• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini Bölgesindeki Tüylerden Kurtulmak

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
Merhaba herkese ben 16 yaşındayım ve bikini bölgemdeki tüylerden kurtulmak istiyorum ilk başlarda annem beni güzellik salonuna götürdü ve sir ağdayla başlattı fakat gerçekten çok canım yandı ve artık o bölgeyi yazdan yaza aldırmaya başladım ve yine yaz geliyor aldırmam gerek ama bu sene gidip aldıracak cesareti kendimde bulamıyorum arkadaşlarımın hepsi tüy dökücü kullandıklarını hiç acımadığını ve kolaylıkla alındığı söylediler ama benim şüphelerim var sizce tüy dökücü yararlımı deneyen veya bir yan etkisini görenleriniz varmı?Bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

tatlım annen en doğrusunu yapmış ilk önce onu belirteyim ağdadan başka kesin ve etkili bi çözüm bulmazsın 2.si de arkadaşlarına bakma tüy dökücünün jiletten HİÇ BİR FARKI YOK o yüzden cesaretini topla gerekirse emla uyuşturucu krem var onu al sür ve öyle git kuaförüne hiç bişey hissetmezsin emin ol en iyisi sir ağda vazgeçme ondan annene güven rahat edersin:34:

sakın tüy dökücü falan kullanma ağdad çok acıtıo gerçekten ama en güzeli o . hele bnim gbi 5 sene jilet kullanıp ağdaya dönünce daha kötü oluo.D:.d

tek kelime ile ağda...
sakın tüy dökücü kullanma canım,jiletten hiçbir farkı yok..hem de genital bölgeye doktorlar tüy dökücü krem tavsiye etmiyorlar...

Kuaföre gitmek istemiyorsan eve sir ağda setlerinden al kendin yap canım. Tüy dökücüler gerçekten jilet gibi ertesi güne yine çıkıyor.
En uzun sürelisi ağda. Ağdadan sonra karnca yağı falan kullanabilirsin. Ben kollarım koltukaltım için denedim. 5 6 ay sonra kalmadığını söylüyorlar, görücezzzz :16:

Back