S simay34 Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2012 46 0 16 İstanbul 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simay34 #1 Bikini bölgemde siyah lekeler var hep,zaten hep bi iltihap durumu var nasıl çözeceğimi bilmiyorum bu durumu yaşayanınız var mı yardım edin lütfeeen
Bikini bölgemde siyah lekeler var hep,zaten hep bi iltihap durumu var nasıl çözeceğimi bilmiyorum bu durumu yaşayanınız var mı yardım edin lütfeeen
zuzumcum Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2012 75 1 26 Kocaeli 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi simay34 #2 simay34 .!.: Bikini bölgemde siyah lekeler var hep,zaten hep bi iltihap durumu var nasıl çözeceğimi bilmiyorum bu durumu yaşayanınız var mı yardım edin lütfeeen Genişletmek için tıkla... bu epilasyonla alakalı canım ağda veya permatikle karşı bir alerji galiba benimde oluyordu lazerle bu sorundan kurtuldum ancak :)
simay34 .!.: Bikini bölgemde siyah lekeler var hep,zaten hep bi iltihap durumu var nasıl çözeceğimi bilmiyorum bu durumu yaşayanınız var mı yardım edin lütfeeen Genişletmek için tıkla... bu epilasyonla alakalı canım ağda veya permatikle karşı bir alerji galiba benimde oluyordu lazerle bu sorundan kurtuldum ancak :)