- 8 Temmuz 2020
- 5
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi PespembeMavi
evetJiletle tersmi aldın daha önce nasıl öyle şekili bozuk çıktı tüylerin
Neden öyle yaptın hep tüylerin yönüne göre alman lazımdı
Bi arkadasimda demek bende diyim eldivenle al direk uzatarak yola yola aliyosun killar bittikde sonra tuyler kalir onlarida makineyle alin sanki yeni dogmus gini olsunuz ilk baslarda caniniz aciya bilir belkide aldiginiz killarin bazilarinin yeri kanaya bilir ama ck az bise kan oda cekmeden dolayi oluyo ama 1ay tertemiz gezersiniz ckda rahat olursunuz(kılları teker teker deilde coklu halde cekin daha kolay oluyo ve uzatin)iyi geceler kızlar . ben maalesef önceki dönemlerde yanlış jilet uygulayıp 1 kökten 3 tane tüy mü dersiniz biri aşağı biri yukarı bakanmı dersiniz bir kıl yapım oldu ağdaya gittim geçen tüylerimin yarısını almadi ağda boşuna acı çektim . jilet yapınca tahriş ve sivilce oluyor ve o görüntü gerçekten hiç hoş değil pişik kremi vb sürüyorum geçmiyor kıl dönmeleri falan oluyor. makine zaten almıyor . tüy dökücü kremde zaten kökünden almıyo lazerede hamile kalmadan gitmek istemiyorum . bu batıklardan nasıl kurtulucam birisi anlatsın lütfen
üst üste 2 - 3 kez sürüp çekmelerine ragmen çoğu tüy kopmadıÖncelikle ağda ile nasıl alamadılar anlamadım. Evet bi çok yön olabilir ama belli oluyo sonucta ne taraftan çekilmesi gerektigi. Yapımda da hatası oldugunu düsünüyorum. Ama sonuc olarak Kesinlikle lazeri düşünün derim ben.
ay sonu başka bir ağdacıya gidicemÖncelikle ağda ile nasıl alamadılar anlamadım. Evet bi çok yön olabilir ama belli oluyo sonucta ne taraftan çekilmesi gerektigi. Yapımda da hatası oldugunu düsünüyorum. Ama sonuc olarak Kesinlikle lazeri düşünün derim ben.