğini bilmeden çok zor
en güzeli temiz bir yerde bilen birine yaptırmak
10 dakikada tertemiz yapıyorlar

canım kalıp sir ağdalar var makinaya atınca hemen eriyor
genellikle koltuk altı ve bikini bölgesi için kullanılıyor
arkadaşımız onu yapmaya çalışmış ancak tekniğini bilmeden çok zor
en güzeli temiz bir yerde bilen birine yaptırmak
10 dakikada tertemiz yapıyorlar

peki inci tanesi bu yenimi çıktı. her yerde yaygın mı acaba ben ilk defa bugün duydum. bu ağda dan tavsiye edeceğin bi marka var mı acaba. bu arada bacaklara uygulanyor mu?. tşk.

Valla bende makinası var yazın aldım...Bikini bölgesi veya diğer bölgeler gayet güzel alınıyor...Hiç acı vermiyor...Hele alışınca hem azaltıyor hemde geç çok geç çıkıyor....Bende ağdayı kozmetikçilerden dışardan alıyorum...Sonuç =süper sırnaşık şey

kalıp sir ağda dediğiniz konservede mi yoksa sabun şeklinde fln mı. bezsiz nasıl oluyomuş anlayamadım yaaa :uhm:

ben de bezsiz kullaniyorum koltukaltima ve dudagin ustune yani bildigimiz biyik bolgesi :)
ben o agdayi kuaforden aldim.normalde donuyor tas gibi oluyor.ama onu isitiyorsun ve eriyor.eridigi zaman uygulayabilirsin.tabi sicakligini da kontrol etmek gerek yanmamak icin.uyguladigin yer cabucak kuruyor.ve hic yapis yapis olmuyor.geri cekiyorsun agdayi ve iste tuyler cikti.ben 3 aydir aldim hala kullaniyorum.

mrb arkadaşlar bikini bölgeme be<ssiz sir ağdayı denedim ama az daha bayılacaktım ucunu bile çekemedim sürdüğüm yerin hepsini çekene kadar anam ağladı anca bu akdar acır normalde vücüdum hiç acımaz buraya hiç denememiştim .inanılmaz acıyo çekemiyosun bile geri dönüş olsa dönecektim amma malesef .bayılacaktım nerdeyse

evet canim bilirim ben o aciyi.ben de denemisdim oldum oldummmm.
koltukalti filan guzel de hic mi hic acitmiyor ama orasi bir baska yaaaa.
ben de insallah temiz biyere yaptirmak istiyorum.

Kızlar ben de yeni tanıştım bu bezsiz sirağda ile kendi kendime çözdüm olayıkaydirigubbakcemile4
Dikdörtgen şeklinde kalıp olarak satılıyor. Yere atıp kırıyosun bir parça eritiyorsun. Normal sirağda incecik sürülür ya bezsiz sirağdayı biraz daha kalınca sürüyorsun 1 dakika içinde donuyor ve elle ucunu kaldırıp çekiyorsun. Kuruyunca donduğu için yapış yapış olmuyor. Bikini bölgesi için ideal ama bacaklarda zahmetli olur, bacaklar için kartuş çok olanlar çok kullanışlı.kaydirigubbakcemile2

ben de sir ağda makinesi almak istiyorum..

nereden temin edebilirim? kullanılışı zor mu?

ankara da sıhhiyeki ilkiz sokakta rahatlıkla bulursun agda makinesini.Kullanımıda çok kolay kalıp ağdayı kırıp içine atıyorsun,dereceleri var zaten,tamamı eriyip bal kıvamına gelince de kullanırsın.Ben yıllardır kullanıyorum ve cok memnunum.

ankara da sıhhiyeki ilkiz sokakta rahatlıkla bulursun agda makinesini.Kullanımıda çok kolay kalıp ağdayı kırıp içine atıyorsun,dereceleri var zaten,tamamı eriyip bal kıvamına gelince de kullanırsın.Ben yıllardır kullanıyorum ve cok memnunum.

bu makinenin bi adı var mı? bildiğimiz sir ağda makinesi mi yoksa kalıp ağdalara özel bir makine mi? fiyatı uygun mu acaba? nasıl temin edebilirim?

sir ağda makinesi dediğin zaman bulursun,kazan şeklinde zaten.Fiyatı taş çatlasa 40 tl falandır.Sadece kazan olduğu için böyle ucuz.Kalıp agdalarda markasına göre değişiyor,ben en son eylülde tanesini 5 tl den almıştım.

mrb arkadaşlar ben önce ağdayı kırdım tezgahın üzerinde bi parça alıp erittim.ne yazıkkı küçük bi tencerede erittim kullandığımız acemilik işte şimdi kalanı nasıl çıkaracam bilmiyorum:dance: bal kıvamına gelince neyse sürdüm bikini bölgemin üstten bi kısmına ama yanlışlık falan yok bence mümkün değil kendin çekemezsssin inanın titriyodm her bi tüy koptuğunda nerdeyse bayılacaktım yapanlar nasıl yapıyo merak ediyorum hepsini yapsaydım kriz geçirirdim heralde beni oşekil banyodan nasıl hastaneye yetiştirirlerdi bilmiyorum artık:dance:
ben bir daha asla yapamam sakın denemeyin .amam emla kremle belki deneyebilirim uyşsa bile çekemem diye düşünüyorum amma .yapacakara tavsiyem emla kremle uyuşturup o şekil denesinler.ayrıca kartuş sir ağdayı bikini bölgesine önermiyolar daha çok zarar verio.

Back